Emre...

48 11 2
                                    

Jeg løper etter han opp på rommet hans. Når jeg har kommet inn, lukker han døren og snur seg mot meg. Han er rolig, men jeg kan se at det er noe som plager han. 

"Fant du ingenting?" Spørsmålet kommer litt som et sjokk, men jeg holder meg rolig. Jeg rister svakt på hodet og sukker. Hvordan vet han at jeg har funnet noe? Han så jo ikke lappen. Jeg stappet den godt ned i lommen. Bare hold deg rolig. Han vet sikkert ikke engang om lappen. Det er bare du som overtenker. Slappp av...

"Ok," han nikker og ser på meg. Hvorfor ser han på meg på den måten? Han må vite noe. Maria, slapp av! Det er sikkert ingenting. Jeg ser meg rundt i rommet. Mest for å egentlig ikke få øyekontakt med han, men også for å se om han har forandret på noe. Jeg snur hodet tilbake mot Emre. Han ser ennå på meg. 

"Jeg går ned igjen," mumler jeg og begynner å gå mot døren. Akkurat når jeg skal gå forbi han, stopper han meg ved å ta den ene armen rundt magen min. Jeg ser opp på han. Leppene våre er så nærme, men det er ikke det som fanger oppmerksomheten min.  

Øynene hans....
De er røde...

Jeg vet godt hva han prøver å gjøre, men han skal ikke få viljen sin. Skjoldet mitt blir sterkere. Jeg kan kjenne at jeg begynner å få litt vondt i hodet, men jeg bryr meg ikke. Han skal ikke få vite det. Han må ikke få vite det. Jeg bygger skjoldet enda sterkere. 

Til slutt stopper han. Vi ser hverandre inn i øynene. Øynene hans er ennå røde, men rødfargen begynner å gå sakte vekk. Kroppene våre er ennå helt tett sammen, og brystkassene våre går i takt. 

"Hva er lappen i lommen din da?" spør han uventet og drar den ut før jeg rekker å reagere. Jeg kommer meg ut av grepet hans og snapper lappen ut av hånden hans. "Det er privat!" 

Hvordan? Hvordan har han sett den? Hvordan vet han om den? Jeg ser på han et lite sekund. Han ser på meg. Det er helt stille mellom oss. Jeg stapper lappen tilbake i lommen og retter litt på klærne. Deretter går jeg forbi han og ned trappene...



Enda et nytt, kort kapittel 😆😅 

Kommer et nytt på søndag😊(eller mandag 😛


Den sterkesteWhere stories live. Discover now