A C H T E N D E R T I G

67 10 48
                                    

Pov. Eli

Vrolijk huppel ik door de school heen. Wat een mooie dag is het vandaag zeg! Bij de kluisjes is Line iemand aan het bedreigen. Aan één van de kantinetafeltjes zit Iris te huilen, waarschijnlijk weer om Vlorile. Vlorile zit aan een ander tafeltje dromerig naar Iris te staren. Lieke en Sanne rende net huilend van het lachen de gymzaal uit, dus die hebben waarschijnlijk ook weer wat uitgespookt. Femke en Lotte staan samen kwaadaardig te lachen en... oh volgens mij stikt Femke bijna in haar eigen speeksel. Sira loopt net de school binnen en kijkt met grote ogen van Vlorile naar Iris. Naast haar is ondertussen Kath gaan staan met tranen in haar ogen, terwijl ze ondertussen haar Vliris-tekenboek verscheurd.   arm kind. Zigilburk loopt net voorbij, en volgens mij had hij foto's van Lieke in zijn handen? Apart. Zianne en Nienke zag ik net twee minuten geleden nog bekvechten, en nu zitten ze gezellig samen een fotoboek van Mees te bekijken. Wacht... waar is Mees eigenlijk? Verward kijk ik om me heen, maar haal dan mijn schouders op. Ach maakt mij het uit.

Ik loop alvast de trap op richting de bibliotheek. Ik moet nog een boek halen voor de les, want we willen geen agressieve docenten. Ik loop de bibliotheek binnen, en daar zit... Mees?

"Mees? Ben jij dat?"

Mees springt op van schrik. "Ik was echt geen Dora aan het lezen!" Schreeuwt hij meteen. "Sssshhhht!" Schreeuwt mevrouw Schimmel meteen vanachter haar bureautje agressief terug. Kijk daar heb je het al, agressieve docenten. "Sorry!" Piep ik snel. Ze rolt met haar ogen en gaat weer verder met wat ze dan ook aan het doen is.

Opeens pakt Mees mijn hand en sleurt me de bieb uit, richting het vrouwentoilet. "Mees! Wat doe je? Wacht... Ben jij een vrouw?!" Schreeuw ik geschrokken. Hij kijkt me met grote ogen aan. "Ben ik een vrouw?!" Schreeuwt hij net zo hard terug. "Oké rustig, we gaan dit uitzoeken. Ben je ooit ongesteld geweest?" Afwachtend kijk ik hem aan. "Wat is dat?" Vraagt hij dommig. "Niet dus. Voel je je een vrouw?" Moeilijkst kijkt hij naar zijn schoenen. "Ik denk het niet." Opgelucht haal ik adem. "Dan ben je geen vrouw, Mees." "Mooizo!" Roept hij vrolijk. Beledigd kijk ik hem aan, maar ga er verder maar niet op in.

Opeens staat Mees heel dichtbij en duwt me tegen de muur. "Anders was ik vast lesbisch geweest." Fluistert hij in mijn oor. Mijn wangen beginnen te gloeien. Help?!

WHAHAHAHAHAHAHA WAT IS DIT VOOR HOOFDSTUK

Nou jongens, het is tenminste een hoofdstuk, dus we leren er mee leven

Plaats maar even wat leuke comments, want das wel leuk

Ik ga kijken of ik soms kleine hoofdstukje zoals deze kan schrijven, maar dat zien we vanzelf wel

Het lijkt me trouwens best geinig om er een gay couple in te doen, maar dan moet ik ff gaan bedenken wie. Suggesties?

BYE
FEMKE

Vliris FanFictieWhere stories live. Discover now