T W I N T I G

74 17 22
                                    

Pov. Kath

Ik loop wat rond op het schoolfeest. Iedereen ziet er moe uit en begint aanstalten te maken om naar huis te gaan. Het is dan ook ondertussen vijf uur 's nachts. Erg laat dus.

Opeens zie ik Zigilburk huilend voorbij rennen. Ik neem er snel wat foto's van maar jammer genoeg zijn ze allemaal vervaagd omdat hij aan het rennen was. Stomme oude telefoon is het ook. Boos kijk ik naar mijn telefoon en smijt hem op de grond. Als ik hem weer oppak zit er geen enkele kras in en doet die het nog perfect. Ik zucht. Als die nou was gebroken zou ik een nieuwe krijgen....

Ik huppel verder over het schoolfeest. Ik heb niks gedronken omdat ik goede foto's wilde maken en dat is dan ook goed gelukt. Eline E wilde ze hebben voor een geheim project waar we samen aan konden werken. Ze wilde me niet vertellen watvoor project maar dat maakt niet uit.

Ik loop richting de gymzaal om te kijken of daar nog wat leuks gebeurd. Daar zitten Sanne en Verminoth te kaarten terwijl Lieke Mees probeert weg te duwen. Sanne haar vriendin lijkt niks door te hebben en helpt haar dan ook niet. Opeens gooit Verminoth zijn kaarten boos de lucht in. "Jij speelt vals!" Boos kijkt Sanne hem aan. "Niet! Jij kan gewoon niet tegen je verlies!" Zegt ze boos en ze keert hem de rug toe. Dan ziet ze Lieke die zich uit Mees zijn armen probeert te worstelen. Ze kijkt even verbaasd maar schiet dan snel Lieke te hulp.

Ze rent naar ze toe en trekt Mees van Lieke af. "Betast mijn vriendin niet jij... jij.... vieze betaster!" Roept ze boos en ze stompt Mees vol in zijn gezicht. Er druipt een klein beetje bloed uit zijn neus. Ondertussen ben ik dit allemaal enthousiast aan het filmen. Dit is vast ontzettend handig voor ons project!

Pov. Femke

Geïrriteerd loop ik door de schoolgangen. Lotte heeft me verplicht Mees naar huis te brengen maar ik heb geen flauw idee waar hij is. Als laatste optie loop ik richting de gymzaal waar enorm veel lawaai vandaan komt. Als ik binnen kom zie ik nog net Sanne Lieke uit Mees zijn arme trekken en hem een stomp geven. Ik gniffel, maar bedenk me dan dat hij mijn zus heeft zitten betasten en dat Sanne dan ook nog eens het recht denkt te hebben hem te slaan. Dat is mijn taak! Misschien kwam het door de drank, maar dit moeten ze niet doen. Woedend loop ik op ze af. Ik trek Mees agressief omhoog. "En nu ben ik het zat! Je bent al het hele schoolfeest lang vanalles aan het verzieken. Ik moet de hele tijd achter je aan lopen omdat anders weet ik veel wat gebeurd! Blijf van mensen af jij idioot! Ik breng je nú naar huis, of je nou wil of niet!"

Ik loop richting de uitgang van de gymzaal maar merk dan dat Mees nog altijd stil staat op de plek waar hij stond. Ik loop naar hem toe en trek hem aan zijn arm de gymzaal uit. Buiten de gymzaal laat ik hem los en geef hem een bitchclap. "Hoeveel mensen hebben je al geslagen vandaag?" Als een klein kind begint hij op zijn vingers te rekenen. Hij steekt er eerst twee op maar bedenkt zich dan en steekt er toch drie op. "Zie je? Je bent nogal irritant bezig. Anders zouden mensen je niet zomaar slaan." Zeg ik zuchtend. hij wil wat zeggen maar ik ben hem voor. "Nee, ik breng je naar huis en je loopt gewoon mee." Zeg ik standvast. Ik begin te lopen en hoor Mees achter me aan strompelen. Ik gniffel. Had hij maar niet zo irritant moeten doen.

Pov. Vlorile

Ik sta weer te dansen op de dansvloer. Bijna iedereen is naar huis dus ben ik ook de enige die er staat. Opeens komt Lotte mijn kant op lopen. Met het licht dat op haar schijnt lijkt ze wel een engeltje. "Hey Lot, kom je met me dansen?" Ik wiebel met mijn wenkbrauwen wat er vast heel sexy uitzag. Ze zucht, schud haar hoofd en trekt me mee aan mijn arm naar buiten.

Buiten is het een beetje fris maar ik ben een stoere man en trek me er niks van aan. "Oké, ik ga je naar huis brengen want jij gaat het echt niet overleven als je alleen terug moet." Zucht Lotte vermoeid. Ondertussen ben ik allang vergeten wat ze zei en kijk ik bang naar de lucht. "Wat is er?" Ze kijkt me vragend aan. "Die enge lichtjes gaan straks op ons hoofd naar beneden vallen!" Gilt ik hysterisch en begin paniekerend rondjes te rennen. Lotte zakt kreunend op de grond neer. "Oh hemel, heb je er al 1 op je hoofd gehad?!" Ik begin te nep hyperventileren. Opeens krijg ik een klap tegen mijn wang. Ik stop meteen met nep hyperventileren en kijk verbaasd naar mijn wang, of tenminste dat probeer ik maar jammer genoeg kan dat dus niet. Lotte pakt opeens mijn hoofd vast en kijkt me indringend aan. "Dat zijn sterren. Ze vallen niet en ik heb ook niks. Je moet niet zo enorm idioot doen en gewoon even meelopen, duidelijk?" Ik knik voorzichtig

Pov Lotte

We zijn eindelijk aangekomen bij Vlo zijn huis. Gelukkig wist ik de weg nog met mijn aangeschoten hoofd. Onderweg is Vlo drie keer gestruikeld, vijf keer in de bosjes gevallen, heeft hij acht keer gegild, twee liedjes gezongen en is hij een keer over een hond gestruikeld. Ja, iemand was om dit tijdstip de hond aan het uitlaten. Ik duw Vlo naar de voordeur, duw vijf keer op de bel en ren weg. Jammer genoeg gaat dat niet zo soepel en loop ik tegen een lantaarnpaal aan. Ouch. Ik wrijf over mijn hoofd en trek een pijnlijk gezicht. Ik kijk naar het huis van Vlo en zie de deur nog net dicht gaan. Gelukkig.

Opeens hoor ik iemand schreeuwen. Ik herken die schreeuw uit duizenden. Dat is Femke! Ik strompel de richting van het geluid op en vindt Femke samen met Mees een straat verderop. Ze kijkt boos naar Mees terwijl hij erg dommig voor zich uit staart. Femke krijgt mij in het oog en stampt woest op me af. "Hij weet niet meer waar hij woont. Wat moet ik hier nou weer mee?!" Schreeuwt ze boos. Blijkbaar ging haar tocht ook niet zo soepel. Haar haar zit vol met takjes en Mees zijn broek zit vol met gaten. Ik kijk haar wanhopig aan. "Ik weet het ook niet...." jammer ik.

Opeens krijg ik een idee. "Weet je wat? We zetten hem wel gewoon af bij Vlo." Femke stemt in en we trekken Mees verder naar Vlo zijn huis. We droppen hem voor de deur, bellen aan en rennen dit keer wel soepel weg. Op naar Femke's huis waar ik blijf logeren...

LALALA WAT EEN POEPHOOFDSTUK

LALALA WATTPAD DOET KUT

LALALA LEKKER NAAR SCHOOL VANDAAG

LALALA DOE DE GROETEN AAN JULLIE DOCENTEN

LALALA ALLE BUBBELS NOG AAN TOE

XOXO FEMKE

Vliris FanFictieOnde histórias criam vida. Descubra agora