Z E V E N

99 18 64
                                    

Pov. Femke

Zuchtend plof ik neer op mn stoel. De hele klas is in rep en roer en het komt niet eens door het feit dat tienduizend luchtballonnen van K3 opstaat. Lotte heeft zich niet verroerd sinds de man het nieuws heeft bekend gemaakt en staart verafschuwend naar het bord.
"Dit is toch niet te geloven?! Dit kunnen ze toch niet maken?!" Mompelt ze chagrijnig.
"Nou.. ze hebben het gedaan dus ik denk het wel?" Geef ik antwoord. Lotte zucht en gaat met haar hoofd op tafel liggen.
"Maar er zijn geen leuke jongens in deze klas, hoe moeten we dan in vredesnaam een leuk stel worden?" Zegt Lotte net niets te hard zodat Verminoth die daar Kath staat in te palmen beledigd opkijkt.
Lotte mompelt iets wat waarschijnlijk een verontschuldiging moet voorstellen, maar het zou net zo goed een belediging kunnen zijn. Dan komt opeens het beste idee ooit sinds het idee om Diego zo'n schattig pantertje te geven; Lotte en ik gaan gewoon naar die man toe!

Pov. Lotte

Ik haal nog één laatste keer diep adem. Ik moet zo een straaltje acteurskunsten vertonen, niet normaal gewoon. Femke ook, zij gaat nephuilen. Respect voor die meid.
Ik hoor snikkende geluiden uit de keel van het kleine meisje komen en we lopen naar die man toe. Een beetje onhandig klop ik op Femkes rug terwijl ook ik een paar hartverscheurende snikken met dikke tranen produceer.
"Meneeheer, Femke en ik hebben al liefde, namelijk vriendschap. Mogen we niet schei..," mijn stem 'breekt' en ik laat er nog een snik uitkomen voor de vorm. Als je het doet, doe het dan goed. "Scheidsrechters of zo worden?"
Femke kijkt de man met puppyoogjes aan.
"Uhm.. ja ik denk dat dat wel moet lukken." Zegt hij met een geruststellende glimlach. Femke valt meteen uit haar rol;
"Yes!" Schreeuwt ze terwijl ze me een highfive geeft.

Pov. Vlorile

De leraar heeft ons allemaal weer bij elkaar geroepen en iedereen staat daar klef te doen met zijn/haar partner.
Tevreden kijk ik Iris aan. Mijn vriendin.. ze is zó schattig, ik word er helemaal giechelig van. Ik kijk naar de grond en pak voorzichtig haar hand. Ik kijk op om haar diep in haar ogen aan te kijken.
"Waah! Jij bent Iris niet!" Roep ik geschrokken uit als het Eline is wiens had ik heb vastgepakt.
"Wat denk jij? Gadver nu heb ik vlooienbacterieën op mn hand. Maar je bent eigenlijk wel schattig. Weet je, eigenlijk vind ik het niet zo erg." Ratelt Eline C vol verwarring.
"Maar ik ship Vliris dus ik ga al." Zegt ze waarna ze mijn hand kust en met een knipoog wegloopt. Wow, ik snap het allemaal even niet meer. Maar ik heb niet veel tijd om er over na te denken want de bel gaat; we hebben gym.

Pov. Onbekend

Zuchtend en steunend kom ik aanlopen bij de gymles, ik ben bijna te laat en al uitgeput voordat de les überhaupt is begonnen. Iedereen zit al netjes klaar in gymkleding, op de banken, allemaal stil op een rijtje. Wat een schijnheilige kindjes, normaal zijn ze altijd super druk.
Ze kijken allemaal naar de docent, een man met een te grote, wijde, rode joggingsbroek van adidas, gecombineerd met een te strak felgroen shirtje van de Zeeman die zijn sexy bierbuikje er uit laat springen, hoog opgetrokken paarse sokken in mintgroene schoenen van de action. Al met al een fantastische outfit. Iedereen kijkt bang naar de man, alsof hij ons elk moment twaalf rondjes zou laten kunnen rennen. Hoewel, dat kan hij ook. En hij kijkt vrij chagrijnig, dus ik zal maar opletten.
"Stilte!" Roept hij met een verrassend hoge stem.
"Ik ben Kipmeneer, noem me maar meneer Kip, want dat is korter!" Blaft hij er achter aan. De ogen van deze man gaan de hele klas langs en als hij bij mij komt, de laatste in het rijtje van schijnheilig netjes zittende leerlingen, krijgt hij een pedogrijns op zijn gezicht en likt hij zijn lippen af. Hij vertelt verder, maar om de een of andere reden die ik niet kan plaatsen heeft hij zijn gedachten er niet bij.
Zijn ogen dwalen de hele tijd af. Het lijkt wel of hij aan het staren is naar..

O, nee toch?
Naar mij.

Sorry voor dit korte slechte hoofdstukje.. ik had geen inspiratie of tijd om een leuk stukje te schrijven dus nu zitten jullie met dit opgescheept😅

En kipmeneer je zit er in😂😂

Xx Lotte

Vliris FanFictieWhere stories live. Discover now