Det første hintet

91 14 2
                                    

"La oss gå inn". Jeg holder ennå det sammenbrettet arket i hånden. Sam og Kasper nikker. Når vi kommer inn i stuen, reiser alle seg opp. Jeg kan se at alle anspenner alle musklene i kroppen og holder pusten. Jeg åpner arket og leser høyt hva det står:

Tiden renner
Vi har hoggtenner
Hver nå forsiktig, og hver nå pliktig
Hvem vet hva som kan skje
Hvem vet hva vi tenker
Hvem vet hva vi vil
Ta nå vare på dere
Siden dere er to, er det nå enklere å få ro
Kanskje dere kan få hjelp?
Hjelp av noen som vet hva som kan skje
Hjelp av noen som vet hva vi tenker
Hjelp av noen som vet hva vi vil
Tiden renner
Vi har hoggtenner...

"Jeg tror det er best at dere bor her," Morten ser på dem. De bare nikker. "Kanskje vi burde snakke med de Mektige? Spør hva vi burde gjøre?" Majvor ser på meg mens hun snakker. Vi nikker oss enig og begynner å løpe. Alle løper samlet.

Når vi står utenfor døren, spør Majvor om vi skal banke på, men jeg later som at jeg ikke hører henne og går rett inn. Hun ser litt ukomfortabel ut, men følger etter oss. De står og ser på oss når vi kommer inn. Ingen av dem sitter. Et tegn på at de har ventet oss. Jeg gir brevet til Jakob. De leser raskt gjennom det. Ingen sier noe i mellomtiden. "Vi må stoppe dem," Jakob ser på meg. Jeg nikker. Men hvordan skal vi stoppe dem?

Ingen sier noen ting. Hvordan skal vi stoppe dem? Sist gang vi prøvde å stoppe dem, endte det nesten gale. "Hvorfor og hvordan skal vi stoppe dem da?" Stemmen til Kasper bryter stillheten. "De kommer til å bygge en hær av nyfødte, og det vil vi ikke akseptere. Menneskene kommer til å lure på hva som skjer når folk bare sporløst forsvinner. I hvertfall hvis mange forsvinner. I tillegg klarer ikke nyfødte å styre seg selv. De fleste klarer ikke å styre seg selv," Jakob ser på meg. "Maria klarte seg ganske bra, men de fleste klarer ikke å styre seg selv". Han stopper og ser på Kasper. "Hva burde vi gjøre da? Vi vet jo ikke hvor de er engang". Kasper trekker på skuldrene og ser på meg. Jeg rister svakt på hodet for å vise at jeg ikke har peiling på hva vi skal gjøre.

"Det er ikke så mye å gjøre. Vi må vente på et nytt hint," Georg snakker i en rolig tone. "Men dere sa nettopp at vi må stoppe dem. Nå sier dere at vi bare skal vente?" Jeg kan se på Kasper at han er forrvirret, men også litt irritert og sint. "Det er ikke så mye å gjøre". Stemmen til Henrik er skarp. Ingen i de Mektige liker varulver. De står og stirrer på Kasper, men han stirrer likt tilbake.

Varulver liker ikke vampyrer og vampyrer liker ikke varulver. Det er bare sånn. De Mektige fortalte meg om at familien til Kasper drepte en av de Mektige. Nora, hun var en nyfødt, og De Mektige mener at varulver drepte henne. Kasper og Sam har sagt at de ikke drepte henne.

Jeg bytter blikk fra Kapser til De Mektige, også tilbake til Kasper. Kasper ser på dem med sammentrukket øyenbryn og smale øyne. De Mektige ser på Kasper helt likt. Georg er den eneste som ikke ser stygt på Kasper. Han prøver å holde roen. Kanskje fordi han vet at Kasper og Sam betyr mye for meg? Tenk hvis det kommer en stor krangel mellom Sam og Kasper og de Mektige. Det ser ut som alle kan angripe når som helst.

Plutselig skriker Kasper og tar seg til hodet. Jeg ser bort på Lina. Hun ser på Kasper og har et lite smil. Jeg bruker kreftene mine på henne. Kasper stopper å skrike. Nå er det Lina som holder hendene på hodet og kniper øynene sammen. Jeg stopper å bruke kraften min.

"Hva var vitsen med det?" Jeg snakker i en skarp tone. Akkurat nå bryr meg ikke om at hun er med i de Mektige. Jeg kunne også vært det, men jeg ville ikke. Lina svarer meg ikke. Hun himler bare smått med øynene og ser vekk. Sinnet bobler inni meg, men jeg får roet det ned. Selv om Lina har en av de mektigste kreftene, betyr ikke det at hun bare kan bruke den på alle hun ikke liker. Hun prøvde jo å bruke den på meg, men hun klarte det ikke siden jeg har skjold.

"Greit, jeg gir beskjed hvis det er noe annet som skjer". Jeg ser på de Mektige en etter en før jeg drar med meg Kasper ut. Jepp, bare marsjerer rett ut. Jeg kan høre at de andre følger etter.

Har dere hatt en fin helg?
Skole imorgen😬
Hvor mange votes og kommentarer kan jeg våkne til? 😛🤔

Den sterkesteWhere stories live. Discover now