✔55✔

1.1K 60 12
                                    

Ik draai me om. 'Oh jij bent het?' Verveeld kijk ik Jessica aan. Ze kijkt even bang, maar dan gaat ze recht staan.

'Ja, ik ben het! Jij moet even weten dat jij niet de Bitchqueen kan uithangen met Mayce, ik weet dat je hem gebruikt!' 'Oh en waarom denk je dat?' Vraag ik Bitchy.

'Omdat je hem alleen maar gebruikt voor de seks. Waarom slaap je anders met Malfidus op een kamer?' Lekker, haalt ze dit weer naar boven.

'Om van de seks van Park en Malfidus te genieten.' Sarcastisch kijk ik haar aan. 'JA VAST, JE GAAT WAARSCHIJNLIJK GEWOON VREEMD!' Krijst ze. 'Jeetje krijs niet zo speenvarken! Ik hoef niet doof te worden!' Even is ze stil.

'Je bent een Bitch!' Roept ze. 'Weet ik!' Zeg ik. Ze doet haar mond open en doet hem daarna weer dicht. 'Je bent ook een slet!' Jessica kijkt me met voldoening aan. 'Ik weet dat ik me af en toe kleed als een slet, maar zeg nou zelf. Het is niet veel erger dan jou kleding.' 'Hou je mond over mijn kleding, jij stomme tienermoeder!' 1  seconden sta ik versteld van haar taalgebruik.  Ze ziet het en kijkt me kwaadaardig aan.

Dan herpak ik me weer. 'Nou technisch gezien ben ik al te oud om moeder te worden. Maar dat maakt vast niet uit.' Jessica kijkt me sarcastisch aan. 'Ja hoor je bent al een jaar of 60! Grappig' Mayce proest het uit. Nu pas richt Jessica zich naar Mayce.

'Schatje, je weet dat wij bij elkaar horen. En dat ik een geweldige vrouw zal zijn. We horen gewoon bij elk-' ik gaap luidruchtig. 'Stop maar, stop met praten. Voordat ik me zo verveel dat ik je hier direct opeet.' Met haar mond vol tanden kijkt Jessica me aan. Ik pak Mayce hand en zeg:

'Als je me nu excuseert' en dan loop ik weg. 'Honey, dat was wel erg hard.'  Mayce kijkt me bedachtzaam aan. Ik kijk hem aan. 'Nee ik meende wat ik zei. Ik kon me alleen maar focussen op haar slagader....' Bang kijk ik voor me uit. 'Wat gebeurd er met me?' Wanhopig kijk ik hem aan. Mayce trekt me in een knuffel. 'Het komt goed.'

Vanaf ver zie ik Jessica achterdochtig kijken. Ik besluit niet in te storten en trek hem de dansvloer op.

Na een aantal nummers zegt Edward: 'Stop niet met bewegen ze-het vindt het fijn!' Ik sta versteld. 'Je kan haar horen?' Natuurlijk kan hij haar horen, dat kon hij ook met Bella, maar als nog. 'Ja!' 'Yeeh' Schreeuw ik half.

'Volgens mij heeft ze een miskraam gehad. Ze is blij dat ze van die baby af is.' Hoor ik Jessica zeggen. Het maakt me woedend. Ik loop met grote passen naar haar toe. 'Wat wil je?' Vraagt ze verveeld.

PATS! Ik sla haar vol in haar gezicht. Terwijl ik haar sla voel ik haar kaak breken.

Natuurlijk is direct alle aandacht op ons gericht. Ik hef mijn hand nog een keer op. 'Ga je me nog een keer slaan? Ik zou blij zijn als ik jou was! Waarom zou je een kind willen, terwijl je weet dat je hem/ haar later moet vertellen dat Voldemort zijn of haar oom is.' Ze praat een beetje vreemd. Logisch.

PATS! Voor de tweede keer raakt mijn hand haar gezicht. Ik zie vanuit mijn ooghoeken dat Mayce zo snel mogelijk naar me toe snelt.

Jessica houdt haar hand tegen haar kaak gedrukt. 'Ahh heb ik je gekwetst, ben je niet trots op je kleine broertje? Wat spijtig!' Ik wil haar nog een keer slaan, maar dan besef ik iets. 'Hoe weet jij dit überhaupt?' Vraag ik haar boos. 'Je kan dit niet weten, tenzij je in direct contact staat met Voldemort'

Even trekt ze wit weg. 'Zeg je achternaam!' Beveel ik haar. 'Roselier'  mompelt ze zachtjes. 'Dus jou pappie vertelt jou alles? Hè?' Ze knikt voorzichtig. 'Dan weet jij ook beter dan de meeste hier dat jij me niet boos moet maken, of wel soms?' Ze knikt weer angstig. Maar haar blik is anders, krachtiger. Ze doet haar handen achter haar rug en doet iets.

Het volgende moment komt er een bloed geur naar voren. Van de geur alleen al ga ik watertanden. Ik probeer mijn blik niet te focussen op haar hand, maar het lukt niet. Jessica buigt naar mijn oor en zegt: 'Ik ga nu naar de uilentoren om het hem te laten weten.' Vervolgens pakt ze met haar bloedende hand mijn pols.

Haar bloed zit nu op mij. Ze loopt weg en ik probeer diep adem te halen. 'Joanna,' het is Mayce. Hij legt zijn hand op mijn schouder en ik schud hem af. Achter me hoor ik Alice naar adem happen, iedereen draait zich naar haar toe. Ik maak gebruik van die gelegenheid. Ik loop achter Jessica aan.

De hele weg volg ik haar als een schaduw. Af en toe kijkt ze om. Maar ze ziet me niet. Als ze bij de uilen vleugel aankomt, loopt ze de trap op. Ik volg haar.

'Jess' fluister ik terwijl ik langs haar schiet. Ze kijkt verschrikt om, maar ze ziet me niet. 'Jessica' fluister ik weer, en ik schiet langs haar. Ze draai zich helemaal aan en ademt gejaagder.

Ik kom achter haar tot stilstand en schuif haar haar opzij. 'Welke slagader neem ik, deze of toch die bij je pols.' Jessica begint hevig te trillen.

'Je hebt dit zelf veroorzaakt, Jess! Natuurlijk kon jij ook niet weten dat je als zwangere vampier meer dorst heb. Maar het is je eigen schuld.'

'Mayce vergeeft het je nooit!' Zegt Jessica bang. Normaal zou ik nu stoppen, maar de waas neemt het over. 'I don't care' Verschrikt kijkt Jessica me aan. 'Je hebt dit zelf gedaan, en niemand zal je missen. Dus laatste woorden.' Ik stap achteruit haar vandaan de duisternis in.

'Mayce ik hou van je!'

Ik sta versteld door haar woorden. 'Helaas zijn dat de verkeerde afscheidswoorden.' Zeg ik voordat ik op haar af spring.

Going to Hogwarts againWhere stories live. Discover now