Deel 43

10.1K 439 80
                                    

Ik sta vermoeiend op en maak mijn bed gelijk op. Ik heb zo slecht geslapen he. Ik had een droom of beter gezegd een nachtmerrie over dat Maissa mijn relatie met Soufiane wou verpesten. Al mijn nachtmerries zijn bijna uitgekomen. Ik heb ruzie met Maissa, ze wilt Soufiane, ze haat mij en bedreigt mij? Serieus.

Ik slenter mezelf naar de badkamer en douche mezelf en doe ook gelijk de wassing, ik luister ook geen muziek meer, ik wil me veel meer gaan verdiepen in het geloof, en hoofddoek dragen is mijn volgende doel, In Sha Allah.
Ik loop de douche uit en ik droog mezelf af, vervolgens doe ik mijn gebedskleding aan en bid in alle rust mijn ochtend gebed.

Na het gebed loop ik naar mijn kledingkast, ik kies voor een zwarte broek met een mooie bordeaux rode trui met van die uitlopende mouwen. Ik doe mijn haar tot net boven mijn navel los en doe een lekkere parfum op.
Ik pak mijn tas en doe mijn spullen erin voor de dag.

Ik loop naar beneden en tref Samir in de woonkamer half-slapend. Ik loop naar hem toe en schud hem wakker. "Samir" zeg ik. "Samir" zeg ik nog een keer. "Hmm" mompelt hij en kijkt me slaperig aan. "Ga naar bed" zeg ik en ruim de woonkamer op. Hij staat slaperig op en sleept zichzelf naar boven toe.
Ik maak een ontbijt voor mezelf wat bestaat uit een omelet en thee en breng rustig mijn ochtend door.

Aangekomen op school loop ik naar de aula en wacht ik op Yasmine. Ik hoor hoe iemand aan de tafel komt zitten en kijk op. Ik zie Maissa, de laatste waar ik zin in heb. "Wat moet je" zeg ik bot en koel. "Soufiane" zegt ze en kauwt als een bitch op haar kauwgom. "Al bezet, doei" zeg ik spottend en negeer haar. "Ik ga je leven zuur maken" zegt ze en verlaat de aula. "Is goed" zeg ik en lach in mezelf. Tijdverspilling.

-
"Wat zei ze allemaal?" Roept Yasmine bijna. "Dat ze Soufiane wil en mijn leven zuur gaat maken" zeg ik. "Hahaha, leuk man" zegt ze sarcastisch. "Ja man" zeg ik en we lachen met elkaar. "Wanneer gaat Oussama je hand vragen?" Zeg ik. "Volgend week in sha allah" zegt ze zacht en zie hoe Yasmine bloost. Ik heb haar gemist als vriendin man. "Ahw, moge Allah swt jullie huwelijk zegenen ameen" zeg ik. "Ameen" zegt ze zacht en we kletsen gezellig verder.

Nadat de saaie lessen voorbij zijn lopen ik en Yasmine naar buiten we zien Oussama en Soufiane wachten bij het hek. "Hey" zeg ik en knuffel Soufiane. Ik merk dat hij niet terug knuffelt maar heel slap glimlacht. "Wat is er?" Vraag ik. "Oh niks schat" zegt hij en lacht overdreven. "Hmm" mompel ik ongelovig. Er zit hier veel meer achter.
"Dag schat" zeg ik tegen Yasmine. "Doei lieverd" zegt ze en gaat weg met Oussama. Nadat Soufiane met me uit eten is geweest en me terug heeft gebracht naar huis blijft dat achterdochtige gevoel toch hangen..

Ik loop naar mijn kamer en maak wat huiswerk en haal mijn gebeden in. Ik open WhatsApp en app Soufiane.
Ik: Hey, wat doe je?

Ik zie dat hij online is maar niet terug reageert, vreemd.
Na 5 minuten raak ik het zat en stuur weer een bericht.
Ik: hallo?

Wat is er met Soufiane aan de hand?

-
Salam ladies!

Sorry voor het slechte gedrag dat ik bijna niks meer plaats, im so sorry!
Ik heb het heel druk, maar ik ga het proberen.

Love y'all

Stem en reageer! ♥️

Soufiane & Hanane Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang