WHAT A BITCH!

2.8K 75 22
                                    

Klokken ringer ud, folk strømmer ud af alle døre, jeg blev smidt ud af timen som I nok kan gennemskue. Folk gør det ekstra hårdt, de sidder og smasker på deres tyggegummi, hvilket er møg irriterende. 

"Adrianna! Gå nu hen til kantinen og ryd op!" Råber rektoren til mig, mens jeg bare går rundt på gangen, han tænker nok at jeg er på vej hjem, men sandheden er at der ikke er nogen hjemme, og jeg har selvfølgelig glemt mine nøgler. 

"Jeg er på vej hr." Jeg smiler falskt og går, men bliver stoppet af Natalia, som har virkelig meget fart på. Jeg kigger mærkeligt på hende, og hun kigger bag sig, og der står de selvfølgelig og glor. 

"URH barbie dukkerne, er de nu efter dig igen?" Jeg kigger vredt på dem. "Egentlig vil de ikke gøre mig noget, men de bliver ved med at spørge indtil dig." Jeg ruller med øjnene, mens jeg tager Natalia under armen, jeg er ret lille, men hun er høj og slank, så det ser måske lidt underligt ud. 

"Hvad spurgte de om?" Hun for et kækt smil på læberne, men jeg bare stor som et kæmpe spørgsmålstegn. "Ej okay, de spurgte indtil dig og Adrian." FØJ! 

Jeg mener ja, han ser godt ud, men folk siger at vi kunne være søskende, og det er også sådan vi ser hinanden, som søskende. Det bliver aldrig til noget mellem os, det kan jeg overhovedet ikke forstille mig. 

"Det tror jeg så ikke lige!" Siger jeg og går hurtigere, men hun indhenter mig straks med hendes så lange (og smukke) ben. "Kom nu Adrianna, kan du ikke indrømme at I to ville have det så sjovt sammen?" Jeg kigger dumt på hende, men vender hurtigt blikket på en dør der åbner sig, lige for enden af den blå gang. 

Og der kommer de! Være klar på drama, for jeg stopper ikke før den bitch har givet op. "Adrianna hey!" Uf den skingre stemme sprænger mine hornhinder. "Kathrine hej!" Jeg kan ikke være ond endnu, men når hun først begynder, vil hun gå grædende herfra. "Så jeg har hørt du har fået en straf sammen med Adrian?"

Selvfølgelig, hun ville aldrig prøve på at være uden at have en grund, sikke en bitch. "Ja? Og hvad så?" Jeg giver hende et blik der siger 'bitch fuck af' , men selvfølgelig fatter hun ikke mistanke om noget. 

"Jeg tror jeg gerne vil hjælpe til, jeg mener det jo ik' fair at dig og Adrian får straffen?" Jeg kigger surt på hende, mens hun bare smasker videre på hendes pinke tyggegummi. "Vi overlever nok uden dig og dit mini skørt." 

Natalia gisper med hånden over munden, mens Kathrine bare står med et ondt udtryk i øjnene. "Jeg ved hvad du prøver på din lille rolling, du vil bare have Adrian for dig selv!" I starten prøver jeg på at holde mit grin inde, men jeg kan simpelthen ikke, så jeg flækker af grin. 

"Bitch den eneste der falder for Adrian gang på gang, er dig! Drengen kan ikke tåle dig fatter du det ikke? Det eneste han kan lide ved dig er dine boobs!" 

Jeg bliver afbrudt af en dør som åbnes, for den anden ende af gangen, og ud kommer Adrian og hans ven Troy. De hørte hvad jeg lige sagde. "Adrianna, jeg troede vi havde en aftale babe?" Alles øjne er vendt på Adrian, som altid får han alt opmærksomheden. 

"Først af alt, så skal du aldrig kalde mig babe! Og nr. 2 så havde vi ikke en aftale, jeg blev tvunget til at se dig igen!" Adrian tager sig til hjertet, med et såret blik. "OKAY! Folkens jeg vil have dette overstået!" Siger jeg før han når at sige mere. 

"Hun har ret! Men I har altså brug for flere hænder, trænger I til noget hjælp?" Siger Kathrine, mens jeg kigger med store øjne på Adrian. "Nah, vi kan sagtens klare det." Der popper et stort og oprigtigt smil frem på mine læber. 

Jeg kigger på Kathrine og trækker på skuldrene, så hun ruller øjne. "Bliv endelig ved med at rulle øjne, jeg håber du finder en hjerne derinde en dag!" Råber jeg efter hende, mens hun er på vej mod udgangen. 

Jeg kigger på Natalia, mens hun bare kigger genert ned, og jeg ved det er fordi skolens to største players står lige foran hende. "Jeg kan sagtens blive og hjælpe?" Hun kigger på mig med øjne jeg ikke kan sige nej til. "Okay så!" Jeg kigger hen på drengene, "så bliver jeg også!" 

Jeg kigger på ham Troy fyren, han er ikke så ringe, men han er slem, og så dum er jeg så heller ikke, jeg kan da godt gennemskue at han kigger på Natalia. Det kan han godt glemme! Hun er sød og smuk, hun skal ikke ende med en som ham. 

"Fint, skal vi går igang?" Spørger Adrian, mens jeg bare nikker for at få det her overstået. 



Bad boy's secretDove le storie prendono vita. Scoprilo ora