T W E E E N D E R T I G

34 12 13
                                    

Pov. Vlorile

Ik wilde even gaan kijken hoe het met Iris en Sira gingen, en toen dwong Kath me daar te blijven zitten. Nu kijkt Mees me heel boos en verdrietig aan. Ik wilde naast hem zitten! Dat is wat ik wil! "Dat is wat ik echt wil!" Schreeuw ik hard door de klas en gooi mij mooie tas naar Kath haar hoofd die hem nog maar net ontwijkt "doe is lief!" Schreeuwt Kath teleurgesteld terug. Ik haal mijn schouders op, spring over de tafels heen en plof naast Mees neer. "Hallo beste vriend!" Schreeuw ik naar hem en steek mijn hand op voor een highfive maar die krijg ik niet. "Je liet me gewoon zitten..." "ik werd gedwongen!" Roep ik wanhopig, maar hij negeert me. Beteuterd zak ik onderuit.

Pov. Lotte

Ik sta nu bij de conciërge de troep van mijn mooie kleding af te halen. Het is een heel karwei en Mees gaat ook zeker deze prachtige outfit die mijn moeder voor me had gekocht terug betalen. Femke staat achter me en probeert de rotzooi uit mijn haar te halen wat waarschijnlijk niet lukt aan haar gescheld te horen. Ik wil net beginnen over mijn prachtige outfit die is verpest, als Mees komt aanlopen. Die is vast uit de les gevlucht. "Moet ik helpen? Het spijt me heel erg ook al was het niet mijn schuld. Het was niet mijn bedoeling!" Smeekt hij en gaat voor me op zijn knieën zitten. "Ik vergeef je" "yes!" "als je een nieuwe outfit voor me koopt." Hij knikt. "Daarvoor heb ik wel genoeg spaargeld." Roept hij vrolijk.

Pov. Iris

Ze zag Vlorile de trap af lopen. Hij struikelde over zijn mega mindy rugzak met dora koekjes, die meteen werden geplet door het volle gewicht. Ik liep naar hem toe. Ik had een ijshoorntje in mijn hand en keek bezorgd naar Vlorile.
"Gaat het?" Vroeg ik bezorgd toen ik zag wat er gebeurd was met de koeken. Arme koekjes... helemaal gebroken en ze zullen nooit meer gegeten worden. Ik keek de koekjes meelevend aan en fluisterde "ooit zal het goed komen... jullie zullen een mooi leven krijgen...." mensen om haar heen keken me raar aan maar ik negeerde het en ging verder met de koekjes hoop in praten. Toen keek ik naar Vlo en....lachte ik hem vierkant uit.

Dit stukje vanaf Pov. Iris was geschreven door monkytails met een paar aanwijzingen. Hartelijk bedank voor je bijdrage😂

Pov. Sira

Ik zie Iris bij de trap staan. Ze is aan het lachen of huilen. Maar aangezien vlo erbij ligt, denk ik dat het huilen is. Ik sprint er op af, geef hem een trap in zijn maag en geef Iris een stevige knuffel. Al snel merk ik dat ze niet aan het huilen was, maar aan et lachen. "Wat is dit nou weer?" Vragen kijk ik haar aan. "Hij... hij..." hikt ze van het lachen terwijl ze naar Vlo wijst. "Hij viel van de trap af met zijn domme hoofd!" En ze lacht weer verder. Ook ik krijg de slappenlach en even later voegen Eline C en de andere meiden zich er ook bij. Niemand weet waarom we lachen en Vlo was ondertussen ook al weg, maar dat maakte niet uit want wij hadden lol.

WHAHAHAHA DIE IS HET KUTSTE HOOFDSTUK EVER WAUW

APPLAUS VOOR MIJ

DANKU DANKU

EN WAAR ZIJN AL ONZE PRACHTIGE REACTIES HEEN ZE WAREN VROEGER ALTIJD ZO LEUK :C

LAAT LOTTE FF WAT LIEFDE ZIEN ALS ZE VOLGENDE WEEK INLOGT:

TOEDELS
FEMKE

Vliris FanFictieWhere stories live. Discover now