Deel 72

8.8K 452 127
                                    

Ik sla de dekens van me af en stap mijn bed uit. Ik loop mijn badkamer in en bekijk mezelf in de spiegel. Ik zie er uit alsof ik een hele week niet geslapen heb. Ik neem een warme douche en verricht ook gelijk de wassing. Ik poets me tanden en borstel me haren door. Ik trek mijn gebedskleding aan en bid het ochtendgebed. Ik heb vandaag school tot 5 uur, een hele lange dag. Ik pak een donkere spijkerbroek en trek daarop een grijze oversized hoodie aan. Ik doe mijn haren in een nette staat en pak mijn tas waar ik al mijn boeken instop.

Ik loop naar beneden en tref mijn broer met een bord eieren en muntthee. "Goedemorgen" zeg ik zachtjes en zie hoe hij me aankijkt. "Goedemorgen, alles goed?" Vraagt hij bezorgd. "Ja hoor een beetje slecht geslapen" zeg ik. "Dat is te zien" zegt hij lachend. Ik rol met me ogen en doe concealer onder me ogen en blend het uit. "Nog steeds?" Vraag ik. "Nee het is weg door de verf" mompelt hij grinnikend. "Houd je bek" zeg ik lachend waarna ik voor mezelf thee inschenk. "Tot hoelaat?" Vraagt Samir. "Vijf uur" zucht ik vermoeid. "Succes strijder" zegt hij enkel en geeft me een boks. "Thanks" zeg ik. Ik loop naar de gang en doe mijn jas aan. Ik pak mijn Nike Air Force schoenen en trek ze aan. Ik doe de deur achter me dicht en loop naar de tramhalte. Ik neem plaats op de bank en wacht op de tram.
Na lang wachten komt de tram er eindelijk aan, ik stap in en neem plaats aan het raam.

Ik kom aan op school en loop gelijk door naar het goeie lokaal. Ik zie enkel Maissa, Dounia samen. Waar zijn Imane en Leyla?
Ik zie Yasmine aan komen lopen en begroet haar met een knuffel. "Hey" zeg ik. "Hey alles goed?" Vraagt ze. Ik knik en lach. "Nog iets gedaan met Maissa" Vraagt Yasmine. "Nee" zeg ik. "Ik wil echt weten of ze Sihr heeft gedaan maar ik weet niet hoe" vervolg ik. "Je moet erachter komen" zegt Yasmine. Ik knik en ga zuchtend door mijn haren. "Heb je het al gehoord?" Begint Yasmine. Ik kijk vragend op en schud mijn hoofd. "Wat is er dan?" Vraag ik nieuwsgierig. "Imane en Leyla zijn beide weg van school" zegt Yasmine. "Waar heen?" Vraag ik verward. "Geen idee" haalt Yasmine haar schouders op.

Na veel lessen is het alweer 5 uur en tijd om naar huis te gaan. Ik loop de school uit en zie de auto van Soufiane. Wat doet hij hier? Ik schuil me achter de bosjes en kijk naar de auto waar twee gedaanten inzitten. Maissa en Soufiane. Ik loop wat dichterbij en spleet me ogen om het beter te kunnen zien. Ze stappen beide de auto uit waardoor ik snel wat stappen naar achteren neem. "Kanker hoer wat heb je gedaan!" Roept Soufiane boos naar Maissa. Maissa kijkt hem angstig aan en schud haar hoofd. "Het is niet wat je denkt Soufiane schat" sust ze hem. Hij duwt hij boos weg en gaat gefrustreerd door zijn haren. "Door jou zijn ik en Hanane uit elkaar! Ik ga echt niet met een slet als jou trouwen, opdonderen" Roept hij boos. Ik slik en luister verder. Ze knuffelt hem en houd hem strak vast. "Ik ben beter dan die slet" zegt ze arrogant en streelt zijn wang. Wat een kreng!

"Jij gaat boeten kanker slet je gaat heel erg boeten!" Roept hij boos waarna hij haar hard wegduwt. Ze kijkt vlug om zich heen en seint onopvallend iets naar iemand achter haar terwijl Soufiane ondertussen gefrustreerd door zijn haar gaat en binnensmonds scheld. Er komen twee brede zwart geklede mannen uit een straat en sprayen een soort spul op hem waardoor hij gelijk buiten bewustzijn is. De mannen tillen hem op en leggen hem in een busje. Ik sla mijn hand voor mijn mond en voel de angst door mijn lichaam. Maissa grijnst en geeft de mannen een hand. "Breng hem naar mijn huis in mijn bed en laat hem daar liggen" zegt ze serieus waarna ze hun een sleutel overhandigt, vast een tweede sleutel van haar huis. De mannen knikken snel en stappen het busje in en rijden met volle vaart de straat uit. Ze stapt de auto in van Soufiane en rijd met volle snelheid achter het busje aan.

Ik heb alles gezien maar ingrijpen kon ik niet. Ze is veel te sterk voor mij en zeker met haar mannen erbij maak ik geen schijn van kans. Het deed me pijn om te zien hoeveel pijn Soufiane lijd voor mij. Maissa heeft dit allemaal met opzet gedaan en ik ga zorgen dat dit stopt.




-
Hey lieve mensen,

Sorry dat ik lang niks heb geplaatst. Ik ga proberen zo veel mogelijk te plaatsen maar door school gaat dat moeilijk.
Hoe vonden jullie dit deel?

LOVE ❤️

Stem, volg en reageer!

Soufiane & Hanane Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu