Deel 77

8.3K 445 83
                                    

Bedankt voor alle lieve reacties! xx
Klein vervolg (er komen meer delen aan YES!)

-
Ik neem zachtjes plek op het bed en kijk hem kort aan. "Gaat alles goed?" Vraag ik zachtjes. Hij kijkt me lang aan en knikt met zijn hoofd. "Kan je je alles herinneren?" Vraag ik. Hij schud zijn hoofd en kijkt voor zich uit. "Ik kan me helemaal niks herinneren" zegt hij. "Het laatste wat ik me herinner is dat ik ruzie had met een meisje en toen werd er iets op me gespoten en was ik in diepe slaap" vervolgt hij zacht. Maissa had ruzie met hem en een paar mannen die voor Maissa werkte hadden iets gespoten op hem waardoor hij in slaap viel en zich niks meer kan herinneren, ik had alles voor me ogen gezien gebeuren. Maissa heeft vast in de tussentijd dat hij in slaap was weer Sihr op hem gedaan omdat het uitgewerkt was vandaar de ruzie. Ik knik zachtjes en friemel met me vingers. Hij pakt mijn hand vast en staat op. "Het spijt me heel erg Hanane als ik je pijn heb gedaan of je heb gekwetst met de ergste woorden. Ik was mezelf niet. Ik houd van je zoveel. Ik kan jou nooit verlaten, jij bent en blijft mijn liefde" zegt hij hees. Ik kijk hem aan en glimlach kleintjes. Ik houd van hem, ik weet dat hij tijdens de Sihr niet doorhad van wat hij deed. Zijn lichaam werd bestuurd, Moge Allah swt ons hiervan behoeden, amin.
Hij pakt mijn beide handen vast en plant op elk een kus. Ik bloos lichtjes en knuffel hem diep. "Ik hou van je Hanane, vergeef je het me?" Vraagt hij smekend. "Ik vergeef het je Soufiane en ik hou ook van jou, heel veel zelfs" zeg ik zachtjes. Hij plant een kus op mijn wang en knuffelt me stevig. We laten elkaar los en kijken elkaar lang in de ogen. "Ik wil je handvragen Hanane en nu gaat niemand het verpesten" zegt hij liefdevol. Ik knik glimlachend en streel zijn hand. We lopen samen naar beneden en zien Wail en Samir al FIFA spelen. "Is het gelukt met de tortelduifjes?" Vraagt Wail lachend. Soufiane knikt en kijkt naar Samir. "Ik ga jou zusje haar hand vragen" zegt hij met een brede glimlach.
Samir staat op en kijkt me lang aan. "Ik zou zeggen: waar wacht je nog op?" Roept hij lachend. Yasmine lacht hard en juicht met ons mee. "Op naar een mooie toekomst met alleen jij en ik" fluistert Soufiane zachtjes in me oor.

"Alleen jij en ik.." fluister ik vol liefde terug.


-
WOEHOE! Soufiane & Hanane gaan EINDELIJK trouwen! Dat werd tijd hé hé..

Yasmine & Oussama de bruiloft komt binnenkort..

😍😍😍😍😍

Veel liefde naar jullie.

Soufiane & Hanane Where stories live. Discover now