Deel 50

8.6K 409 65
                                    

Zaterdag.

Ik lig in me bed, ziek en verkouden. Ik zucht zachtjes en hoest het uit. Me moeder komt bezorgd binnen. "Goedemorgen habiba, gaat het wel?" Zegt mijn lieve moeder en plant een kusje op me wang. Ik hoest zachtjes en knik. "Het gaat wel mama" zeg ik en glimlach zwak. "Ik ga wat thee en soep voor je maken" zegt ze en verdwijnt uit me kamer. Ik ga rechtop zitten op bed en loop naar de badkamer waar ik de wassing verricht, mijn gezicht was en mijn tanden poets.

Ik bid het ochtend gebed en ruim netjes mijn spullen weer op waarna ik weer op bed ga liggen met mijn laptop, die ik had gekocht van mijn werkgeld. Ik kijk naar wat YouTube filmpjes en mijn moeder geeft me het eten aan. Ik eet alles gulzig op en leg het weer terug in de keuken. Ondanks dat ik ziek ben moet ik wel werken vandaag en zie ik Chakir weer maar het is mijn leider, er is geen keuze.

Ik voel me ongemakkelijk bij hem, hij heeft duidelijk getoond dat hij gevoelens voor me heeft, wat bij mij moeilijk doordringt.
Ik zucht en trek een simpele grijze broek aan met een witte hoodie en me witte Stan Smiths. Ik kam mijn haar en doe het in een losse knot. Ik doe een beetje parfum op en loop naar beneden toe waar ik mijn jas aantrek. "Mama waar is Samir?" Vraag ik. "Bij zijn vriend aan het slapen denk ik" zegt mijn moeder. "Is goed" zeg ik. Ik geef haar een kus op de voorhoofd en neem afscheid.

Ik stap de Albert Heijn binnen na een hele storm en regen. Ik rol geïrriteerd met met ogen en doe mijn Albert Heijn uniform aan. Ik klop de deur van Chakir zijn kantoor en stap binnen als ik zijn 'binnen' hoor.
Ik stap naar binnen en hij kijkt gelijk op en glimlacht, waarna ik terug glimlach.
"Waar moet ik vandaag mee beginnen?" Vraag ik direct. Hij staat op en loopt langzaam naar me toe, door zijn brede lichaamsbouw voel ik me geïntimideerd waardoor ik snel een stapje naar achteren doe. Hij zucht en kijkt me lang aan. "Nou?" Vraag ik en kijk hem afwachtend aan.

"Loop maar mee" zegt Chakir enkel en ik loop achter hem aan. Als we bij het magazijn zijn aangekomen komt hij gelijk ter sprake.
"Hanane?" Zegt Chakir. "Ja?" Zeg ik terwijl ik zogenaamd geïnteresseerd om me heen kijk. "Kijk me aan" zegt hij. Ik kijk hem aan en ontmoet zijn doordringende blik. Ik kijk hem vragend aan en word rood als ik voel dat hij me lippen streelt. "Je bent zo mooi" zegt hij opeens. Ik slik hoorbaar en haal zachtjes zijn vinger van me lippen. "Ik kan het niet" zeg ik zachtjes. "Waarom niet?" Zegt hij teleurgesteld.

Ik slik en kijk hem twijfelend aan. Moet ik het vertellen of nog even verzwijgen dat mij vriend, zogenaamd toekomstige vreemd gaat met een ander? Ik weet het echt niet meer.

Chakir ziet me pijnlijke en twijfelende blik en zucht hoorbaar. Hij duwt me langzaam tegen de muur en tilt me kin op om hem aan te kijken. Ik voel hoe dichtbij hij bij me staat en verroer me geen vin, de vlinders in me buik barsten helemaal los waarna ik rood word en tril.

"Hanane, heb je al iemand anders?" Zegt hij en het kwartje valt. "U-uhh" stotter ik. Hij legt zijn vinger op me lippen en kijkt me intens aan. "Sshht.." zegt hij enkel.

En er gebeurd iets wat ik totaal niet had verwacht..

-
Oehh cliffhanger! Ik ben zo gemeen hahaha
❤️

Ik zal morgen een deeltje plaatsen, InShaAllah.
Ik hou van jullie.

Dankjewel allemaal voor de volgers, reads en stemmen.

Stem en reageer!

Soufiane & Hanane Kde žijí příběhy. Začni objevovat