Deel 41

9.9K 458 71
                                    

Ze kijkt me aan en laat het zich tot haar doordringen en er verschijnt een grote glimlach op haar gezicht. "Yoeyoeyoeyoe! Mijn dochter gaat trouwen!" Zegt ze blij en we dansen samen heel vrolijk. "Wie is de gelukkige?" Vraagt ze nieuwsgierig. "Soufiane" zeg ik en glimlach als ik zijn naam zeg. "Soufiane die vorige hier kwam?" Vraagt ze. "Ja" zeg ik trots en glimlach. "Ma Sha Allah, moge allah swt jullie huwelijk zegenen" zegt ze en geeft me een dikke kus en knuffel. "Ameen" zeg ik zacht. "Mijn dochter word groot." Zegt ze en ze krijgt tranen van geluk. Ik kijk haar aan en huil ook. "Ik zal altijd van je houden mama, altijd!" Zeg ik en we hebben samen een kort emotioneel moment en vervolgen onze avond door 'Semhini' te kijken, our favorite!

PERSPECTIEF SOUFIANE

Ik kom net thuis aan van Hanane en mijn liefde is zwaar gegroeid voor haar, heel zwaar. Ik schop mijn schoenen uit en vervolg mijn weg naar de woonkamer waar iedereen gezamenlijk zit, een perfect moment om het nieuws duidelijk te maken. Ik zie mijn ouders, Lina en Mehdi en Ikrame zijn verloofde.

"Salam Alaykoum allemaal" zeg ik hard en geef iedereen kus en Ikrame een knikje en Mehdi een boks.
Ik ga zitten op de bank. "Ik heb wat te vertellen aan jullie.." zeg ik en vouw mijn handen over elkaar. "Vertel" zegt mijn vader. "Ik heb een meisje ontmoet genaamd Hanane, ik ging tijdje met haar om. Om haar te leren kennen en ik wil haar hand vragen" zeg ik nerveus. "Ma sha Allah mijn zoon" zegt hij en geeft me een schouderklopje. "Moge Allah swt jullie huwelijk zegenen" zegt Lina en glimlacht naar me. "Ameen" zeg ik zacht en kijk weer op. "Wanneer ga je haar hand vragen?" Vraagt mijn moeder. "Zo snel mogelijk" zeg ik en zie hoe Mehdi me trots aankijkt. "Goed zo bro" zegt hij en we geven elkaar een boks. "Is het Hanane van de vorige keer van Tante Fatima (moeder van Hanane)" zegt ze. "Juist mama" zeg ik. "Goede meisje Wollah" zegt ze en ze glimlacht trots, en daar doe ik het voor.

Na een leuke avond te hebben gehad, sprint ik naar boven en loop de douche in en douche mezelf. Ik poets me tanden en ik loop naar mijn kledingkast en doe een short aan van Bayern München en een shirt van Real Madrid. Ik loop naar mijn bed en roep Mehdi. "Mehdi!" Roep ik hard en wacht tot hij komt, hij doet de deur open en loopt naar binnen. "Kom FIFA spelen" zeg ik en wacht op zijn antwoord.

"Saffi wacht even" zegt hij en loopt waarschijnlijk naar zijn kamer. Hij komt terug in een short van PSG en een witte shirt, Wollah wij moeten altijd short aan hebben als we thuis zijn.
Hij neemt plaats en we spelen samen potje FIFA. "JA JA SCOOR DAN EH MOGGOOL!" Roep ik hard tegen mijn speler die vast loopt en steek Marokkaanse middelvinger naar het grote plasma scherm. Mehdi grijnst en scoort. "JAA LEKKER!!!" Roept hij en laat zijn spierballen zien wat hij zehma kust. "Kowed eh woeshoem" zeg ik en we lachen samen waarna we het potje afmaken. Mehdi wint uiteindelijk met 5-4 maar volgende keer ga ik winnen.

"Goed gespeeld bro" zeg ik en we geven elkaar een boks. Voor hij de deur uitloopt blijft hij even staan. "Soufiane" zegt hij. "Ben trots op je man Wollah" zegt hij. "Thanks niffo" zeg ik en glimlach. "Broederliefde man we lijken net meisjes" zegt hij. "Hahaha Wollah maar sws altijd man" zeg ik en hij verlaat lachend de kamer.

Ik pak mijn telefoon en app Hanane.
Soufiane: heb het verteld en ze zijn akkoord gegaan ik hou van je lieverd

Ze komt online en ze typt.
Hanane: ik hou meer van jou, je bent de eerste en enige, i love you more baby en ik heb het ook verteld XX

Ik voelde me goed man, nog nooit zoveel van een meisje gehouden, je denkt misschien dat ik pussy ben, maar zij is de vrouw van mijn dromen.
Soufiane: slaap lekker prinses ❤️
Hanane: slaap lekker mijn prins xxx

Met een glimlach sloot ik de telefoon en viel diep in slaap.

-

Oehh Soufiane en Hanane gaan trouwen!

😍

Stem en reageer!

Soufiane & Hanane Where stories live. Discover now