29 ♛ GÜMÜŞ VE BRONZ

893 154 145
                                    

Lütfen oy verip yorum yapmayı unutmayın.

Lütfen oy verip yorum yapmayı unutmayın

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

29. Bölüm

GÜMÜŞ VE BRONZ

Ak Kraliçe, Kızıl Kraliçe'ye sarayında bir daire vermişti.

Aralarındaki anlaşmazlık çözüme ulaşmıyordu. İkisi de Buz Diyarı'nı istiyordu, ikisi de haklı nedenlere sahipti.

Kar Kraliçesi Salirhenia, ölümünün ardından bile onların arasını bozabiliyordu. Yönettiği Buz Halkı hala onu istiyordu.

Gök Ejderha'nın Temsilcisi Reihla, Sedef Saray'dan konuşabildiği herkesle konuşmuştu. Aryandria, Khalrane, Veilhr ve diğerleri de ellerinden geleni yapmışlardı.

Bu anlaşmazlıkta asıl yardımcı olabilecek kişilerin kimler olduğunu hepsi biliyordu. Kara Kraliçe ve Altın Kraliçe, ikisinin uzlaşmasını sağlayabilirlerdi ve ortada yoklardı. Altın Kraliçe, Mysania'yı bir kez görmeye gelmişti, ardından Kalsedon'un sorunlarıyla ilgilenmek üzere şehre dönmüştü. O ve Euros'un bu konuda tartıştıklarını herkes biliyordu.

Myraia, Nmerysa'nın Bahar Kulesi'ndeki yeni çalışma odasının kapısını çalmadan açtı. Nmerysa, başını yazdığı mektuptan kaldırdı. "Kraliçe Mysania geldi, seninle konuşmak istiyormuş."

"Nerede?" diye sordu Nmerysa. Elindeki tüy kalemi kenara koydu ve mektubu masadaki kitapların arasına sıkıştırdı.

"Kapının önünde." dedi Myraia suçlu gibi bir sesle. Mysania'nın Nmerysa'nın dairesine girmesine izin vermemeliydi. Bunu denemişti ancak Mysania söyleyeceği şeyin önemli olduğunu deyip kuleye gelmişti.

"Önemli değil." dedi Nmerysa onun yüz ifadesinden aklından geçenleri anladığında. "İçeri gelsin."

Myraia başıyla selam verdi ve odadan çıktı. Mysania, saniyeler içinde içeri girerken Nmerysa yavaşça masadaki mumlardan biriyle bir başka mumu yaktı. Odanın biraz daha aydınlık olmasını sağladı.

Kızıl Kraliçe, masanın önündeki beyaz koltuklardan birine oturdu. Saat epey geç olmuştu fakat Nmerysa'yı burada bulduğuna şaşırmamıştı. Nmerysa her zaman çok çalışırdı.

KARANLIĞIN ŞAFAĞI ♛ Kraliçelerin Savaşı IIIWhere stories live. Discover now