43 ♛ TEHDİT

814 112 126
                                    

Final haftasındayım. Bu yüzden hatalarım olabilir. Benim gibi sınavları olanlara başarılar.

 Benim gibi sınavları olanlara başarılar

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

43. Bölüm

TEHDİT

"Faelenis savaş hazırlıklarına son verdi ve kıyılardan çekildi." dedi Agrios, Nmerysa'nın katibi. "Elf Şehirleri'nden Kharin'in Umudu tamamıyla bize bağlandı."

Kraliçe Nmerysa yeni konsey masasının üzerine yapılacak haritayı hesaplayan adama, Rhydes'e, baktı. Beyaz Salon'daydı. Sedef Saray'ın bir kısmında değişiklik yapacaktı. Rhydes seçtiği ustalardan biriydi. "Kuzey ve güney sınırlarından çok doğu ve batıya odaklan." dedi. Rhydes not aldı. "Aryandria'dan haber geldi mi?"

"Gelmedi, kraliçem." dedi Agrios. "Ne haberi bekliyoruz?"

"Gelince öğreneceksiniz." dedi Nmerysa. Rhydes'in ona uzattığı haritayı inceledi. "Nehirlerle ilgili daha fazla ayrıntı gerek. Ayrıca Doğu Gölü-"

Beyaz Salon'un kapısı çalındı. Ak Kraliçe'nin sesiyle açıldı ve içeri muhafızlardan biri geldi. Elindeki mektupları Kraliçe'ye uzattı. "Habercinin yeri hazır mı?" diye sordu Nmerysa.

"Tıpkı emrettiğiniz gibi."

"Peki ya istediğim gibi biri hemen yola çıktı mı?"

"Evet, kraliçem."

"Gidebilirsin." dedi Nmerysa mektubun beyaz mührünü kırarken. "Sen de Rhydes." Beyaz Salon'un büyük masasında o ve katibi kaldı. "Buz Diyarı artık bize bağlı." diye açıkladı. Agrios, ona bunun nasıl olduğunu sormadı, ülkenin gelişmeleri hakkında onu bilgilendirmeye ve Nmerysa'nın dediklerini yazmaya devam etti. Sarayın düzenlenmesi için çağırdığı insanlar odaya girerken Nmerya diğer mektubu unuttu ve gülümsemesi yüzünden eksik olmadı. Ancak sonra, Agrios dahil herkes çıktığında diğer mektubu hatırladı. Kağıtların altında kalmıştı. Buz Diyarı'ndan gelen bir başka haberdi.

Bu haberi okurken gülümsemesi silindi ve kaşları çatıldı. Buz Diyarı'nı alması için görevlendirdiği komutan, en yakın dostlarından biri onu terk etmişti. Üzülmek ve kızmak arasında kaldı. Ayrıca yeni bir komutana ihtiyacı olacaktı.

KARANLIĞIN ŞAFAĞI ♛ Kraliçelerin Savaşı IIIWhere stories live. Discover now