Deel 71

9.5K 430 100
                                    

Wattpad doet zo raar.. sorryy 😢

-

Ik word langzaam wakker en kijk om me heen. Huh? Een hele andere kamer. Oh ja ik ben bij Yasmine gebleven na haar verlovingsfeest. Ik kijk haar aan en zie haar snurkend met haar hoofd op haar kussen. Ik lach zachtjes en zie hoe ze langzaam haar ogen opent. "Goedemorgen" glimlacht ze hees. "Goodmorning" zeg ik lachend. Ze lacht kleintjes en strekt zich uit. "Wil je douchen?" Vraagt ze. "Als het kan" zeg ik. Ze knikt met een glimlach en loopt naar haar kast. Ze grist er een zwarte Adidas broek en vest uit en geef het aan mij. "Bedank" zeg ik zacht. "Geen dank, de douche is de derde deur rechts" zegt ze terwijl ze haar bed opmaakt.

Ik knik en loop haar kamer uit maar al snel bots ik tegen een gespierd gedaante. Wat een kluns ben ik, Ik kijk op en zie Wail. "Sorry, ik zag je niet" zeg ik. Ik zet mijn short goed en kijk hem opnieuw aan. Ik zie hem mij grijnzend aankijken en vervloek Yasmine waarom ze mij een heel strak shirt heeft gegeven. Je zag er bijna alles doorheen. Ik bloos en probeer langs hem te lopen maar al snel trekt hij me terug. "Vond je het leuk gisteren?" Vraagt hij grijnzend en kijkt mij diep aan. "Ja" zeg ik met een glimlach. Hij knikt en we staren elkaar lang aan.

Hij kucht en al snel kom ik uit mijn trans. Ik sla rood aan en glimlach klein. "Weet je waar de douche is?" Vraag ik. Hij knikt en loopt naar de deur van de douche en opent het voor me. "Bedankt" zeg ik. "Geen dank" zegt hij hees waarna hij wegloopt. Ik was snel mijn lichaam en trek de broek en vest aan. Ik kam mijn haren en doe het in een staart. Ik was mijn gezicht en spoel mijn mond gronding met Listerine. Ik doe de short en shirt van Yasmine in de wasbak en loop terug naar de kamer.

"Ik ben klaar" zeg ik zachtjes. Ze knikt en loopt op haar beurt naar de douche waar ze haar ding doet. Ik vouw mijn kleren op van gisteren en doe het in een plastic tas. Gelukkig heb ik Adidas slippers meegenomen en sokken van huis, want die hakken lukken voor geen meter. Ik doe ze aan en wacht op Yasmine. Yasmine komt binnen in haar Nike Tech Fleece pak en trekt ook haar slippers aan van Puma en samen lopen we naar beneden. "Sbah al ghair hbiba (goedemorgen schat)" groet de moeder van Yasmine mij. "Goedemorgen" zeg ik zachtjes en neem een kleine slok van de thee. Yasmine tikt me aan en wenkt naar mijn telefoon. Ik frons en vestig mijn blik op mijn telefoon waar ik een paar gemiste oproepen zie van een onbekend nummer. Dat gebeurt nooit bij mij. Ik zoek het later wel uit.

Na een uurtje neem ik afscheid van Wail, Yasmine en haar moeder en loop ik de deur uit. Ik stap de tram in en doe mijn oordoppen in. Ik doe Rockstar van Sofia Karlberg op en staar naar buiten. Heeft Maissa echt Sihr bij Soufiane gedaan? Ik snap wel dat Yasmine dat denkt. Dit is niet de Soufiane die ik ken, dit kan echt niet zomaar.

Waarom doet Maissa dit? Ik dacht dat ze te vertrouwen was. Dit bewijst weer dat je niemand kan vertrouwen behalve Allah van Dounia verwacht ik het wel. Zij mag mij niet en heeft mij ook nooit gemogen. Leyla mag mij ook niet en Imane praat niet zoveel, ze is meer een meeloper.

Soufiane is letterlijk van de éen op de andere dag veranderd naar een harteloze jongen die zogenaamd van Maissa houd.

Ik heb niks met Chakir, helemaal niks. Ik voel niks voor hem, misschien hij voor mij maar ik niet. Hij begrijpt het gelukkig en we zijn gewoon normale vrienden. Ja 'vrienden' er is geen liefde in het spel maar Dounia en Maissa willen dat Soufiane het blijkbaar anders ziet.

Ik wil eigenlijk gewoon niet geloven dat dit allemaal Sihr is. Is dat niet te ver gezocht? Waarom zou je iemand zoveel pijn willen doen? Wat bereik je er zelf mee? Mijn hoofd word helemaal gek door mijn tweestrijd.
Heeft Maissa het echt gedaan of niet? Een vraag waar ik het antwoord maar niet van weet...



-
Nieuw deel ❤️
686 woorden.

Soufiane & Hanane Where stories live. Discover now