Deel 63

9.3K 439 118
                                    

Hoezo doet hij opeens zo? Hield hij echt niet van me? Voelde hij niet hetzelfde als wat ik voelde? Was het blijkbaar te makkelijk genoeg om mijn hart te veroveren?
Zoveel vragen, maar geen antwoorden.
Ik open me ogen en kom oog in oog met het plafond. Ik moest nooit verliefd worden op hem. Jammer dat je gevoelens niet aan en uit kan zetten. Ik doe me ogen weer dicht en probeer aan andere dingen te denken maar zie steeds de mooie herinneringen van mij en Soufiane voor me.
Mij beschuldigen dat ik met Chakir 'dingen' deed terwijl ik je eerder zag vreemdgaan met Maissa. Sommige jongens hebben echt geen logica.
Ik zucht en sta op van mijn bed. Ik loop naar mijn kledingkast en pak een donkere spijkerbroek met een zwarte losse hoodie. Ik doe een gouden kettinkje om en trek mijn Stan Smiths aan.

Ik pak mijn schoudertasje en stop daar de belangrijke spullen in. Ik zucht diep en trek mijn zwarte Air Force jas aan en doe mijn haar los. Ik spuit nog een geurtje op van Armani en loop naar buiten. Ik besloot even de stad in te gaan om mezelf af te leiden van alle gebeurtenissen. Ik had vandaag geen les want alles viel uit waar ik enigszins blij mee ben, ik kon me toch niet concentreren. Ik kom aan in Rotterdam Centrum en kijk in alle soorten winkels en beloon mezelf met leuke spulletjes. Mijn ogen vallen op mooie enkellaarsjes en ik ben er opslag verliefd op. Ik loop de winkel in van Chanel en bekijk de laarsjes beter. Er hangt een aardig prijsje aan maar ik werk er hard voor. Ik besloot het te kopen en mijn glimlach was er niet af te slaan.

Opeens worden er handen op me ogen geplaatst, ik slaak een kort gilletje en probeer de handen van me af te halen. "Rara wie ben ik?" Hoor ik een vrouwenstem zeggen. Ik frons en denk na. "Geen idee, wie?" Vraag ik lachend. Ze haalt haar handen van me ogen af en ik draai me om. Ik kom oog in oog met Sabrin. "Heeeey!" Roep ik vrolijk en knuffel haar stevig. Ik woonde eerst in Den Haag en daar was zij mij beste vriendin maar ze verhuisde naar Utrecht. Ze is Somalisch en is ongeveer 1,70 iets langer dan mij. Ze is ook 19 jaar en zit in haar laatste jaar van HBO Mondhygiënist. "Heey lieverd, hoe gaat het met je?" Vraagt ze. "Goed met jou?" Vraag ik glimlachend en we lopen al kletsend door het centrum. Ze heeft 1 broer en een zusje. "Mijn broer gaat binnenkort trouwen" deelt ze mee. "Gefeliciteerd!" Zeg ik oprecht. "Heb je al een toekomstige?" Vraagt ze nieuwsgierig waardoor ik gelijk terugdenk aan die klootzak Soufiane. "Had" zeg ik en toon haar een zwakke glimlach. "Schat er is iets mis" zegt ze. "Kom we gaan ergens zitten en bijpraten" bied ze aan waarna ik knik. We lopen de welbekende HFC in en bestellen ons eten. We bestellen beide een kip burger en een colaatje. "En?" Vraagt ze doelend op mijn toekomstige. "Ik had met Soufiane een tijdje" zeg ik. "Soufiane van de middelbare?" vraagt ze. Ik knik zachtjes en ze knikt als teken dat ik verder moet praten. "Hij was heel lief de eerste tijden en deed gewoon als het beste vriendje" begin ik. "Naarmate de tijd, belde hij me niet meer, appte me niet meer kortom we spraken elkaar zelden" zeg ik en doe me best om mijn tranen in te houden. Ze knijpt geruststellend in me hand en ik kalmeer. "Ik leerde een meisje kennen genaamd Maissa, ze had met hem 3 jaar geleden en hij had haar ontmaagd. Ze vertelde dat haar ouders teleurgesteld waren en haar niet meer wouden spreken. Haar 2 broers waren razend en haten haar" vertel ik. Ze knikt en neemt een slok van haar cola. "Ze was een goede vriendin van me geworden en we vertelden elkaar alles, maar alles was gespeeld ze wou Soufiane van me af te pakken terwijl ik haar altijd steunde" zeg ik zachtjes en neem een hap van me burger. "Ze heeft veel streken uitgehaald om ons uit elkaar te drijven, ik was aan het rondkijken in de Bijenkorf en zag hem samen met Maissa klef doen. Ik belde hem vanaf een afstand en had alles in zicht van wat hij deed" vertel ik verder. "Hij loog letterlijk voor me neus dat hij bij een vriend was maar dat was niet zo, hij was met Maissa" zeg ik en veeg een opkomende traan weg bij me ooghoek. "Wat erg schat" zegt Sabrin medelijdend en knijpt medelevend in me hand. Ik knik zachtjes en neem een paar happen van me burger en neem een slok van me drinken. "Ik was naar zijn huis gegaan en had hem ermee geconfronteerd. Hij had me vervolgens gekalmeerd en toen vergaf ik hem alles uit wanhoop want ik wou hem niet verliezen" vertel ik en besloot het kus-gedeelte nog niet te vertellen.

"Ik was gister aan het werk in de Albert Heijn en zag hem met Maissa praten in een gangpad naast mijn schap waar ik vakken aan het vullen was" vertel ik.
Ik zucht diep en wrijf over me gezicht. "Hij had de ergste dingen over me gezegd, dat ik sowieso al een makkelijke prooi was, een slet ben, een arme bitch ben en dat hij allang van me af wou komen. Mijn baas genaamd Chakir vond me leuk en stond dichtbij mij en een meisje die me totaal niet mag en andersom ook genaamd Dounia had een foto van me gemaakt wat er heel intiem uitzag. Soufiane had hard tegen me geschreeuwd en me alleen in het bos achtergelaten, hij beweert tegen Maissa dat ik 'dingen' met Chakir deed wat natuurlijk niet zo is" vertel ik en neem even een pauze.

"Hij zei ook dat hij na het handvragen gelijk spijt had want ik vatte dat natuurlijk serieus op en appte hem terwijl hij steeds niet reageerde. Hij beweerde dat ik hem steeds appte maar dat was ook al niet zo" zeg ik zacht en zucht pijnlijk. "Alles was nep en ik was blijkbaar niks waard voor hem terwijl ik hier een helse pijn lijd" zeg ik en kijk Sabrin pijnlijk aan. "Hoe had het zo ver kunnen komen?" Vraag ik en de tranen komen naar boven.

Sabrin kijkt me geschrokken aan en weet niks uit te brengen. "Wat een heftig verhaal, schat verwijt jezelf niks. Maissa is de enige slet hier en Soufiane had blijkbaar geen vertrouwen in jou. Je moet jezelf van niks de schuld geven. Je hebt helemaal niks verkeerd gedaan. Zulke mensen verdienen jou totaal niet en hij verdient je tranen al helemaal niet" zegt Sabrin en kijkt me glimlachend aan. "Ik ga niet anders over je denken Hanane, je blijft voor altijd mijn goede, lieve en knappe vriendin daar zal geen verandering inkomen" zegt ze waarna ik glimlach. "Die lach wil ik zien, breder!" Zegt ze vrolijk waarna ik automatisch breder glimlach. "Daar is ie hoor!" Zegt ze lachend en ik geef haar een boks. We betalen ons eten en lopen de HFC uit. We wisselen onze nummers uit en ze trekt me in een knuffel en wrijft geruststellend over me rug. "Ik ga zoals ik al zei niet verkeerd over je denken, ik hou van je als vriendin en dat blijf je ook" zegt ze zachtjes waarna ik haar steviger knuffel. Ik lach oprecht en maak me los uit de omhelzing. "Beloofd?" Zeg ik. "Beloofd" glimlacht Sabrin waarna we lachend afscheid van elkaar nemen met heel veel knuffels.

Dit noem je pas een echte vriendin..

(Sabrin - bij personages)

-
LANGSTE DEEL VAN SOUFIANE & HANANE.

Ik ben kapot trots op mezelf weyooo😂

Love u!

1273 woorden! Zeg Mashallah.

😍😍😍😍

Soufiane & Hanane Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang