Deel 27

10.4K 469 61
                                    

"Soufiane?" En ik wacht tot hij zich omdraait. "Hanane?" Zegt Soufiane en kijkt me verbaasd aan. "Ik moet je iets vertellen" zegt hij. "Ja?" Zeg ik nieuwsgierig. "Ik heb alleen van jou gehouden ik gebruikte ze om je jaloers te maken" zegt hij en zucht opgelucht.

"Ik heb je gemist" zeg ik zacht en geef hem een dikke knuffel. "Ik ook" zegt hij. "Gaat het wel" zeg ik en kijk hem bezorgd aan. "Ja het gaat" zegt Soufiane.

"Hanane?" Zegt hij en pakt mijn hoofd in zijn handen en kijkt diep in mijn ogen. "Ik wil je vaders nummer" zegt hij. Er viel een traan langs mijn wang hij schrok en veegde het weg. "Wat is er Hanane? Waarom huil je?" Zegt hij bezorgd.

"Mijn vader heeft ons verlaten.." zeg ik. "Ik geef je de tijd, oké?" Zegt hij en geeft me een dikke knuffel. "Is goed" zeg ik en glimlach.

"Kom je naar mijn bokswedstrijd volgende week woensdag van 10 tot 11 s'avonds" zegt hij en kijkt me smekend aan. "Natuurlijk kom ik" zeg ik glimlachend.

"Bijna alle Marokkanen komen nietwaar?" Zeg ik lachend. "Inderdaad" zegt hij lachend.
"Ik haal je woensdag 9 uur op bij je huis oké?" Zeg hij. "Is goed" zeg ik.

We lopen samen in het park en praten gezellig met elkaar.

"Soufiane, hoe zit het tussen jou en Maissa?" Zeg ik. "Maissa? Niks." Zegt hij en houd zijn schouders op. "Nu eerlijk" zeg ik.

"We hadden iets zoals ik zei maar dat was 3 jaar geleden" zegt hij en kijkt weg. "En we hebben gedaan maar ze wou dat ook en ik was echt een player" zegt hij.

Wat ik niet begrijp is waarom Maissa met hem deed? Ik bedoel ze weet dat het haram is en het was niet onder dwang volgens de 2?

Maar ja oordelen mag niet.

"Ik ga naar huis" zeg ik en bibber van de kou, totdat ik 2 gespierde armen om me heen voel. "Is goed prinses" zegt hij en geeft me een kus op me voorhoofd.

"Dag Hanane" zegt hij.
"Doei Soufiane" zeg ik en we nemen afscheid.

--

Ik kom thuis aan en loop gelijk naar de keuken. Ik pak een tonijn pizza en stop hem in de oven. "Waar was jij?" Zegt mijn moeder.
"Van school" zeg ik en pak wat Cola.
"Hmm" zegt ze ik kijk haar vreemd aan. "Hoezo?" Zeg ik.

"Gewoon" zegt ze en verdwijnt uit de keuken. Vreemd.

Ze heeft iets door denk ik.

En dat mag absoluut niet..

Ik eet rustig mijn pizza op met Netflix en val langzamerhand in een diepe slaap.

💛

Stem, reageer!

Soufiane & Hanane Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu