Celine

1.7K 55 13
                                    

ADRIAN

"Sometimes, the words said by the mouth are not the thoughts said by the heart."


Jeg fatter ham ikke, hvordan kunne han finde på det? Især da jeg næsten, havde glemt omkring hende. Den fucking nar, han skal aldrig tale til mig igen, han er her bare fordi han er fuld. Jeg smider ham ikke ud, når han er fuld. Så led er jeg ikke.

Jeg har lige ledet ham til et frit værelse, efter han havde sagt det med Celine, havde jeg ikke lyst til at se på ham længere. Ikke at hun betyder noget for mig, men bare tanken om at han ikke gav en fuck, gør mig vred.

Adrianna havde nok ikke forstået noget, hvilket jeg er glad for. Hun burde ikke vide noget omkring Celine, ikke efter at hun lige har erklæret hendes kærlighed for mig. Jeg føler mig rigtig dum. Jeg burde have vidst bedre efter det med Celine.

Lige nu, så er Adrianna i stuen, jeg har ingen anelse om hvad hun laver, men jeg tør ikke tage hen til hende, jeg gider ikke besvare hendes spørgsmål. Hvad skal jeg sige, hvis hun spørger om hvem Celine er? Ja hey, Celine er den pige som gjorde mig til det pikhoved jeg er i dag.

Jeg burde måske forklarer hende det, men hvad hvis hun tror, at jeg stadig har noget med Celine? Jeg vil have Adrianna ikke Celine.

Jeg kan hører skridt komme ind i køkkenet, så jeg trækker straks min telefon op af lommen, og lader som om jeg skriver med nogen.

"Hey, jeg skulle bare sige godnat."

Jeg kigger op på hende, men hun kigger alle vegne bortset fra på mig, jeg gør det selv ret ofte, men jeg hader når nogen gør det ved mig. "Ja, klokken er også blevet mange. Godnat."

Hvorfor er det blevet så akavet imellem os? Har hun mon fundet ud af alt det med Celine?

Hun vender sig om og går, det irriterer mig lidt, at hun er så ligeglad og ikke spørger ind til det. Men igen, hvad kommer det også hende ved?

Jeg hører hende lukke døren ovenpå, så jeg trækker vejret ud, som jeg ikke vidste jeg holdte på. Jeg er lettet over hun ikke spurgte, men på samme tid gør det mig forvirret, jeg troede nemlig at hun elskede mig.

Klokken er ret mange, jeg skal også til at gå i seng. Hvis jeg egentlig kan falde i søvn, eftersom mit hoved snart eksplodere af alle de tanker.

Jeg trasker op af trapperne, og stønner af irritation da William begynder med at kalde på mig. "Hvad vil du din idiot?" Jeg går ind, og giver ham et dræberblik.

"Jeg har hovedpine." Han ligger på sengen, med hovedet ned i puden, mens han ligger på maven. "Det skulle du have tænkt på, før du drak dig fuld."

"Jeg havde brug for en distraktion." Han ser ret smadret ud, men det er ikke nogen undskyldning, han ved at uanset hvad, så er Celine et nogo.

"For hvad?" Måske vil han afslører det, fordi han er fuld, måske er han blevet lidt ædru, så han ikke fortæller mig det, men jeg finder ud af det ligemeget hvad.

"Alt."

Jeg gider ikke det her, så jeg går ud af værelset og videre til mit eget. Men stopper foran Adriannas værelse, jeg burde måske se til hende, bare for at sikre mig om, at hun har alt, hun har brug for. Hun har nok set det tøj, jeg har lagt frem til hende på sengen.

Men hun er nok allerede faldet i søvn, så jeg vil ikke vække hende.

Jeg åbner døren til mit værelse, og falder ned direkte på sengen. Jeg kommer ikke til at falde i søvn i nat, det ved jeg bare. Jeg har ikke sovet i flere dage nu, så jeg forventer ikke en dejlig nat.

Jeg sidder nok der i hvad føles som en time, men det er nok bare et kvarter. Jeg rejser mig op, og henter min Macbook frem, og går ind på Netflix. Jeg kan ligeså godt bruge denne nat på noget sjovt, end bare at sidde der og tænke.

Jeg ser et par episoder, indtil det banker på min dør, jeg rynker næsen. Hvem kunne det være? Det er nok bare William som vil have noget. "William skrub af."

Døren åbnes og der kommer en smuk og træt Adrianna ind. Hvordan kan hun se så godt ud, selv når hendes hår er hulter til bulter?

"Øhm, jeg kunne ikke falde i søvn igen, så jeg tænkte at du måske var vågen. Jeg kan sagtens gå igen hvis.."

Jeg stopper hende. "Nej, kom bare ind, jeg kunne ikke selv falde i søvn, så jeg så lidt Netflix."

Jeg smiler til hende, og trækker dynen op, så hun kan komme ind under det. Hun kommer smilende hen til mig og sætter sig, ind til mig.

"Hvad ser du?" Hun kigger på computerskærmen, og hviner af glæde. "Jeg elsker Shadowhunters! Jeg ser den hele tiden med Natalia."

Jeg sætter den på igen, og hun ser så koncentreret ud, at det ser helt sødt ud. Jeg har egentlig ændret mig ret meget, efter at jeg fald for Adrianna, synes jeg selv at jeg er blevet et bedre menneske.

"Adrian?" Jeg kigger ned på hende, da hun har lagt sit hoved på min skulder. "Ja?" Svarer jeg nervøst.

"Hvem er hun?" Jeg vidste hun ville spørge på et tidspunkt.
"Det er en ret lang historie." Jeg har ikke lyst til at snakke om det, selvom hun fortjener en forklaring.

"Jeg har tid."

Hvorfor er hun så stædig? Kan hun ikke fatte, at jeg ikke gider at såre hende med historien om Celine.

"Jeg vil gerne vide det." Hun lyder næsten bange, måske fordi hun tror at vi har noget. Jeg skal forklare hende det, ellers går hun rundt med den tanke hele tiden.

"Jeg troede jeg elskede hende, indtil hun så valgte at gøre mig til grin. Hun har gjort mig til den idiot, jeg var før jeg fik følelser for dig. Hun var ude efter mine penge, hun er en golddigger. Hun er ikke til at stole på, og jeg hader mig selv for at give hende, hvad hun begærede."

Det er ikke hele historien, men resten behøver Adrianna ikke vide. Hun behøver ikke at vide at jeg gjorde hende gravid og ville beholde barnet, men at Celine så dræbte det.

"Elsker du hende?" Jeg ligger armen over hende, og trækker hende tættere på mig. Lige nu har jeg bare lyst til at elske hende fuldt ud, men jeg er bare bange for at hun så afviser mig.

"Nej, jeg elsker nemlig dig."

Hun vender sig mod mit ansigt, og kigger direkte ind i mine øjne, hendes grønne øjne er så smukke, at jeg ikke kan holde mig tilbage længere.

Jeg rykker mit hoved tættere på hende, og holder øjenkontakten med hende, mens jeg et par gange også kigger på hendes lyserøde fyldte læber. Hun begynder selv at rykke tættere på, og jeg begynder virkelig at tro at det måske bliver til noget alligevel.

Døren flyver op, og William står med et grædefærdigt ansigt.

"Jeg fuckede med Celine, fordi jeg ville bevise for mig selv at jeg ikke er bøsse!" Skriger han.

Hvad fuck?


Uha, så begynder William dramaet! Adrianna og Adrian var lige ved at kysse! Desuden hvad synes I om Celine og Adrians forhold?
PS
Tak til alle der læser og kommentere og stemmer!!! Vi er snart op på 10.000 læsere og denne historie er nummer 1 i teenage fiktion!!! Tusinde tak, jeg er super taknemlig!

Bad boy's secretOù les histoires vivent. Découvrez maintenant