Deel 49

8.8K 432 60
                                    

Ik zucht het uit en vestig mijn blik op de klok, het is al 9 uur geweest en bijna iedereen is weg. Alleen ik, Tim en Chakir zijn er nog in het magazijn, want de winkel is gesloten. Ik til de zware doos op en plaats het in de karren. "Zo zo Hanane dat gaat goed!" Zegt Tim lachend. Hij is homoseksueel maar dat maakt mij helemaal niks uit, hij is zo aardig en grappig. "Ja het gaat, me spierballen houden het wel een poosje vol" zeg ik lachend en zucht het uit. "Ik ga verder, je weet waar ik ben hé als je spierballen het niet meer redden" zegt hij grinnikend en knipoogt. Ik lach zachtjes en kijk weer naar de enorme dozen die ik moet optillen.

3 om precies te zijn.

Ik pak de eerste en til hem op. "Nu de tweede" zucht ik zachtjes en zet die neer. "Ik doe de derde" zegt Chakir die opeens achter me staat en de doos zonder moeite optilt en neer legt. "Dankjewel" zeg ik zachtjes. "Geen dank" zegt hij en glimlacht naar me. Ik voel ergens diep van binnen vlinders. Heel diep van binnen. Ik lach ongemakkelijk en zet de verschillende doosjes in volgorde. "Gaat het wel goed met je?" Zegt Chakir bezorgd en komt wat dichterbij staan. "Ja goed, hoezo?" Zeg ik en voel aan me wangen. "Je bent heel rood" zegt hij lachend. Shit, ik bloosde. Ik lach zachtjes en meld me af bij de computer.

Chakir komt achter me staan en houd met zijn sterke stevige armen me middel vast. "Hanane" zucht hij. Ik haal zijn handen van me af en draai me om. "Chakir niet doen" zeg ik en probeer weg te lopen maar hij trekt me terug. Zijn gezicht komt dichterbij en ik huiver. "Wat houd je tegen Hanane.." zegt hij hees en bukt een beetje naar me toe. Me lippen zijn letterlijk 3 cm verwijderd van de zijne. "Hmm.." vervolgt hij en gaat in me nek.
Ik duw hem zachtjes van me af en schud me hoofd.
"Ik kan het niet Chakir sorry" zeg ik smekend. Hij zucht zachtjes en kijkt me intens en verlangend aan. "Het was niet me bedoeling sorry" zegt hij. Ik gun hem een zwakke glimlach en loop naar de kluisjes toe waar ik me kleding verwissel.

Ik loop naar huis in het koude weer met mijn handen in me zakken en mijn capuchon op. Ik snik en een traan baant zijn weg naar beneden..

Soufiane heeft me hart in bezit, en hij komt er heel moeilijk uit.

-
Kort deeltje sorry! ❤️
Volgende deel word langer xx

Soufiane & Hanane Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu