Deel 34

10.5K 461 99
                                    

#StayStrongAppie #PrayForNouri ♥️

09:00 - donderdag

Vermoeiend sta ik alle schappen op te ruimen en alles goed op een rij te zetten. Ik dweil de vloeren van de Albert Heijn gangpaden van mijn afdeling. "Zo je bent druk bezig" zegt Marie een collega van mij.

"Jaa haha" zeg ik en ga door met schoonmaken. Ik rond al mijn werk af en loop terug naar huis rond een uur of 3. Na een lange werkdag.

I need food right now. RIGHT NOW.
Ik loop in Den Haag centrum en zoek een lekkere tent om te eten. Er is niet veel keus en in Rotterdam al helemaal niet. ik lus geen sushi en omdat het duur is. Ik loop de Mac Donalds in en kies voor een Big File Fish menu. Grote milkshake en lekkere toetjes.

"Nummer 046!" Roept de afhaalmeneer en legt de 2 volle dienbladen op het venster. "Ja ik" zeg ik en loop trots naar mijn schatjes. We spreken uiteraard over mijn eten.
"Honger?" Zegt de meneer lachend. "Inderdaad" zeg ik trots en pak gemakkelijk de 2 tabbladen.
Ik leg alles neer op een lege tafel en wreed alsof ik nooit eten heb gezien.

Ik neem een hap van mijn tweede Visburger en kijk wat op mijn telefoon.
"Hey" zegt iemand. Ik kijk op en zie Maissa . "Hey" zeg ik. "Kom zitten hier neem mijn frietjes en burger" zeg ik en schuif het naar haar toe. "Dankjewel" zegt ze en ze eet het op. "Hoe gaat het?" Vraag ik en kijk haar aan. Ik merk dat ze wat afwezig maar dat kan aan mij liggen.

Wanneer ze niet antwoord en wat naar buiten staart klap ik met mijn handen. "Aarde aan Maissa, wat is er?" Zeg ik en kijk haar lachend aan. "Oh niks dacht aan iets" zegt ze en ze eet door.

We kletsen wat bij en lachen met elkaar. Ik merk bij Maissa een gespannen sfeer maar negeer het. Na een tijdje wat gekletst te hebben nemen we afscheid van elkaar.

-
Thuis aangekomen loop ik gelijk naar boven en neem een lekkere douche en poets me tanden en smeer mijn huid in met verschillende huid reiniging producten.

Ik haal de gemiste gebeden in en kijk wat filmpjes op YouTube. Ik loop naar beneden toe en ga zitten aan de tafel voor het avond eten.
"Hanane?" Zegt mijn moeder. "Ja?" Vraag ik. "Wanneer komt Samir langs?" Vraagt ze en kijkt me blij aan. "Overmorgen denk ik" zeg ik en glimlach. "Oké mooi" zegt ze en we eten samen ons eten op.

Ik hou zoveel van mijn moeder, zij is mijn adem en houvast in het leven..

Niemand kan de plaats van je moeder innemen ♥️

-

Sorry ben beetje inspiratieloos!
Hebben jullie nog leuke ideeën?
Laat wel achter dan kan ik dat gebruiken in het verhaal.

Kisses

@schrijfsster

Soufiane & Hanane Where stories live. Discover now