É É N

289 35 160
                                    

Pov. Iris
Ik loop de klas binnen. De wattpad klas om precies te zijn. Hier leren we hoe wattpad werkt en andere dingen over wattpad. Ik heb wattpad net twee weken en ik vind het een erg leuke app. Ik ga zitten op een plek achterin de klas. Ik ben als eerste dus ik neem de tijd om mijn spullen uit te pakken. Ik wilde op tijd zijn voor de eerste schooldag maar nu ben ik wel een beetje vroeg. Nou ja, jammer dan.

Terwijl ik bezig ben met mijn spullen uitpakken komen er meer mensen binnen. Ik kijk door mijn krullende haar door naar de mensen. Als eerst loopt er een jongen binnen die er wel aardig uit ziet. Hij gaat ergens in het midden zitten. Daarna komen er twee meiden binnen die een beetje op elkaar lijken. Het zijn vast zussen. ''Kom dan gaan we achterin zitten." Zegt de ene. "Nee, ik wil voorin dan kan ik goed opletten." "Nee, dat is saai." "Nou oke, dan gaan we wel uit elkaar." Het kleinste meisje loopt met opgeheven hoofd weg. De oudste rolt even met haar ogen en gaat dan toch maar ergens in het midden zitten. Ik grinnik zacht. Ja, dat zijn sowieso zussen. Er is ondertussen ook een ander meisje binnen gekomen. Ze ziet er wel aardig uit. Ze kijkt de klas rond en ik glimlach naar haar. Ze glimlacht terug en komt naast me zitten. ''Hey, ik ben Iris.'' "Hoi, ik ben Sira.'' Zegt ze vrolijk. ''Heb jij er ook zo een zin in? Mij lijkt het echt super leuk!" Kirt ze enthousiast. "Ja ik heb er zin in. Ik hoop dat we een aardige docent hebben." "Ja dat hoop ik ook." En ze glimlacht.

Er komen nog wat mensen binnen. Erg veel meisjes. Er komt ook nog een jongen binnen. Hij ziet er aardig uit. Hij lijkt ongeveer 1,80 en ziet er niet slecht uit. Hij kijkt de klas rond alsof het een hoopje stront is. Als zijn blik de mijne kruist blijft hij iets langer in mijn ogen kijken dan bij de rest. apart. Uiteindelijk gaat hij naast de andere jongen zitten.

Pov. Vlorile
Ik kijk de klas rond. Ugh, waarom zoveel meisjes. Ik zucht zachtjes en kijk verder. Achterin zit een meisje met blond krullend haar. Ze ziet er aardig uit en kijkt me aan alsof ze me aan het onderzoeken is. Ik vind het een beetje eng. Creepy raar kind. Uiteindelijk loop ik naar de enigste jongen in de klas en ga naast hem zitten.

Pov. Iris
Er komt een meisje binnen die meteen de hele klas bestudeert. Bij de twee jongens blijft ze even haken en haar gezicht verandert eerst naar teleurgesteld, dan naar blij en dan begint ze te grijnzen. Oké?

Pov. Kath
Ik loop het lokaal binnen en kijk zoekend om me heen. Mijn ogen blijven haken bij de twee jongens. Maar twee? Dat is ook weinig. Hoe moet ik nou mensen gaan shippen met maar twee jongens? Wacht! Ik kan ook gewoon lesbische stelletjes maken. Tevreden met een grote grijns op mijn gezicht ga ik zitten.

Pov. Lotte
Ik loop de klas binnen en kijk rond. Twee jongens. Dat is weinig. Agh ja, dat is beter voor mijn singel leven. Ik loop naar achteren en ga naast een meisje zitten met blond pluizig haar en blauwe ogen. Ze kijkt een beetje nors voor zich uit maar aangezien ik graag achterin wil zitten en dit de enige plek was ga ik toch naast haar zitten. "Hoi, ik ben Lotte." Zeg ik vrolijk. Ze draait zich om naar mij en er verschijnt een glimlach op haar gezicht. "Hoi, ik ben Femke. Ik keek een beetje chagerijnig ik weet het maar mijn zus Lieke die daar zit" Ze wijst naar een meisje met donkerblond haar. "Deed vervelend, dus ja." Ze lacht even vrolijk naar mij. Ze lijkt me best wel aardig. Ondertussen is iedereen binnen en de docent sluit de deur. "Oke laten we beginnen kinderen."

Cast: (we maken later een echte)
Iris als IrisTheDonut
Sira als siraantje
Femke als Femke222
Vlorile als Vlorile
Kath als monkytails
Lotte als Loytee
Lieke als LiekeSiebel

HAIHAI MENSJESSS

FEMKE HIEROOOOOOO

DIT WAS HET EERSTE HOOFDSTUK YEYYYY

Lotte en ik wisselen elkaar af met de hoofdstukken. Ik heb dit hoofdstuk geschreven en dan doet zij de volgende

Een beetje saai was dit maar je moet toch ergens beginnen :p

De lengtes van de hoofdstukken zullen trouwens nogal verschillen. Het ligt eraan hoeveel tijd we hebben.

Wie is jullie favo personage tot nu toe? ;)

Als je fouten ziet of vragen hebt, doe niet moeilijk en zet het gewoon in de comments :)

Xoxo Femke

Vliris FanFictieWhere stories live. Discover now