Deel 66

8.9K 417 82
                                    

"Wat vind je van deze jurk?" Vraagt Yasmine vrolijk die de jurk tot in de details bekijkt. "Prachtig" zeg ik oprecht en strijk over de diamanten hals. "Hoeveel kost het?" Vraagt Yasmine. Ik draai haar om en haal het kaartje die zich in de rug van de jurk bevind eruit. Ik slik en kijk naar de prijs. "300 euro best wel du..-" "Niet duur voor mij schat, mijn vader heeft een goed betaalde baan dus ja" onderbreekt Yasmine mij glimlachend. Ik knik met een neppe glimlach en ze loopt de paskamer weer in. Ze doet me voelen alsof ik arm ben en niks kan betalen, ik heb nou beter gezegd had het niet breed zonder Samir. Ik kreeg natuurlijk ook dingen van Soufiane destijds maar nu ik werk in de Albert Heijn krijg ik wel wat erbij.

Samir haalt altijd nieuwe spullen voor me waar ik hem heel dankbaar voor hem, maar zijn liefde is het belangrijkste. "Zullen we?" Vraagt Yasmine die ondertussen wat graait uit haar peperdure Valentino tas. Ik knik snel en loop achter haar aan. Yasmine ziet er mooi uit vandaag ze heeft morgen haar verloving met Oussama waar ik natuurlijk bij ben, alleen gaat ze mannen en vrouwen gemixt doen wat ik dus eigenlijk liever niet heb. Het is haar feest, haar keuzes.
Ze draagt een zwarte broek met parels aan de onderkant en een donkergrijze coltrui met een beige nette jas en haar dure Louis Vuitton sneakers. Ik daarentegen zie er niet heel bijzonder uit. Ik heb een lichte spijkerbroek aan met een paar niet-doorschijnende scheurtjes, mijn witte coltrui en mijn zwarte AirForce jas die ik open heb gelaten met mijn witte Stan Smiths.

We lopen de McDonalds in zoals altijd en bestellen 2 vis menu's. "Gaat alles goed met je Hanane?" Vraagt Yasmine plots. Ik kijk haar fronsend aan en knik. "Hoezo?" Vraag ik achterdochtig. Ze wuift mijn woorden weg en begint over iets anders. "Yasmine, wat is er aan de hand?" Vraag ik lichtjes geïrriteerd.

"Ik had gehoord via via dat het uit is met Soufiane" zegt ze langzaam en kijkt me meelevend aan. Ik rol met me ogen en eet verder. "Hoezo is het uit?" Vraagt ze voorzichtig. "Hij dacht of beter gezegd denkt dat ik vreemd ga met zijn beste vriend oftewel mijn baas in de AH" zeg ik emotieloos. Ze knikt snel en glimlacht kort. Ik drink van mijn cola en we verlaten even later samen de McDonalds.

"Samir ben je thuis!" Roep ik hard. "Ja!" Hoor ik hem roepen van boven. Ik doe me schoenen uit en hang mijn jas op. Ik loop langzaam naar boven en zie hem op zijn MacBook films kijken in zijn bed. "Alles goed?" Vraagt hij lachend. "Ja hoor" zeg ik zachtjes. "Wat heb je vandaag gedaan?" Vraag ik nieuwsgierig terwijl ik tegen zijn deur aan leun. "Ik ging met Yasmina uit eten" zegt hij trots. Ik knik en lach blij naar hem. "Morgen ga ik naar de verloving van mijn vriendin Yasmine, is dat goed?" Vraag ik. "Ik vertrouw je veel plezier lief zusje" zegt hij en doet zijn armen open. Ik lach breder en geef hem een dikke knuffel. De beste broer ooit.


-
Stem en reageer ❤️

Soufiane & Hanane Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu