Deel 58

8.3K 395 42
                                    

100k READS! 😍 DANKJEWEL!
#2 in Romantiek 😍 bijna #1!
-

Dounia...

"Ik zei toch al wacht maar" zegt ze genietend van de situatie. Ik slik hoorbaar en kijk Chakir geschrokken aan die haar vernietigend aankijkt. "Dit is niet wat het lijkt.." zeg ik en loop naar haar toe. Ze zet haar hand als stopteken waarna ik stop. Ze haalt haar telefoon uit haar zak en laat mij een foto zien. "Doe normaal" zeg ik. "We hebben helemaal niks met elkaar" vervolg ik boos en kijk naar de foto die ze mij nog steeds laat zien. Een hele intieme foto. "Wat zal Soufiane daar van vinden?" Vraagt ze sluw.
"Dounia.." probeer ik nog. Ze loopt snel weg en laat mij achter.
Ik draai me om naar Chakir met betraande ogen en schud me hoofd. "Hanane.." zegt Chakir zacht. Ik schud snel me hoofd en baan mijn weg naar de kluisjes waar ik me snel omkleed. Ik doe mijn jas aan en probeer de AH zo snel mogelijk te verlaten. Ik hoor voetstappen achter me en loop sneller. "Hanane" hoor ik Chakir opnieuw zeggen waarna hij mijn arm vastpakt. Hij draait me naar zich om en kijkt me spijtig aan. "Het spijt me heel erg" zegt hij met tranen in zijn ogen. Ik knik snel en loop door naar huis.

Thuis aangekomen zie ik Samir op de bank TV kijken. Ik veeg snel me tranen weg en loop de wc in en was me gezicht. "Hanane, gaat alles goed?" Hoor ik Samir kloppen. "Ja" zeg ik net hoorbaar en droog me gezicht. Ik stap de wc uit en zie hem mij achterdochtig aankijken. Ik glimlach met moeite en loop snel naar boven. Ik bid mijn gebeden die ik gemist heb en zit wat op me telefoon.

Ik duik me bed in met tranen en verdwijn even van de wereld.

17:00

"Hanane" hoor ik en voel hoe ik word wakker geschud. Ik open zachtjes me ogen en kijk naar Samir. "Ja?" Vraag ik zachtjes en glimlach zwak.
"Wil je aub met me mee?" Vraagt Samir terwijl ik rechtop ga zitten. "Voor?" Vraag ik. "Ik wil cadeautjes voor Yasmina halen, maar ik heb er geen verstand van" zegt hij beschaamd en krabt zijn achterhoofd. Ik lach hardop en knik. "Is goed" knik ik en sta op. "Dankjewel zusje" zegt Samir en geeft een kus op me wang. Ik lach en douche snel ongeveer 5 minuten en kleed me om in een zwarte broek met een simpel beige trui. Ik doe een ring om en doe mijn haar in een losse hoge staart. Ik spuit een parfum op en pak mijn zwarte schoudertasje van de Zara waar ik alle belangrijke dingen in stop.
Ik doe mijn zwarte AirForce jas aan en trek mijn Stan Smiths aan.

Ik loop naar beneden toe en drink een glas water. "Waar gaan jullie heen?" Vraagt mijn moeder. Ik draai me om en knuffel haar stevig en plant een kus op haar hoofd. "Ik en Samir gaan cadeautjes kopen voor zijn verloofde" zeg ik en zie hoe Samir naar beneden komt. "Mijn zoon word groot" zegt ze en krijgt tranen. Samir knuffelt haar stevig en ik kijk glimlachend naar ze. "Succes lieverd" zegt mijn moeder. Ik knik en glimlach. "Ik ga naar Tante Soumia" vervolgt ze. We nemen afscheid van onze moeder en stappen Samir zijn auto in.

"Waar gaan we heen?" Vraag ik. "Den Haag want daar zijn veel winkels" zegt hij gefocust op de weg.
Na een lange rit gedanst, gezongen en gekletst te hebben komen we aan in het drukke Haagse centrum. Het is donker en er is veel sale bij verschillende winkels.

We lopen samen veel winkels in en kopen leuke kledingstukken en spullen voor Yasmina. Een mooie jas, hakken, sieraden en hoofddoeken en een hele mooie gouden ring, want Samir wilt haar ten huwelijk vragen. Ik koop voor mezelf en Yasmine een Tommy Hilfiger jasje zodat we matchen maar Samir laat me zoals altijd niet betalen. We eindigen uitgeput en hebben honger.
Jullie weten denk ik al waar ik altijd eet.

De McDonalds.

We bestellen twee vis menu's en genieten volop van het eten totdat ik een bericht krijg op WhatsApp.
Ik zie Soufiane staan en open het gelijk.
Soufiane: we gaan overmorgen praten kom naar me huis na school.
Hanane: is goed, waarom?
Soufiane: dat zie je dan wel.

En hij gaat gelijk offline.

Ik krijg een rilling over me rug en kijk verschrikt. "Is er wat?" Hoor ik Samir bezorgd vragen. Ik glimlach geforceerd en schud mijn hoofd. "Nee het gaat goed" antwoord ik en ga door met eten.

Zal het over Chakir gaan en mij of over iets anders?

-
Wat denken jullie guys?
758 woorden! ❤️

Enorm bedankt voor alle lieve berichten die ik krijg en alle support! Ik waardeer het heel erg en het maakt me steeds vrolijker. Ik heb inmiddels 100K READS! En 300 volgers. Omg. Love you all.

Xxx

Soufiane & Hanane Where stories live. Discover now