☆4☆

30 13 3
                                    

Groep 1~Kamer 3

Wanneer Mees de kamer binnen stapt ziet hij dat de brief ditmaal roze gekleurd is. Hij wordt er helemaal blij van!
Plots struikelt Zianne 'per ongeluk' en ze belandt vol op Mees. Boos kijkt hij haar aan, want in zijn val heeft hij de brief gekreukt. Boos kijkt hij Zianne aan en gaat verdrietig Verminoth knuffelen, wie hem als reactie een harde duw geeft en hard wegrent, niet realiserend dat ze in een kleine kamer zijn.
Terwijl Moth Mees de huid vol begint te schelden geeft Nienke Zianne opeens een bitchklap.
"Je probeerde mijn toekomstige echtgenoot te versieren!" Sist ze als een boze fangirl. Neem maar van mij aan dat je geen boze fangirl tegen wil komen. Of een fangirl in het algemeen.

Groep 2~Kamer 2

Opeens vliegt Vlorile Zigilburk aan. Hoe durfde hij er voor te zorgen dat hij en Iris niet meer dansden? Ze wilden net over gaan op de flamenco, maar dat moest Zigil nou net verpesten. Ongelukkig, of misschien wel gelukkig, genoeg is de ruimte niet groot genoeg om in te vechten. De kast heeft uiteindelijk de meeste wonden, ook al is hij onschuldig. De kast viel uiteen, maar daarbij vielen de stukjes er ook uit. Hoe ze heel bleven? Geen idee, maar ze konden na de helft van de tijd verspild te hebben door naar ruimte drie, met een flinke achterstand.

Overig

"Lieke." Piept Lotte.
"Lotte." Antwoordt Lieke simpel.
"Ik zit een heel klein beetje vast." Ze proberen over het hek te komen, maar tevergeefs.
"Je had dan ook geen jurk aan moeten doen!"
"Het is feest. Help me gewoon."
Gezucht. Voetstappen. Het scheuren van een jurk. Een niet-zo-blije Lotte.

Vliris FanFictieحيث تعيش القصص. اكتشف الآن