Det andre hintet

75 12 3
                                    

Navnet mitt er skrevet med store bokstaver. Jeg åpner arket med skjelvende hender. Hvordan er dette arket kommet hit?

"Hver nå fo-" Jeg lukker arket og stapper det i lommen. "Hei," jeg snur meg og ser på Emre. Han kommer opp trappene. "Hei!" Jeg gir han et lite smil. "Hvordan går det med utforskningen da?" Jeg ler litt og ser vekk. "Det går fint det! Jeg er ferdig nå da. Huset deres er utrolig fint". Han nikker og ser på boken jeg holder. "Det er en gammel bok om noen trolldommer eller noe!" Emre klør seg på armen. "Man bør ikke tulle med den boken, da kan ting gå gale". Emre ser seg litt rundt i rommet. Trolldommer? Jeg vil helst ikke ha noe å gjøre ned trolldommer. "Åja, vel da legger jeg den tilbake der jeg fant den". Jeg legger den på plass og snur meg mot Emre. Han ser på meg med sammentrukket øyne, men mykner raskt i fjeset. Desverre ikke raskt nok til at jeg ikke fikk sett det.

"Blir du med ned i stuen?" Han gir meg et svakt smil. "Ja, ehm, bare gå i forveien, jeg skal bare se på en liten ting". Han mistolker meg og sier: "Ikke se på den boken, har allerede sett i den og man forstår ingenting! Siden man ikke forstår noen ting, blir trolldommene bare verre!" Jeg rister på hodet og ler litt. "Nei, det var ikke det jeg skulle! Jeg vil helst ikke være ansvarlig for å, jeg vet ikke, åpne en portal til helvete, eller noe sånt". Han gir meg et lite smil og nikker. Deretter begynner han å gå ned. Når jeg ikke kan høre fottrinnene hans, finner jeg fram lappen og begynner å lese.

"Hver nå forsiktig lille unge. Vi skal nok få tak i deg. Bare vent!"

Jeg puster dypt inn. Hvordan har de klart å få lappen inn i huset? Jeg ser ut det åpne vinduet. Nei, de kan ikke ha klartet inn i vindet. Hvordan? Jeg tar et enda dypere innpust. Det lukter ikke foreldrene mine, men det lukter noe annet. De har vel ikke fått noen andre til å..?

Hva er det de mener med at jeg skal være forsiktig? Ja, jeg vet jo det at de kan komme når som helst og drepe meg, men er det noe annet de mener? Det går noe kaldt nedover ryggen min....

Jeg har det altså sååå travelt nå for tiden...😅

Den sterkesteWhere stories live. Discover now