Deel 79

8.4K 375 55
                                    

Ik open langzaam mijn ogen en strek me langzaam uit. Het is ochtend en ik heb over precies een uur mijn laatste eindexamen op school en dan ben ik InSha'Allah afgestudeerd. Ik stap langzaam mijn bed uit, en maak gelijk mijn bed op. Ik loop de badkamer in en neem een lange warme douche. Nadat ik dat heb gedaan bid ik het ochtendgebed. Als ik klaar ben kleed me om in een zwarte jogging broek met een witte lange mouwen shirt. Ik doe mijn Stan Smiths aan en doe mijn haar in een staart. Ik pak mijn jas en trek hem aan. Ik pak mijn schoudertasje en stop er een pen, kauwgom en andere belangrijke spullen in. Ik loop naar beneden en gris snel een flesje water van de tafel. Ik loop naar buiten en voel mijn zak trillen. Ik pak mijn telefoon en zie dat Soufiane mij belt.
Hanane: Goedemorgen
Soufiane: Goedemorgen schoonheid
Hanane: Alles goed?
Soufiane: Heel goed, met jou?
Hanane: Goed, ben op weg naar school voor me laatste examen.
Soufiane: Ik haal je op na school, hoelaat ben je klaar?
Hanane: 12 uur, wat gaan we doen dan?
Soufiane: Lekker eten samen
Hanane: Ik heb een jogging broek aan en een shirt
Soufiane: Geen probleem, ik kom rustig in mijn trainingspak.
Hanane: Is goed, ik zie je na school
Soufiane: Tot straks schat
Hanane: Tot straks

Ik hang lachend op en stap de school binnen. Ik loop de zaal in en loop gelijk naar mijn examentafel. Na ongeveer twee uur ben ik eindelijk klaar en verlaat ik zuchtend de zaal. Ik loop naar buiten en zie Soufiane al wachten in de auto. Ik stap in en we geven elkaar een knuffel. "Gaat alles goed?" Vraagt Soufiane terwijl hij zijn blik op de weg houd. "Ja en jij?" Vraag ik. Hij knikt enkel en neemt een bocht naar rechts. Soufiane is inderdaad in zijn trainingspak gekomen, zijn Bayern München trainingspak, zijn donkerblauwe Nike Air Max 95 en zijn jas van Stone Island. We komen aan bij het centrum en hij parkeert. "Restaurant of maccie?" Vraagt hij lachend aan mij. "Wat is dat voor een vraag? Maccie!" Roep ik enthousiast. We stappen beide lachend uit en lopen de McDonalds in. We nemen plaats en bestellen 2 grote vismenu's. "Wanneer is de verloving?" Vraag ik zachtjes. "Over precies 1 maand" zegt hij met een glimlach. Ik glimlach terug en we vallen even later als dieren aan bij ons eten. Bij Soufiane kan ik mezelf zijn, wat ik bij anderen niet kon. Ik ben namelijk een dier als het om eten gaat. We hebben ons eten op en lopen terug naar de auto. Hij brengt me naar huis en we nemen knuffelend afscheid van elkaar. Ik loop naar binnen en schop me schoenen uit. Ik vestig mijn blik op de klok en zie dat het net twee uur is. Ik bel Sabrin op en vraag haar om bij mij langs te komen. Ze was toevallig in de stad en komt straks even langs.
Ik leg alle lekkernijen op de tafel en hoor net de deurbel gaan. Ik sprint naar de deur en open glimlachend de deur maar al snel verdwijnt mijn glimlach bij het zien van degene.



-
Wie denken jullie dat ze ziet?

❤️

Soufiane & Hanane जहाँ कहानियाँ रहती हैं। अभी खोजें