D E R T I E N

120 24 91
                                    

Oké jongens dit is dus echt heel erg leuk, maar we hebben een gastschrijfster :D
Dus een groot applaus voor _marjoli_ die een stukje heeft geschreven voor dit hoofdstukkie :))

Pov. marjoli

Ik zit op een bureaustoel bij sira thuis, sira ligt op haar bed en staart naar de wolven poster boven haar bed. "Zeg wat vind jij eigenlijk van de jongens uit de klas?" Vraagt ze opeens. Ik kijk verrast op en denk even na terwijl ik met mijn vingers mijn rode haar naar achter kam. "eehm ik weet niet, mees is wel knap maar echt een player en volgens mij hartstikke arrogant. Vlorile is een vreemd wezen, niet bepaald knap, maar lijkt me wel aardig. Zilburg is een stalker als je het mij vraagt. Helemaal geobserveerd door Lieke. Kipmeneer lijkt een sadist maar ik kan hem nog niet goed pijlen, hij is ook niet echt aantrekkelijk ofzo. Verminoth en Tom lijken me wel aardig." zeg ik in één adem, "hoezo?" Sira grinnikt, "Gewoon, ik was nieuwsgierig, ik vind sommige jongens uit de klas ook wel knap, maar niet aantrekkelijk ofzo. Ik ben wel blij dat ik met jou moest, minder ongemakkelijk ofzo." Ze haalt een grote schaal met chocolade en donuts te voorschijn en samen kijken we weer verder aan de serie riverdale.

Pov. Ziligburg

Ik kijk rond in Lieke's kamer, snuffel door al haar spulletjes. Sommige foto's en andere dingetjes stop ik in mijn tas, voor mijn verzameling. Net als ik mijn tas dicht heb gedaan komt Lieke weer terug. "Wat doe je hier nu nog" vraagt ze ongeduldig terwijl ze me geïrriteerd aan kijkt. Ik kijk haar aan, ze heeft zulke mooie ogen, misschien dat ik daar een keer ongemerkt een foto van kan maken.. "hallo?" Zegt Lieke terwijl ze voor mijn gezicht zwaait. "Wat?" Vraag ik afwezig. "wat je hier deed? Het 11 uur 's avond en ik dacht dat je al weg was." zegt Lieke zuchtend. "oke, zie je morgen, schat" zeg ik terwijl ik naar de deur loop. "Ik ben Niet je schat." zegt Lieke met klem terwijl ze mij de deur uit duwt. "Natuurlijk schat, zie je morgen." zeg ik terwijl de deur achter me rug word dicht gesmeten.

Pov. Iris

Vrolijk sta ik de volgende ochtend bij de kluisjes, ik heb eigenlijk allang mijn boeken gepakt, maar ik wacht op Vlorile. Ik denk terug aan gister avond en glimlach. Harry-potter-marathon-avonden zijn toch altijd zo leuk. "Goeiemorgen" roepen Femke, sira en marjoli tegelijk. Ik zwaai vrolijk naar ze, maar dat had ik beter niet kunnen doen. Alle boeken die ik in me handen had, vallen op de grond. Precies op dat moment komt Vlorile ook de school binnen lopen. Ik schaam me dood. "Heyy" zegt vlorile en loopt naar me toe. "Hey" zeg ik en buk om mijn boeken op te rapen. Op dar zelfde moment bukt ook vlorile. Onze hoofden botsen hard tegen elkaar aan, we kijken elkaar recht in de ogen en.....
.....
.....
.....
.....
"Auw, mijn tere kleine hoofdje!" roept vlorile half huilend, half gillend en hij rent weg. Verdrieting raap ik mijn boeken op en loop de gang op.

Pov. Eline C.

Moe loop ik door de gangen van school, ik heb zo geen zin in gym. Ineens zie ik Iris lopen, ze kijkt verdrietig en staart naar de grond. Direct loopt ik naar haar toe. "hey wat is er?" Vraag ik aan haar. "Ik heb Vlorile pijn gedaan..." zegt iris zacht. Ik bukte om mijn boeken te pakken en en toen botsten onze hoofden tegen elkaar en vlorile heeft pijn en ik heb een lelijke blauwe plek." zegt ze en kijkt me wanhopig aan. Ik zie de blauwe plek al op haar hoofd, "geen zorgen, het kleurt goed bij je shirt." Probeer ik haar te troosten. "Als je deze maar niet verknipt." zegt iris bitter. "Het spijt me." zeg ik, "geen zorgen ik ben te verdrietig om boos te zijn." antwoord iris. Ineens heb ik een idee. Ik sla een arm om haar heen. "Ik heb een goed idee om jou op te vrolijken. Gym is toch niet zo belangrijk." zeg ik en samen lopen we de school uit.

Vliris FanFictieWhere stories live. Discover now