Should I?

1.7K 58 9
                                    

ADRIANNA
"She want to be loved with an honest tongue, devoted heart and exclusive eyes."

Så det sagt, jeg kan ikke tage det tilbage. Han er frosset, og min nervøsitet stiger af hvert sekund der går. Jeg ved ikke hvad han tænker, og noget siger mig at jeg ikke vil vide det. Jeg bliver helt bange, da han begynder med at grine.

"Adrianna, du behøver ikke sige det, fordi du får ondt af mig!" Han griner, mens han tager sig for maven af smerte. Burde jeg spille med? Jeg vil ikke sige sandheden, for hvad nu hvis det aldrig kommer til at blive til noget, selvom han også føler det samme.

"Oh haha.. fuck," griner jeg og mumler stille det sidste. Jeg er bare fucked, helt ærligt. Jeg vil så gerne fortælle ham det, og jeg overtænker det sikkert, men hvad fanden kan jeg miste ikke? Vores venskab, og en der faktisk lytter til mig.

Min indre stemme er pisse provokerende, mest fordi den har ret.

"Adrian, jeg siger det ikke begrund af det. Jeg elsker dig faktisk." Mit hjerte hamre mod mit bryst, og i et split sekund tror jeg faktisk at han kan hører det banke. Han kigger undersøgende på mig, prøver at finde ud af om jeg mener det eller ej.

Og det gør jeg.

"Adri-" Han bliver afbrudt af min ringende telefon. Jeg kigger undskyldende på ham, men han smiler bare og nikker. Jeg trækker telefonen ud af baglommen, og kigger på displayet.

"Ukendt nummer"

Hvem mon det kan være?

"Hallo?" Der er ikke noget svar i et par sekunder, men så lyder der en piget mørk stemme.

"Gør det ikke."

"Gør ikke hvad?" Jeg bliver ret skræmt, især fordi jeg ikke aner hvem personen er, eller om det bare er en joke eller ej.

"Stol ikke på ham. Han vil have dine hemmeligheder for at true dig med dem."

Mener hun Adrian? Han har jo kendt til min hemmelighed i lang tid nu? Han har stadig ikke truet mig.

"Jeg tror du har fået fat i den forkerte." Jeg vil helst ikke snakke mere med personen, men noget suger mig at jeg skal blive ved, få mere informationer ud af hende.

"Du bliver nødt til at hører efter Adrianna, han er ikke ude efter at få dit hjerte, men din mødom. Stol ikke på Adrian!"

Hun slukkede! Hvad? Jeg er helt forvirret nu, og aner ikke hvad jeg skal gøre. Burde jeg stole på ham, og åbne op for ham? Jeg har åbnet op for ham en gang, men jeg ved ikke om det er så klogt, at gøre det igen. Han har jo svigtet mig før.

Jeg vender mig mod ham, han sidder bare der med hovedet i hænderne, han virker til at tænke over noget, og at hans tanker slet ikke er her med mig. Han har nok også noget at ynke over nu, jeg synes han skal på kunstskole, lige meget hvor hårdt det så kan være at blive en rigtig kunstner.

"Hvem var det?" Han kigger lidt træt ud, måske skulle vi bare snakke videre om følelser imorgen? "Det var bare forkert nummer."

Jeg har ikke tænkt mig at fortælle han noget, ikke fordi jeg er bange, men han behøver ikke at vide hvad der foregår med mig, han er ikke min kæreste. Endnu.

"Ja, vi blev afbrudt igen. Denne gang er der ingen afbrydelser. Så hvad er det Adrianna?" Åh nej.

"Du ser ret træt ud, det venter vi med til imorgen." Han kigger skeptisk på mig, han kan helt klart se min nervøsitet i mig. "Hvis det er det du vil?" Jeg nikker kraftigt med hovedet.

Der kommer en akavet stilhed mellem os, og indeni sprænger mit hjerte ud, for ikke at sige noget jeg måske kommer til at fortryde for resten af mit liv.

"Du ved jeg elsker dig, og jeg ved vi ikke kan blive til noget, du behøver ikke sige det. Desuden så har jeg prøvet på at få de følelser væk, men du er bare altid i nærheden, så jeg mindes om dem."

Fuck

Hans mund står på vidt gab, og han kigger rundt omkring på værelset, for ikke at kigge på mig. "Hvorfor kan vi ikke blive til noget?" Er det det han tænker på? Tænker han ikke på at jeg lige har erklæret min kærlighed for ham? Den her reaktion var ikke det værd.

"Fordi?" Jeg kigger dumt. Jeg ved ikke hvorfor vi ikke kan blive til noget, men hvordan vil det ende med at være? Han er en mobber og en player, ikke en som jeg kan være sammen med.

"Vi elsker jo begge hinanden, så burde vi være sammen. Det er sådan det fungerer smukke." Og vi er tilbage til hans flirtende personlighed. Det irriterer mig ikke, men han finder den frem på de værste tidspunkter.

"Det er det vel."

Jeg er nok bange for at være sammen med ham, jeg har aldrig haft en kæreste, og jeg vil ikke give mit alt, til en player der vil knuse mig i tusinde stykker. Men han skal aldrig finde ud af, at jeg er bange for at være i et forhold.

"Du lyder næsten skuffet?" Jeg kan se frygten i hans øjne, selvom han prøver på at skjule det, ved at gøre hans øjne mørke. "Det er jeg ikke, jeg er nok bare overrasket. Jeg troede du ville tænke det samme?"

Han trækker vejret dybt ind og ud, og klør sig lidt på nakken. "Det troede jeg også i første omgang, men der vidste jeg ikke at du følte det samme." Jeg kan mærke mit hjerte sænke sig lidt, af bare tanken om at han ikke kæmpede for det lidt mere.

Jeg ved ikke hvad jeg skal sige, så jeg står bare der og kigger akavet ned på mine fødder.

"ADRIAN!" Er der en der skriger nedenunder. Det næste sekund løber vi begge ned af trapperne, for at se hvem det kunne være.

"William?"

Han er drivvåd af sved eller er det tårer? Synet af ham, får mig til at krympe lidt af frygt. Han ser selv helt bange ud, han er forpustet, som om han løb herhen. William sprænger i armene på Adrian, og det ser måske lidt forkert ud, men William søger nok bare tryghed hos en ven.

"William, hvad er der sket?" Jeg kan ikke lade være med at lugte til ham, han er helt garanteret fuld. Og må Gud vide hvor meget han har drukket.

"Adrian, jeg har gjort noget rigtig dumt," hvisker han, mens han tager sig til maven. Han må ikke kaste op, ellers kaster jeg op, også bliver Adrian nødt til at rydde op efter os.

"Hvad har du gjort?"

"Jeg har fucket med Celine."

Adrian bliver helt stum for et kort øjeblik, men vender så tilbage til virkeligheden. "Kan du hjælpe mig?" Adrian hentyder til at William skal op af trapperne. Hvorfor er han blevet så kold? Er det begrund af det William sagde? Og hvad så hvis han har fucket med en pige ved navn Celine? Hvem er hun til at det er så stort et problem?

Uha, tror I at de kommer sammen? Og hvem mon Celine er?
Tak til alle der læser og kommentere og stemmer!
Undskyld mange gange for ikke at opdatere så meget mere, men skole er stressende.

Bad boy's secretWhere stories live. Discover now