Vondt? Verre? Verst?

67 11 1
                                    

"Heia Kasper," jeg går bort til han og setter meg på huk foran han. Han gir meg et lite smil. Øynene hans er ennå halvveis åpne. Han gir et lite klapp ved siden av seg. Jeg nøler et lite sekund, men setter meg forsiktig ved siden av han. Han gir fra seg noen små stønn, men biter tennene sammen. Jeg ser på han med et unnskyldende blikk.

"Hvordan går det med deg?" Jeg stryker han forsiktig i pannen. "Mhm... har hatt det bedre før, men har også hatt det verre". Jeg tørker vekk et par dråper svette som renner ned ved tinningen hans. "Verre? Jeg trodde ikke du hadde brukket noen bein før". Han presser ut en liten latter. "Jeg snakket ikke om sånn smerte," mumler han og lukker øynene.

Jeg skal akkurat til å spørre hva han mener, men Majvor bryter inn. "Så, hvordan er det å være varulv?" Hun drar en stol bort til sengen han ligger i og setter seg. "Ehm, ganske greit". Han åpner øynene igjen. "Men, hvordan er det liksom?" Hun ser på han og gir han et smil. Egil kommer også og setter seg ved siden av Majvor. "For meg er det jo vanlig, men jeg vet ikke om det er så vanlig for vampyrer". Majvor ler en falsk latter og trekker på skuldrene. Hvorfor spør Majvor om det? Kasper ligger her og har vondt, så spør hun hvordan det er å være varulv?

Jeg ser ned på Kasper. Han har hatt det vondt? Når da? "Hva er det hun mener? Hvordan det er å være varulv? Hæ?" Tankene til Kasper avslører at han er ganske ukomfortabel. Han ser på meg og gir meg et svakt smil.

Jeg småler litt og klør meg under nesen for å skjule smilet mitt. "Hva?" Majvor ser på meg med et litt irritert blikk. Jeg ser bort på Egil. Han bare smiler til meg, men biter seg svakt i leppen for å skjule det. "Ehm, altså, neida, eh, det er ingenting," sier jeg og biter meg svakt i leppen. Majvor fortsetter å se på meg med et litt irritertert uttrykk.

Plutselig forsvinner smilet mitt.....

Jeg skulle egentlig legge dette ut i går, men jeg hadde bare ikke tid 🙄
Unnskyld! 🙈
Det ble også UTROLIG kort😕

Den sterkesteWhere stories live. Discover now