Deel 62

8K 412 170
                                    

18:00

Ik loop het huis binnen en zie mijn broer en moeder iets bespreken. Ik kuch zodat ze mij opmerken maar geen gehoor. "Salam" zeg ik zachtjes en ze vestigen hun blik op mij. "Salam schat" groet mijn moeder mij en Samir glimlacht naar me. Ik glimlach tevreden en loop naar mijn kamer toe. Ik douche mezelf en bid de gemiste gebeden. Ik trek een zwarte broek aan met een simpel bordeaux rood shirt met lange mouwen. Ik doe mijn haar los en pak mijn telefoon en jas. Ik loop naar beneden toe en smeer twee broodjes met Nutella.

Ik eet alles gulzig op en drink van mijn appelsap. "Waar ga je heen?" Vraagt Samir terwijl hij wat zoekt. "Werk" zeg ik enkel. Hij knikt en loopt de keuken weer uit. Ik doe mijn Stan Smiths aan en loop de deur uit. Ik doe mijn oortjes in en luister naar Ismo - Hitlist.
Ik kom aan op werk en doe mijn AH uniform aan. Ik moet vandaag vakkenvullen bij de chips en chocola. Ik zet alle chipszakken in een nette rij en doe alles wat niet op de plaats hoort terug op de goede plaats. Ik help wat klanten en stap over naar de chocola.
Ik hoor bekende stemmen aan de overkant van het schap en besloot het te negeren.

Mijn nieuwsgierigheid wint en ik besloot stiekem te kijken via de zijkant. Ik schrik van wat ik zie. Ik zie Soufiane met Maissa. Ze pakken eten en drinken en Soufiane plant een kus op haar wang waarna ze glimlacht. Mijn naam komt ook aan de beurt en ik luister stiekem mee.
"Ben ik beter dan Hanane?" Vraagt Maissa schijnheilig en ze kan een grijns niet onderdrukken. "Duizendmaal ik had helemaal niks aan die arme bitch" antwoord Soufiane emotieloos. De tranen branden tegen mijn oogleden maar ik hou mezelf tegen. "Hoe ben je van haar afgekomen?" Vraagt Maissa. Ik loop wat dichterbij en luister verder. "Ik wou al heel lang van haar af. Ik had haar hand gevraagd maar ik had gelijk spijt ze dacht gelijk dat het officieel was blijkbaar en appte me steeds" zegt Soufiane. Maissa grijnst en pakt zijn hand. "Toen ik met je in de Bijenkorf was had ze me gezien en daarmee geconfronteerd en toen had ik haar gekust waardoor ze me gelijk vergaf en toen wist ik zeker dat ze een makkelijke prooi was" zegt hij emotieloos. "Laat die arme meid ze heeft niks meer" Zegt Maissa en kust zijn lippen. "Ik ben Chakir ergens dankbaar en Dounia al helemaal" grijnst Soufiane. "Ze had me veel gemene dingen toegewenst" hoor ik Maissa liegen. Level 1 slet.
"Die slet moet je niet serieus nemen, mensen kunnen haar ook niet serieus nemen" lacht Soufiane amusant. Ze lacht en kijkt hem verleidelijk aan.

"Hoezo kunnen ze haar niet serieus nemen?" Vraagt Maissa geamuseerd. "Ze opent haar benen voor elke man, nog eventjes en ze had het voor mij geopend" zegt Soufiane grijnzend. "Ik hou van je schat" zegt Maissa en ze zoenen elkaar hevig zonder enige schaamte.
Er valt een traan naar beneden waarna er meerdere vallen.

Hoeveel gezichten kunnen mensen überhaupt hebben?

Ze rekenen af en verlaten lachend de Albert Heijn. Ik snik nog zachtjes en dacht aan mijn belofte. Ik zal geen traan meer laten vallen, maar deze woorden deden mij zoveel pijn.

Was alles nep? Stelde ik niks voor? Is alle moeite en liefde voor niks geweest?

Dit zal ik nooit meer vergeten..



-

Hanane i still love u 😔

P.S Chakir zijn foto staat bij personages onderaan!

STEM EN REAGEER!

Soufiane & Hanane Where stories live. Discover now