D R I E Ë N D E R T I G

40 10 10
                                    

Pov. Femke

Lotte trekt me mee de school uit. "Kom", zegt ze "we gaan shoppen van Mees' geld!" Ze is opeens wel heel erg vrolijk.
"Maar we hebben school en- Wacht... hoor jij niet degene te zijn die dit zegt?"
"Kom nou maar gewoon mee, we hebben nieuwe kleren nodig voor het kamp!" Zegt ze commanderend. Waarom is Lotte opeens in mij veranderd?
"Nee." Antwoord ik.
"Nee?" Herhaalt ze vragend. Plots begint ze te huilen.
"Ben jij soms ongesteld, overreagerende trut." Roep ik haar lachend toe "We vergeten Mees, die heeft het geld en moet alles gaan dragen, duh." Haar gezicht klaart op.
"Ja! We maken er een meidendagje van! Ik heb trouwens een belangrijke vraag..." O nee toch. Ze gaat me verkering vragen. Geweldig dit. Hoe moet ik haar ooit uitleggen dat ik alleen op 5sos val? Verdikkeme, ik had zo veel zin in gratis kleren. En eten. Vooral eten. O en onze vriendschap is verpest. Ik heb natuurlijk talloze mensen om haar te vervangen, maar het is wel jammer want Lotte heeft zo'n gezellige telefoon. Daarop kunnen we samen films kijken. Hij is heel HD, dus dat is fijn. Maar als ik haar afwijs kan dat niet meer. Ik wil dat helemaal niet. Waarom is mijn leven zo moei- "Waarom kleedt Mees zich nooit om in de meisjeskleedkamer? Mees is altijd bij de jongens..." ze hapt naar adem "Mees begluurt de jongens! We moeten hem echt eens vragen om foto's te maken, dan hebben we chantagemiddel." Ik knik instemmend.
"Maar we moeten snel gaan shoppen, want het kamp is morgen al!"

Al huppelend gaan we de school uit, althans, Lotte huppelt, ik trek Mees aan zijn oor mee. Gewoon omdat het leuk is.

Pov. Cayleigh

Stiekem pak ik de chocoladepot. Ik moet op een bouwwerk van een keukenstoel, -kastje, een paar dozen, drie knuffels staan, en daarbij nog op mijn tenen, maar het lukt. Althans, het lukte. De pastapot was iets zwaarder dan verwacht en ik val frontaal achterover. Heel hard begin ik te huilen en Diede komt als een superheld aanrennen. Hij knuffelt me, kijkt of ik heel ben en droogt mijn traantjes. Dat laatste gaat niet zo goed, want als ik van de schrik bekomen ben, geen pijn meer heb en de Nutellapot leeg heb gegeten, bedenk ik me dat ik Vemmiemot heel erg mis. Hij is soms dan wel een beetje onhandig, gemeen en raar, hij is wel mijn broer. Plus, hij zou me voor mijn verjaardag Rapunzel-spulletjes geven. Ik wil terug. Maar ik wil ook bij Diede blijven. Ik weet niet wat ik wil en daar word ik alleen maar verdrietiger van. Ik blijf in Diede's armen huilen, totdat mijn ogen langzaam dicht vallen.

Pov. Diede

Wanneer het kleine prinsesje eindelijk slaapt leg ik haar ik haar bedje. Ik heb gisteren haar kamer in elkaar geknutseld. Ik heb eigenlijk gewoon een kleiner bed gekocht en die naast mijn bed gezet, ik heb een klein huis. En ik heb een grote verzameling Rapunzelknuffels gekocht. Ik hoop dat ze daar zoet mee is.
Ergens weet ik wel dat het niet goed is om een kind te stelen, maar niemand is haar nog komen halen en ik heb haar gered... daarbij heeft ze het hier goed en zou ik geen idee hebben waar te beginnen met de zoektocht. Maar het grootste probleem is toch wel dat ik geen geldige ID-kaart heb. Wie gelooft er nou een volwassene in een tienerlichaam? Echt, ik vond het geweldig, maar voor dit kleine meisje zou ik zo weer terug veranderen. Voor mijn kleine meisje. Ze voelt echt als een zusje, ik ben de afgelopen dagen echt gaan houden van het kindje. Ja, ze is misschien geobsedeerd met Rapunzel, maar ze is wel schattig. Ja, ze is misschien verliefd op Eugene, maar ze is zo lief als ze over hem zwijmelt. Ja, ze maakt me om vijf uur 's ochtends wakker, maar zeg nou zelf, ze is leuker dan een wekker.

Jongens, Diede is geen pedo😂

EN GA REAGEREN DAS GEZELLIG DAT MOTIVEERT OM LANGERE HOOFDSTUKKEN TE SCHRIJVEN DUS ALS JE LANGERE HOOFDSTUKKEN WIL GA REAGEREN KINDEREN.

O en wees blij, het is op tijd😂

Xx Lotte

Vliris FanFictieWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu