Deel 55

9.6K 414 83
                                    

XXL DEEL 🕺🏼

-

Ik wacht zuchtend op Yasmine. Het is kwart over vijf en ze zal rond half zes hier zijn. Ik wrijf me handpalmen over elkaar heen en blaas warme lucht op me handen. Ik voel me opgelucht dat het wat beter is tussen mij en Soufiane.
Hij is en blijft mijn eerste liefde.

Ik kijk naar mijn Chanel sneakers die lichtroze - beige - donkergrijs van kleur zijn. Ik kijk er verliefd naar en glimlach. Een cadeau voor me verjaardag van mijn lieve broer Samir. Ik heb een zwarte broek aan, een lange donkergrijze shirt en mijn zwarte winterjas van AirForce waar ik lang voor moest sparen. En als finishing touch mijn tasje van de stradivarius. Ik zie Yasmine aan komen lopen en veeg het zweet zogenaamd van me voorhoofd af om haar te laten zien dat ze enorm langzaam is. Ze lacht en knuffelt me hard en geeft een kus op me wang. "He he daar ben je eindelijk" lach ik. "Ja sorry, me broer hield me tegen" zegt ze zuchtend. "Welke broer?" Vraag ik en kijk haar vragend aan. "Wail" zegt ze en lacht naar me. Wail van de bokswedstrijd? De vriend van Soufiane? "Hij is bevriend met Soufiane en gaat vandaag naar een bokswedstrijd met hem" zegt ze alsof me gedachten kan lezen. "Oh" zeg ik enkel en we stappen de tram in op weg naar Den Haag.

Ik neem plek in de tram en kijk ondertussen naar buiten. Er hangt een gezellige sfeer buiten met allemaal kerstlichtjes en kerstbomen. Veel mensen zijn in de stad inkopen aan het doen voor de kerst. De sneeuw is er nog niet, en dat mag wel zo blijven. Het is wat frisjes maar niet heel koud. Het begint aardig donker te worden maar dat vind ik wel gezellig.

We komen aan in Den Haag centrum en we zien heel veel meiden en jongens en vooral veel Marokkaanse, Turkse en Somalische ouders die van de Sale genieten het zou me niks verbazen als ik mijn moeder hier zie.
Ik en Yasmine lopen de Zara in en ik zie Yasmine hard rennen naar een jurk die wat bloot is bij de rug.
Ze pakt haar maat en trekt me naar de paskamers. Ze loopt de paskamer in en zegt dat ik moet wachten. Ik wacht geduldig tegen de muur en kijk om me heen. Ik zie een bekend breed, mannelijk postuur wat heel erg op Chakir lijkt, hij draait zich om en ik kom oog in oog met hem. Hij lacht nerveus naar me en loopt naar me toe.

Nee niet naar mij. Please.
Hij loopt naar me toe en gaat voor me staan. "Hey" zegt hij hees. "Hey" zeg ik wat nerveus. "Wat doe je hier?" Vraagt hij. "Wachten op me vriendin" zeg ik en kijk weg uit zijn blik. Hij lacht zachtjes en pakt me kin vast en draait het naar zich toe. "Schaam je je nog steeds?" Vraagt hij en ik kleur gelijk rood. "Nee hoor" zeg ik zachtjes. "Het was je allereerste hé?" Vraagt hij zachtjes doelend op de korte kus. "Nee" lieg ik. "Hmm" mompelt hij en kijkt me fronsend aan. Ik kijk hem ongemakkelijk aan en glimlach kort.

"Hanane?" Hoor ik een bekende stem achter me. Ik kijk om en zie Samir staan samen met een meisje hand in hand. "Hey Samir" zeg ik zachtjes. "Ewa, wie is dat?" Vraagt hij en komt naar me toe. Chakir glimlacht naar hem en neemt gauw onopvallend afstand van me. Samir is heel breed en komt intimiderend over. "Hij is mijn baas" zeg ik. "Aangenaam Samir broer van Hanane" zegt Samir en ze geven elkaar de hand. "Chakir, baas van Hanane" zegt hij glimlachend. Samir glimlacht terug en ik neem afscheid van Chakir. "Dit is me toekomstige Yasmina" zegt hij en stelt me voor aan het meisje. Ze is kort maar schattig en draagt een zalmroze hoofddoek met een zwarte abaya en een nette zwarte jas met zilveren knoopjes. Ze draagt een mooie diamanten ring en armband en zwarte enkellaarsjes. Ze heeft een lieve uitstraling en glimlacht verlegen naar me. "Hey lieverd, ik heet Hanane ik ben zijn zusje" zeg ik vriendelijk en groet haar met de gebruikelijke kusjes. "Aangenaam ik heet Yasmina" zegt ze en bloost. Ik lach naar haar en zie Yasmine de paskamer uitkomen. Altijd komt ze laat. Ze komt naast me staan en groet Yasmina vriendelijk en Samir met een hand.

We hebben veel winkels gezien en bezocht en we zuchten uitgeput. "Zullen we eten?" vraag ik smekend aan Yasmine. "Is goed" zegt ze lachend en slaat op me buik. Ik lach ook en we lopen de McDonalds in. We bestellen 2 Fish File menu's en karamel koffie-ijs.
We lachen en kletsen veel bij, Yasmina en Samir zijn ondertussen vertrokken naar de familie van Yasmina. Hij is heel serieus en daar ben ik trots op.

Ik zie Dounia samen met Hamza binnen komen in de McDonalds. Ik zucht geïrriteerd en kijk haar vies aan. Ze gunt me een vieze blik en kust Hamza op zijn wang hij daarentegen gunt mij een vijandige, neppe glimlach. Waarom gaat hij met haar om?

Daar kom ik snel genoeg achter..

-
Nog inspiratie? Comment!

❤️
Ik ga zometeen een deel plaatsen bij me andere boek

Xxx

Soufiane & Hanane Where stories live. Discover now