Prince saving the princess

1.6K 54 51
                                    

ADRIANNA

"Treat me like a princess and I'll treat you like a prince. Treat me like a game and I'll show you how it's played."


Jeg kan ikke se noget, det er så skræmmende. Jeg ved ikke hvor jeg er, de tog mig bagfra, og lige da jeg skulle vende mig om, var der en sort sæk på mit hoved. Jeg så ikke hvem der gjorde det, men måden de løftede mig som en sæk kartofler, er de nok mænd.

Jeg håber bare, jeg snart bliver reddet. Jeg skal tisse. "HEEEJ JEG SKAL TISSE!" Skriger jeg højlydt, i håb om at de kan hører mig. Jeg hører nogen grine hæst, jeg bliver mere og mere anspændt. "Måske du kunne slippe mig fri, istedet for at grine af mig?"

Der bliver stille et par sekunder, og jeg vil hellere hører personens stemme, end at sidde her i stilhed. "Desværre prinsesse, gid jeg kunne." Lort og tis, det er en han.

"Men jeg har ikke gjort noget! Jeg skulle bare lige slå en bitch! Jeg er en god pige, jeg sværger!" Nu hvor jeg piver det højt, lyder det virkelig dumt, men whatever, han kender mig sikkert ikke, ellers havde jeg nok genkendt hans stemme. 

"Du er en ærlig prinsesse," jeg hører ham sukke. "Men du er nok ikke en god pige, siden nogen betalte os, for at kidnappe dig?" Hvad?! Hvem havde betalt dem for det? Jeg vrider mig, men det gør ondt med alle de reb. 

"Jeg er en ikke prinsesse! Og personen er bare jaloux, fordi jeg er så smuk!" Jeg bliver ved med at vride mig, men det begynder med svie, og det overrasker mig ikke hvis jeg bløder. 

"Og jeg er heller ikke prinsen, der kommer til at redde dig. Desuden, du er ret selvsikker efter alt." Jeg kan mærke nogen bevæge sig rundt omkring,  er der flere her? Eller er det bare ham? "Hvad mener du med det?" 

"Det med prinsen, eller din utrolige selvsikkerhed?" Svarer han hånende. Jeg tænker mig lidt om, før jeg svarer. "Begge," svarer jeg kort. Hvad mener han, med at han ikke er prinsen? Hvem kommer så til at være prinsen der redder denne prinsesse?

"Jeg ved du har en kæreste Adrianna, han kommer til at redde dig," måske, det ved man jo aldrig. Han kunne være igang med at snave en anden. Jeg er ikke sur på ham, men han pisser mig bare af for tiden. Det gør alting. Vent, kender han mit navn, og kender han Adrian? 

Vi har en stalker!

"Jeg mener bare, at piger der normalt bliver bortført, er barbiedukker. Nogen af dem er enda ligeglade, fordi de gerne vil dø alligevel. Men du, er stadig selvsikker og holder hovedet oppe." 

Hvor bliver jeg rørt! At vide jeg ikke er som andre piger, er nok det bedste kompliment men kan få, især når alle piger bliver sammenlignet, fordi drenge ikke fatter at alle er anderledes. Men vi piger, gør nok det samme. 

Tanken om at de også gør det her ved andre piger, gør mig mere nervøs. De vil sikkert behandle mig anderledes, fordi jeg er anderledes! Hvad skete der med pigerne efter det her? Kom de nogensinde hjem igen?

"Du skal ikke blive bange, de kom alle hjem igen." Er han tankelæser?! Hvor ville det være sejt og pinligt på samme tid. 

"Hvad hedder du?" Spørger jeg nervøst, måske ville han tro, at jeg har næsen for lang ind i hans sager. "Hvis jeg må vide det." Hvorfor skulle jeg også sige det? Nu vil han tro, at jeg er en nervøs prinsesse.

Bad boy's secretWhere stories live. Discover now