Deel 44

9.7K 416 113
                                    

PERSPECTIEF SAMIR BROER VAN HANANE

Ik had gister een late dag en ik ben helemaal kapot door het werken. Ik werk in een bekend autobedrijf waar vele jongeren en rijke mensen komen voor moderne auto's. Ik verdien heel goed.

Ik was vorige week naar de moskee gegaan na een lange tijd en ik zag een prachtig meisje, ze had een olijfgroene gewaad (abaya) aan met een mooi zwart vestje en een prachtige zwarte hoofddoek, haar schoonheid overtreft het allemaal ik had haar nummer gevraagd en ik heb serieuze intenties met haar. Haar naam is Yasmina en ze is echt een goed meisje.

Ik voel hoe iemand mij wakker schud. "Samir" hoor ik iemand mij toefluisteren. Ik negeer het geluid en slaap verder. "Samir" zegt diegene weer en hoor dat het mijn lieve zusje Hanane is. Ik kijk haar slaperig en moe aan en knik slap. "Ga naar bed" zegt ze en ze ruimt hier en daar wat op. Ik sta op en loop naar boven toe waarna ik een kwartier later de deur hoor dichtvallen wat betekent dat Hanane naar school is. Ik loop de douche in omdat ik de slaap toch niet echt kon vinden.
Ik loop de douche uit en trek een zwarte broek aan van D&G en een zwarte D-Squared trui met mijn Rolex. Ik doe mijn haar in model en trek mijn witte Balenciaga schoenen aan en als laatste mijn Stone Island jas.

Ik heb havo afgerond net als Hanane maar ik was te afgeleid met drugs enzo dat ik geen opleiding heb gedaan. Ik woonde in Den Haag met mijn vader en ik wou heel graag uit de drugswereld wat Hanane niet weet is dat ik mijn simkaart kapot had gebroken en ik alleen naar Marokko ging voor 2 jaar zodat ze mij zouden vergeten. Dat is Alhamdoelilah gelukt. Mijn vader zit er nog wel in, maar dat maakt mij niks uit.

Hij mishandelde mij en verbood mij om naar Hanane en mama te gaan. Maar hij miste Hanane zelf ook heel erg, er is iets ergs gebeurd tussen mama en papa maar gelukkig zit ik weer terug bij mijn lieve zusje.
Hele levensverhaal.

Ik loop naar mijn moeder haar kamer toe en zie haar gezellig kletsen in haar bed met haar zus. Tante Soumia. "Mama" zeg ik zacht. Ze kijkt op en zegt tegen Tante Soumia dat ze haar later terug belt. "Wat is er weldi?" Zegt ze en staat op. "Ik hou van u mama" zeg ik en sla mijn armen om haar heen. Respecteer je moeder want op een dag is ze er niet meer..

Ik zeg tegen haar dat ik naar het centrum ging en ze knikte zacht. Ik gaf haar een kus op haar voorhoofd en verliet het huis. Ik had nog niks gegeten en ik had vreselijke honger. Ik liep de AH in en haalde een broodje gezond en Red Bull. Ik zie een achterkant van een meisje die me bekend voorkomt. Ik loop er langzaam naartoe en zie dat het Yasmina is. Ze is alleen.

"Yasmina?" Zeg ik zacht en tik haar aan. Ze draait zich om en er verschijnt een mooie glimlach op haar gezicht.
"Hey Samir, hoe gaat het?" Vraagt ze en we lopen samen door het centrum. "Goed, goed" zeg ik en bekijk haar. Ze is prachtig, ze had een zwarte abaya aan en een lichtblauwe lerenjas met een witte hoofddoek en als laatste haar laarsjes. "Je ziet er prachtig uit" zeg ik en kijk naar beneden, naar haar dus.

Ze is veel kleiner dan mij dus ik zou moeten bukken zodat ze haar nek niet breekt. Ik ben heel breed en gespierd en ik ben ongeveer 1,90 echt heel lang, ik heb een opscheer met kleine krulletjes, nette baardje, groen/blauwe ogen net als Hanane van mijn vader geërfd met lange wimpers en volle lippen. Ik ben gewoon knap haha.

Yasmina is 1,65 ongeveer, mooi figuur, volle lippen, mooie wimpers en blauwe ogen en met volle wenkbrauwen die mooi in model zijn. Ma sha Allah.

We lopen samen door de stad en ik voel hoe ze mijn hand pakt. Ik glimlach en druk een kus op haar hand waarna ik haar zie blozen. "Samir?" Zegt ze zacht. "Ja Yasmina" zeg ik ook zacht. "Ik hou van je" zegt ze en ze kijkt weg en word rood. Ik buk en ze doet haar handen om mijn nek en ik knuffel haar diep.

"Ik hou veel meer van jou dan je denkt, Yasmina" zeg ik hees in haar nek.

"Veel meer.."

-
Een nieuw koppel! 😍
Yasmina & Samir

Sorry ik kan niet veel plaatsen ivm met school en huiswerk

Stem en reageer!

Soufiane & Hanane Where stories live. Discover now