N E G E N E N T W I N T I G

42 13 19
                                    

Pov. Nienke

Samen met Zianne, die een Z-Hartje-M shirt aan heeft, vast een band, sta ik giebelend bij mijn kluisje. Ik gooi hem open om aan mijn lotgenoot de benodigdheden voor ons plan te laten zien en alles nog één keer door te nemen, maar ik ben het macaronikettinkje die ik er op heb gehangen vergeten. Hij hangt op een mooie plek, met allerlei Mega Mindy-stickers, van Vlorile gekregen, er om heen. Ook hangt de klassenfoto er, met een oranje hartje om al mijn ships heen, dus praktisch gezien is de hele foto oranje. Mijn wangen kleuren rood. In de tijd dat hij nog lief was, heeft Mees deze ketting voor me gemaakt. Zwijmelend laat ik mijn hand er over gaan, maar ik stop mezelf als ik Zianne's boze gezicht zie.
"Heb je die van Mees gekregen?" Zegt ze met een spottende blik. "Dacht je nou echt dat je speciaal voor hem was?" Ik word er een beetje verdrietig van. Ik verontschuldig me en probeer me weer te focussen, als ik zie dat zij eenzelfde om haar nek heeft hangen!
"Je hebt er zelf ook één!" Schreeuw ik haar woedend toe. Hoe durft ze een spottende opmerking over mijne te maken?
Angstig kijkt ze me aan. "Focus je eerst maar op ons plan, dit vechten ze later uit." Zegt ze nijdig. "Zorg maar dat je het goed doet." Sist ze me chagrijnig toe, waarna ze mijn kluisje dichtslaat en wegbeent, mij achterlatend met afdwarrelende stickers en een kapotte macaroniketting, die er tussen was gekomen. Ik wil het niet, maar er verlaat toch een traan mijn ooghoek. Mees was soms ook wel lief. Totdat hij vreemd ging. Maar ach, mensen maken fouten. Ik heb een fout gemaakt toen ik boos werd. Maar nu kan ik niet meer terug, het plan is in werking gesteld...
Ik zal het goed moeten maken tijdens het kamp. Hij zal me ontlopen. Ik heb alles verpest.
Hopen dat het dan lukt.

Important:

Er kunnen geen gastschrijvers meer komen.

Important:

Het einde is in zicht.

Fijne ma- di- woensdag? Nog.

Klein hoofdstukje omdat ik niet nog later kan updaten😂

Xx Lotte

Vliris FanFictieWhere stories live. Discover now