N E G E N E N D E R T I G

59 10 16
                                    

Pov. Kath

Fluitend loop ik door de school. Er hangt een fotocamera van 800 euro om mijn nek voor de beste ship foto's. In mijn rugzak zit een fotoboek. Elke ship heeft zijn eigen pagina met zijn eigen foto's en creaties. Ik ben er best trots op moet ik zeggen. Natuurlijk staat mijn favoriete ship, Sanrile, op de eerste pagina. Daarna Vliris, omdat Vliris ook wel erg geweldig is. Vlees staat op de derde plaats, met wat hele mooie foto's. Voor kunst moesten we een eigen creatie maken met foto's, en nu ik er zo over na denk kan ik dit misschien wel inleveren. Daar verdien ik vast een negen of hoger mee.

Rustig loop ik naar het kunst lokaal om mijn mooie project in te leveren, als ik de tas van Mees voor het meidentoilet zie staan. Het is niet bepaald gek dat Mees in het meidentoilet zit, maar zo te zien heeft hij zijn tas niet mee naar binnen genomen, en dat is wel vreemd. Zachtjes ga ik voor de deur staan, en druk mijn oor er tegen aan. Giechelende geluiden zijn duidelijk hoorbaar, en volgens mij zijn ze van Eli. Ik grijp naar mijn camera, houd mijn vinger klaar om een foto te maken en smijt de deur open. Zonder erbij na te denken maak ik twintig foto's van de twee mensen voor mij.

Pov. Mees

Nou dat was... onverwachts. Kath staat nog steeds voor ons met open mond. Dan begint ze hard te gillen en rent ze het lokaal uit. Eli kijkt paniekerig om zich heen. "Waar is mijn tas? Ik moet hier weg!" Ik wijs naar de tas op haar rug. "Daar?" Voor een paar secondes staart ze me verwilderd aan, en dan rent ze het toilet uit.

Ik roep haar nog na, maar ze is al weg. Ik haal mijn schouders op. Het zal wel. Ze is toch gewoon één van al die andere meiden. Boeit mij het wat ze nu verder met haar leven doet. Ik wandel rustig het toilet weer uit, gris mijn tas van de grond, en pak mijn telefoon. Behalve een wanhopige Nienke heb ik verder geen appjes. Ik zucht. Ik moet mezelf weer eens wat populairder maken wat dit kan niet langer zo hoor.

NIEUW HOOFDSTUK

Beetje heel erg kort, maar beter iets dan niets right?

Meeli wordt niks, omdat ik Mees als fuckboy wilde houden, en ik denk dat Meeli als koppel een beetje saai zou zijn en de aandacht van Vliris weg zou trekken (wat het nu al twee hoofdstukken doet lol), en dat willen we natuurlijk niet

SORRY MEELI

Ik zou er nieuwe personages in gooien, maar dat doen we de volgende keer wel ofzo

Lol bye
Femke

Vliris FanFictieOpowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz