En plan

61 9 3
                                    

Jeg begynner å lese høyt og tydelig.

Så smarte, så smarte, hahaha
Samlet som en flokk sauer...
Dere tror dere er så smarte, men bare vent
Vi kommer, nærmere og nærmere
Bare vent.....

Jeg ser opp av arket. Mange har begynt å snakke sammen. Noen har sammentrukket øyenbryn og snakker med en anstrengt tone. Dorthea og Sack står og holder hender mens de snakker lavt sammen. Morten, Miranda og Elise står og snakker sammen. Hva skal jeg gjøre? Alt er min feil. Jeg burde ikke involvere så mange mennesker i min egen kamp. Hvis noen blir skadet, er det bare min feil.

"Ok! Stille!" Lina roper det høyt ut. Det blir stille med en gang. "Vi har en plan, men vi er ikke sikre på om dere blir med på den". Jeg snur meg mot Henrik. Deretter snur jeg meg mot Georg. "Hvis dere er uenige, er det bare å komme med andre forslag". Jeg ser utover på alle sammen. Dette er min feil, alt sammen. "Hva er idéen deres da?" "Jo, altså, vi tenkte at vi skal møte dem og vise hva som vil skje med dem". Jakob ser bort på Elise. "Vi vil at du skal deformere framtiden og vise den til de". Elise ser overrasket ut. "Går det an?" "Jeg visste ikke at det gikk an". "Klarer du det Elise?" Georg snakker med en rolig stemme. Han har alltid en så rolig stemme. "Dere vil altså at jeg skal vise de en framtid som ennåikke er satt?" Georg nikker. "Det går jo an, men det tar ganske mye krefter. Og jeg er redd for at det svikter". Det siste mumler hun mens hun ser vekk.

Jeg biter meg svakt i leppen. Stakkars Elise. De Mektige legger et så stort press på henne. Hele gjengen ser på henne. Jeg snur meg mot de Mektige. Georg får øyekontakt med meg. Jeg ser beende på han. Man burde ikke legge et så stort press på 1 person. Hvis de skulle lagt press på noen, måtte det vært meg. Det er min kamp, og hvis jeg svikter er det meg det går utover. Hvis Elisee svikter går det utover alle sammen. Georg må ha forstått hva jeg mener fordi han nikker et lite nikk og sier ut i rommet: "Er det noen andre som har en annen idé?" Jeg snur meg mot alle sammen i håp om at noen skriker ut at de har en annen plan, men ingen gjør det.

Alle ser bare på hverandre. Ingen sier noen ting. Jeg sukker. Hva skal vi da gjøre? Jeg ønsker ikke å legge et så stort press på Elise.

"Jeg tror jeg har en idé!" roper plutselig Sack ut i rommet. Alle øynene snus mot han.


Hei alle sammen! 😄

Tusen takk for at du leser, og unnskyld for at jeg ikke får lagt ut på søndager.😘😅
Jeg har det ganske travelt nå for tiden, men jeg prøver å legge ut enten på lørdag, søndag eller mandag (utenom i dag da😛)

Love Ya❣️
Dance0807

Den sterkesteWhere stories live. Discover now