✔87✔

936 49 14
                                    

Die avond liggen Mayce en ik in het zwembad. Nu Sophia bij Bella is, hebben wij tijd met zijn tweeën. Niet dat we dat niet hadden.

'Zullen we zo de sauna in?' Vraagt Mayce terwijl hij op zijn rug in het water ligt. 'Je bedoelt het sauna resort?' Zeg ik met een grijns. De sauna is echt mega, je kunt het bijna vergelijken met een normale sauna resort. Alleen een deel loopt nog onder de grond en er is een groot deel achter het huis. Er zit daarop ook een vergrotingsspreuk, waardoor er meer sauna op een kleiner stuk grond is. Ook is er een stuk buiten. Daar zijn hoge struiken, zodat niemand het kan zien. Niet dat we buren hebben.... misschien een kudde herten ofzo... i don 't know.

'Ja die bedoel ik!' Haalt Mayce me uit mijn gedachten. Ik glimlach en ga door de opening naar het binnen bad. Mayce volgt me, of course.

Snel loop ik naar het sauna gedeelte en doe ik mijn zwemkleding uit. Dan pak ik een handdoek en wikkel die om. Mayce doet uiteraard hetzelfde.

Bij de sauna aangekomen doe ik mijn handdoek af en duik direct in het zwembad. Ik zwem de cocktail bar in en ga rechtop staan.

'Wat kan ik voor u doen meneer?' Vraag ik terwijl ik Mayce speels aankijk. 'Ik wil graag twee Mojito, kunt u dat maken?' 'Natuurlijk meneer, komt er zo aan.' Ik begin met de cocktails en doe het expres heel langzaam. 'Waarom zo langzaam? U kunt veel sneller!' Zegt Mayce terwijl hij me geïrriteerd aan kijkt. Ik buig naar hem toe, 'Oeps!' Fluister ik in zijn oor, voordat ik me terug draai en verder ga. Hij zucht grommend. 'Waar betaal ik u dan voor?' Mompelt hij. 'Sorry hoor, maar je betaalt me niet!' Zeg ik als ik hem zijn drankjes geef. 'Ik wil eigenlijk wel mijn vrouw terug!' Zegt Mayce nu met een grijns. 'Is goed meneer!' Zeg ik met een buiging, en ik loop de bar uit en ga naast hem zitten.

'Als ik hier zo zit, dan vergeet ik even dat het oorlog is! Niemand gaat dood, iedereen is gelukkig.' Zeg ik terwijl ik de Mojito naar me toe trek. 'Ik weet hoe je je voelt. Oh en er is nog iets, de begrafenis van mijn ouders is morgen... Ik wil eigenlijk wel gaan. Is dat erg?' 'Natuurlijk  niet ik ga mee, jou familie is mijn familie!' Zeg ik terwijl ik tegen hem aan leun. 'Maar, de dooddoeners kunnen je vermoorden als je meegaat!' 'Nee hoor, ze vermoorden me niet, en daarbij, zolang jij je als een mens gedraagt weten zij niet dat je veranderd bent en kunnen ze me niks doen!' Zeg ik terwijl ik hem omhels. 'We komen er wel door heen.' 

Mayce knikt triest en drinkt het laatst beetje van zijn mojito op. Had ik al gezegd dat het een speciale mojito was? Waarschijnlijk niet. Deze mojito bestaat vooral uit bloed, ook zit er een beetje ijs in, maar dat is gewoon om het Dierenbloed koud te houden.

Als zijn drankje op is gaat hij weer het zwembad in. We zwemmen nog de hele avond, daarna gaan we naar een sauna, we kiezen voor een sauna met een speciale lucht. Het is goed voor je huid. Maar bovenal ruikt het lekker.

We zitten nog een tijdje in de sauna en daarna gaan we weer het resort in. We switchen van sauna naar sauna de hele nacht lang.

' Waar zouden mama en papa zijn?' Vraag een kinderlijke stem. Sophia-Elody. 'Ik weet het niet!' Zegt een mannelijke stem, dat is Edward. Oh Nee, hij kan mijn gedachtes horen.

'Maar ze zijn hier wel!' Klinkt er een moment later uit Edwards mond. 'Ik hoor haar gedachte.'

Maar ik ben naakt, shit ik moet een handdoek vinden. 'Mayce,' Fluister ik. Hij kijkt op. 'Wat?' Ik wijs omhoog en dan naar mijn oor. 'Edward!' Mimet hij geschrokken. Ik knik.

'Wil je trauma's Sophia? Dan moet je  de sauna in lopen!' Zegt Edward geamuseerd. 'Oh Nee, zijn ze naakt! Ik wist wel dat we ze niet alleen hadden moeten laten!' 'Ze hadden de tijd nodig Sophia!' 'Ik heb ook de tijd nodig. Weet je nog die voorspelling van Alice over mijn ware liefde?' Zegt Sophia en ik ga rechtop zitten. 'Ja natuurlijk!' 'Nou ik weet nu wie de ouders van het kind zullen zijn. En dat is niet goed!' Zegt ze een beetje in paniek. 'Hoezo dan?' Vraagt Edward bezorgd. 'Dat kan ik niet zeggen, want ze luisteren sowieso mee!' Zegt ze terwijl haar voetstappen dichter bij komen. 'Oh aha!' Zegt Edward als hij waarschijnlijk haar gedachte leest. 'Ja dat is een probleem!' Zegt hij daarna. 'Ja hè, maar ik weet niet wat te doen!' Zegt Sophia.

Daarna blijft het even stil, en een moment later gaat de deur open. Sophia gilt en doet haar handen voor haar ogen. 'Is het weg?' Jammert ze terwijl Edward geamuseerd naar het tafereel kijkt. Snel doe ik een handdoek om. 'Het is weg hoor!' Voorzichtig haalt ze haar handen weg. 'Ik heb nu trauma's voor altijd!' Zucht ze terwijl ze mijn blik ontwijkt. Dodelijk kijk ik haar aan. Wat is ze toch een dramaqueen. Dat heeft ze sowieso van Mayce.

Edward begint te lachen. 'Nee, ze heeft het van jou!' Grrrr hij kan natuurlijk mijn gedachte lezen. Ik heb namelijk mijn blokkade niet omhoog.

Misschien kan ik hem gelijk geven, dan is hij blij.

'Gaat niet werken,' Zegt Edward weer. Shit die verdomde gedachtes. Hij grinnikt weer.

'Uhm kunnen jullie alsjeblieft hele gesprekken volgen en niet halve?' Zeggen Mayce en Sophia in koor.

Oh Ja! That sucks! Ze kunnen het natuurlijk niet volgen... Misschien is dat maar goed ook. Edward grinnikt weer en ik kijk hem aan met een meen-je-die-nou blik.

'Guys!' Zegt Sophia. Dat laat me even versteld staan. 'Sinds wanneer staat jij ook in het Engels?' Vraag ik verbaasd. 'Sinds ik andere talen heb geleerd!' 'Welke talen allemaal?' Vraag ik nieuwsgierig. 'Ik denk een stuk of 10' Zegt ze schouderophalend. Een moment later valt mijn mond open.

✔✔✔✔✔✔✔✔✔✔✔✔✔
Hiii,

Sorry dat het bijna een week duurde. Ik begin donderdag met mijn SE week, dus ik focus me vooral op het leren. Ik zal proberen om tot het einde van de SE week om de 3 dagen te publiceren. Het zal dus een beetje onregelmatig worden.

Oh en ik ga waarschijnlijk nog een vervolg schrijven. Die schrijf ik dan samen met mijn Marauders boek, dus het zal wel minder vaak geüpdate worden. Waarschijnlijk om de 4 dagen.

Maar goed, ik heb besloten om jullie mee te laten beslissen.

Bedenk zelf maar een leuke titel voor beide boeken en misschien wordt er 1 van jou gebruikt!

Tot over een paar dagen❤

Xxx Jonna

Going to Hogwarts againWhere stories live. Discover now