Deel 35

10.2K 450 71
                                    

Ik sta op en wrijf in mijn ogen. Gisterenavond heb ik alleen maar zitten denken aan Maissa. Ze doet zo afwezig. Ik schud mijn hoofd en sta op en loop de badkamer in.

Ik douche mezelf en bid het ochtendgebed in alle rust. We hebben niet genoeg geld om op vakantie te gaan. Wel jammer maar verder niks aan te doen.
Ik had vandaag afgesproken met mijn liefde oftewel Soufiane.

Ik loop naar mijn kledingkast en kies voor een donkergroene broek die goed aansluit op mijn benen met een witte lange oversized shirt (die over mijn billen valt), mijn zwarte bomberjack.
Ik pak nog een leuk schoudertasje die zwart van kleur is met leuke gouden details.

Ik doe een paar ringen om en een geurtje.
Ik kam mijn haar naar achteren in een hoge staart. Ik loop naar beneden toe en zie mijn moeder rustig koffie drinken op de bank met een lekker warm dekentje die tv aan het kijken is.

"Goedemorgen Hanane" zegt ze en lacht naar me. Ik lach terug. "Goedemorgen lieve mama ino" zeg ik en geef haar een dikke knuffel en een kus op haar voorhoofd. "Je bent de beste" zeg ik en kus duizendmaal haar wang.
"Ik hou van jou" zegt ze en we kletsen gezellig wat bij.
Ik heb besloten haar vanavond over Soufiane te vertellen, althans als hij serieus is.

Ik loop naar de keuken en schenk wat thee in en maak een broodje pindakaas.
Ik eet alles gulzig op en vestig mijn blik op de klok en zie dat het 13:15 is.

Ik had 13:45 afgesproken dan komt hij mij ophalen om de hoek. Ik loop naar boven en poets weer mijn tanden en zit wat op me telefoon.
Ik doe mijn zwarte sneakers aan en neem afscheid van mijn moeder. "Waar ga je heen?" Vraagt me moeder. "Stad" zeg ik. "Is goed, let op jezelf" zegt ze voor ik de deur uitga. "Zeker" zeg ik en loop naar buiten.

Ik loop de hoek om en zie de auto van Soufiane, zijn AMG. Hoeveel auto's heeft hij? Ik stap in en hij knuffelt me. Ik kijk verlegen weg. "Ahw je bloost" zegt hij en knijpt in mijn wangen. "Helemaal niet!" Zeg ik. "Hahaha" lacht hij. We kletsen en lachen samen.

Bij stad aangekomen lopen we verschillende winkels rond. "Hanane" zegt Soufiane opeens. "Ja?" Zeg ik. "Je weet dat ik van je houd toch?" zegt hij opeens. "Ja" zeg ik en kijk hem aan "Mooi zo, mijn lieve prinses" zegt hij en zie dat hij een overdreven brede lach toont. ik frons even waarom doet hij opeens zo?

Ik zie dat hij vaak achter me kijkt. "Soufiane wat is er?" Zeg ik. Hij kijkt me aan en lacht. "Niks hoor schat" zegt hij en knuffelt me intens.
Ik maak me los en glimlach naar hem.

Ik zie dat hij weer achterom kijkt en ik draai me om en kom oog in oog met..

-

Wie zal ze gezien hebben?
♥️

Stem en reageer!

Soufiane & Hanane Where stories live. Discover now