V I E R E N D E R T I G

40 7 20
                                    

Pov. Mees

Kreunend loop ik achter Lotte en Femke aan. Dat doe ik alleen maar omdat ik dat hoor te doen als jongen zijnde. Stiekem vind ik dit geweldig. Het shoppen, alle leuke winkeltjes, de krijsende kinderen die ijs willen, Lotte met haar leuke outfits.... dat is toch allemaal geweldig?!

Femke staat opeens stil waardoor Lotte ook stopt en ik vol tegen haar aan loop. "Mees, ik weet dat Lotte niet de lelijkste is, maar stop met haar aanstaren. Het is eng" zegt Femke en rolt met haar ogen. Ik knik en kijk dan nog 1 keer Lotte diep in haar mooie ogen. Ze staart me terug aan. Ze is vast ook verliefd op mij.

Pov. Lotte

Ik stoot Femke aan. "Waarom staart hij me zo raar aan?" Fluister ik en kijk verwarrend naar Mees. Hij zucht nog eens. Het lijkt wel bijna een.... verliefde zucht? Ik ril. Gadverdamme. Ik ben nog eerder verliefd op de gymleraar dan op Mees. Dat zegt heel wat. Femke zucht, loopt naar Mees toe en slaat hem in zijn gezicht. "Bij de les blijven jij. Straks laat je mijn ingrediënten voor tosti's nog vallen en dat wil je niet." Hij knikt vlug en kijkt naar de grond. Ik knik goedkeurend. Beter.

Lotte komt naast me staan. "Eigenlijk zouden we zo'n karretje moeten kopen. Zo een met een fiets en daarachter een bankje die je altijd in Azië ziet. Dan kan Mees fietsen en kunnen wij zitten." Lotte lacht vrolijk. Ook ik begin te lachen. "Lotte, wat ben je toch geniaal. Waar zou je die dingen kunnen kopen?" "Zou het niet weten. Zullen we het bij de fietsenmaker vragen?" Ik knik. Samen lopen we verder het winkelcentrum in opzoek naar een fietsenmaker.

Pov. Sanne

De bel gaat. De pauze is net voorbij. Samen met Lieke loop ik naar de gymles. Ik heb er niet echt zin in, want die man maakt me best wel bang. Hij kijk de hele tijd naar Vlorile. Al is dat niet heel gek. Hij is zeker niet lelijk. Wacht wat? Laten we maar even doen als ik dat net niet dacht. We kleden ons om en lopen al kletsend de gymzaal in. Ik hoor een hard fluitje. "Jongens en meisjes in een rij gaan staan ik ga jullie tellen!" Iedereen zucht, gaat in een rij staan en hij begint te tellen. "Ik mis er vier. Jongens kijk eens even wie jullie missen. Die mogen dan straks nablijven." Lieke grijnst gemeen. "Femke is er niet. Dan mag ze straks lekker nablijven." Ze grinnikt. Ik grinnik met haar mee. Dat heet nou zusterliefde.

Opeens hoor ik Vlorile hard gillen. "Femke, Lotte, Mees en Kath zijn er niet!" Net op dat moment vliegt de deur van de gymzaal open en komt Kath binnen rennen. "Sorry meneer Kip, ik was even bezig met wat flyers maken omdat Vliris uit elkaar is!" Schreeuwt ze hard. Meneer Kip kijkt haar raar aan maar knikt dan. "Vooruit. En aangezien Lotte en Femke meiden zijn, hebben ze vast gewoon hun periode dus dat zie ik door de vingers." Lieke zucht. "Daar gaat mijn rustige middag." Ze kijkt boos naar meneer Kip. "We moeten hem maar een keer terugpakken" Hij kijkt even bedenkelijk maar zucht dan teleurgesteld. "Mees moet toch echt nablijven. Hij is dan wel nogal alleen. Als ik nou nog iemand kies...." hij grijnst als een echte pedo en wijst dan naar Vlo. "Jij mag samen met Mees twee uur nablijven. Jullie zijn met z'n tweeën dus twee uur is wel goed." Hij begint opeens kwaadaardig te lachen. "Ik denk echt dat hij gestoord is." Fluister ik tegen Lieke. Ze knikt instemmend.

Jullie hebben al het recht om me te haten

6 dagen te laat

Freaking kort

En freaking kut

Lol sorry

Tag hier random mensjes om ze te irriteren:

Stiekeme zelfpromotie hehehe

Okay

Dat was dat

Toedels
Femke :)

Vliris FanFictieWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu