Deel 45

9.2K 426 76
                                    

Ik sta op en doe mijn gewoonlijke ochtend routine. Ik doe een hele hele simpele outfit aan, ik trek een zwarte broek aan met een mosterdgele trui en een goud kettinkje en mijn Stan Smiths.
Ik pak mijn tas en trek mijn jas aan en ik loop naar beneden toe.

Ik zucht en maak een lekkere ontbijt voor mezelf een ei met chocomelk. Wanneer ik klaar ben ruim ik het huis op, en was alles af. Het huis was toch al schoon. Ik doe de deur achter me dicht en vertrek richting school. "Hey" roept Yasmine vrolijk. "Hallooo" zeg ik lachend en we knuffelen elkaar. "Alles goed?" Zegt ze en we lopen samen onderweg naar de klas. "Mwah" zeg ik en haal mijn schouders op. "Waarom?" Zegt ze. "Soufiane heeft sinds gister niet op me gereageerd" zeg ik sip. "Heeft hij het gezien?" Zegt ze. "Ja" zeg ik en zucht diep. "Hij reageert later wel" zegt ze en trekt me mee naar de snoepautomaat. Ik lach en we kopen snoep en chocola en kletsen wat bij. Als de bel gaat gaan we naar de les.

-
Nadat de lessen voorbij zijn lopen ik en Yasmine naar buiten. Het is inmiddels 2 uur. "Zullen we 4 uur afspreken om naar Den Haag centrum te gaan" zegt ze. "Waarom?" Zeg ik. "Koopavond" zegt ze lachend. "Oh ja is goed" zeg ik. "Ik app je wel" zeg ik. "Is goed, doei!" En geeft me een knuffel en vertrekt richting huis. "Doei" zeg ik en loop even naar Rotterdam stad. Mijn stad.

Ik kijk in wat winkels en loop de Bijenkorf in en blijf kijken bij onder andere Guess, Kenzo, Prada etc. Maar ik ga niks halen. Ik zie een brede achterkant van iemand die sprekend op Soufiane lijkt en iemand die lijkt op Maissa, die bitch.
Ik loop stiekem wat dichterbij en zie inderdaad hun twee. Wat doen hun samen?
Ik grijns en pak mijn IPhone die ik van Soufiane had gekregen (Remember?).
Ik bel hem en verstop mezelf en richt me goed op hun twee.
Ik zie dat hij zijn telefoon pakt en opneemt ik loop snel veel verder zodat hij mijn stem niet hoort.

"Hey schat" zegt Soufiane. "Hey" zeg ik. "Kan je afspreken?" Vraag ik expres. "Nee schat ben bezig" zegt hij en ik zie hoe verveeld hij kijkt. "Hmm met wat dan?" Vraag ik nieuwsgierig. "Ik ben met een vriend in de stad" zegt hij. Wat een domme leugenaar zeg. "Is goed, doei" zeg ik en grijns heel breed. En die sukkel heeft mijn hand gevraagd.

Ik zie hoe hij Maissa haar hand pakt en lachend samen weglopen. Ik kon het weten maar daar leer je weer van. Ik zucht diep en verlaat de Bijenkorf en ik ga onderweg naar huis.

Hoe kan je mij dit aan doen Soufiane? Waarom?

-

Sorry sorry sorry! Het duurde zo lang voor een nieuw deel. I love you all.
Ik heb echt veel huiswerk en toetsen, please understand ❤️

Xxx
Schrijfsster

Soufiane & Hanane Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu