Deel 76

7.4K 453 125
                                    

SOUFIANE

Ik kwam Hanane tegen in de supermarkt, ik voelde intense haat voor haar. Ik voel me raar de laatste tijd ik voel erge haat voor Hanane maar soms voel ik liefde. Ik schud me hoofd en stap op me Vespa. Ik voel mijn telefoon trillen in mijn zak en haal hem er snel uit. Ik zie Wail staan en neem op waarna ik mijn telefoon tegen mijn oor doe.
Wail: Fakka bro
Soufiane: Ewa
Wail: Kom naar mijn osso, potje FIFA
Soufiane: Saffi ik ben onderweg
Wail: Laters
Ik hang op en doe de telefoon terug in mijn zak. Ik zucht en rij bijna een fietser omver. Aangekomen bij Wail parkeer ik mijn Vespa in het rek en klop op de deur. Wail doet de deur open en kijkt me aan met een rare blik. Hij geeft me een boks en laat me binnen. Ik loop naar binnen en wil de trap oplopen naar zijn kamer, tot zijn stem mij tegenhoud. "Ik heb de PlayStation verplaatst naar de woonkamer" zegt Wail. Ik knik en loop achter hem aan naar de woonkamer. Ik zie Samir zitten op de bank en geef hem een boks en mannelijke knuffel. Ik zie een oude man zitten, een Imam lijkt het. Ik geef hem een hand en neem plaats op de bank. Ik voel een rare sfeer en de imam begint met reciteren. Ik voel woede en haat opkomen alsof iemand anders mijn lichaam bestuurd. Ik sta boos op en probeer de recitatie van de man te negeren. Ik flip en voel hoe ik aan beide kanten stevig vastgepakt word. Ik zie zwart voor me ogen en probeer me los te rukken. Ik schreeuw en hijg hard. Na ongeveer 20 minuten wat wel jaren duurde voor mijn gevoel word ik wat rustiger. Iemand heeft mijn lichaam verlaten, ik voel me zwak en val in een diepe slaap.

HANANE

"Rustig schat, hij word nu geholpen van de Sihr" troost Yasmine me. Ik snik en kijk naar het lichaam van Soufiane die in slaap is gevallen. Ik ben blij dat hij nu bevrijd is van de Sihr maar ik vond het zo zielig. Het leek alsof hij vocht tegen 30 mannen. Gelukkig lukte het Wail en Samir om hem vast te houden. Samir bedankt en neemt afscheid van de Imam die het huis verlaat. Wail komt de keuken binnen en kijkt me medelijdend aan. "Hij is nu weer normaal Hanane, hij is in slaap gevallen" zegt hij met een glimlach. "Bedankt voor jullie hulp" bedank ik Yasmine en Wail. "Geen dank lieverd" zegt Yasmine. Ik lach en omhels haar innig. Samir komt de trap afgelopen en zucht. "Ik heb hem in je bed gelegd Wail hij word wakker na een aantal uren" zegt Samir. Ik glimlach en neem een slok water.
"Ga naar hem toe Hanane" moedigt Yasmine me aan. Ik slik hoorbaar en kijk naar mijn voeten. Er zijn een aantal uren verstreken en Soufiane is wakker geworden. Samir komt de woonkamer binnen en kijkt me glimlachend aan. "Ga naar hem toe zusje" zegt hij. "Ik durf niet" zeg ik zachtjes terwijl ik aan mijn blouse friemel. "Probeer het" zegt Wail die ook de woonkamer ingelopen is. Ik knik en sta onzeker op. Ik loop de trap op en doe langzaam de deur open van Wail zijn kamer. Ik zet langzaam de eerste stap naar binnen en kijk naar rechts. Hij kijkt om en kijkt me glimlachend aan.

"Hanane" zegt hij hees. Ik knik en loop naar binnen.

"Soufiane.." zeg ik zachtjes.


-
Wat vonden jullie van dit deel?

Ik ga snel een vervolg plaatsen InSha'Allah ❤️

Soufiane & Hanane Where stories live. Discover now