Jakt med varulv

74 13 1
                                    

"Blir du med på jakt?" Vi har kommet oss ut av bygning til de Mektige. Kasper nikker. "Vi ses hjemme". De andre bare nikker og begynner å løpe hjemover. Når jeg ser tilbake på Kasper er han en ulv. Vi løper begynner å løpe mot en skog i øst. 

Jeg stopper opp og lukker øynene. En cervus elaphus løper nordover. Jeg løper en omvei for at den ikke skal lukte meg. Vinden blåser mot øst, så jeg legger meg på den venstre siden av den. Kasper er lengre bak meg, men følger lydløst etter. Jeg løper litt raskere enn cervus elaphusen, eller som det også heter hjorten, og stiller meg i angrepsposisjon. Når den er rett ved meg, hopper jeg mot den og biter den i halsen. Giften sprer seg raskt. Jeg reiser meg og ser ned på dyret jeg nettopp har bitt. En vane jeg har fått. Hjorten har fått sine første spisser på gevirene, som avslører at den er rundt 2 år gammel. 

Jeg ser opp fra hjorten til Kasper. Han er menneskeform igjen. Når hjorten har stoppet å kjempe imot setter jeg meg ned og suger ut blodet. Kasper setter seg på en stein ovenfor meg. Han sitter bare og ser på meg. Ingen av oss sier noe.   

Plutselig grøsser Kasper og ser vekk. "En ekkel tanke at du drikker blod for å slukke sulten," mumler han og ser tilbake på meg. Jeg stopper å suge blodet og ler litt. "Det er jo rart. Du drikker for å bli mett. Hva med kjøtt? Grønnsaker? Faktisk mat? Alle trenger det. Det skal jo ikke gå ann å leve at blod," fortsetter han og trekker på skuldrene. Jeg svelger en stor slurk med blod før jeg snakker. "Ja, det er jo rart å tenke på, men sånn er det bare". Jeg trekker også på skuldrene. Han små-ler og rister på hodet. 

Pluteslig står Georg ved siden av Kasper. "Dere må vekk herfra".  Jeg slipper cervus elaphusen og reiser meg. "De er her et sted". Han snakker i en lav tone. Jeg ser over på Kasper. Han får hår på huden. Jeg ser på forvandlingen fra menneske til ulv. 

Han setter seg ned på  huk og tar et godt tak i jorden med hendene. Singletten har han tatt av. Så jeg får sett at min teori om at han har en sixpack er rett. Det går så raskt, men jeg får med meg hver enkel detalje. Det brune håret hans blir lysere og tykkere. Han får pels over alt. Buksene revner, og faller på bakken. Jeg lurer på hva som skjer når han forvandlet seg tilbake til menneskeform. Hendene og beina blir til poter. Tennene blir skarpe. Nesen blir til en snute. Alt dette skjer på noen få sekunder.    

"Vi må vekk herfra," Georg tar tak i meg og begynner å dra meg vekk herfra. Vi begynner å løpe. Kasper kommer løpende etter. 


Unnskyld at jeg ikke fikk lagt ut på onsdag... 😕

Vi har startet på skolen, som da betyr lekser 😬

Fra nå av legger jeg kapitler på enten søndag eller mandag, og kanskje onsdag 😅

Den sterkesteDonde viven las historias. Descúbrelo ahora