Danish Fiktion Awards

1.1K 26 3
                                    

Beklager virkelig hvis I troede dette var et kapitel venner, men det kommer ud senere i dag! Jeg ville gerne sprede ordet om det her først. 

@xlesterrx har fået denne geniale ide, om at det på tide at vi danske Wattpad forfattere, bliver set lige så meget som de engelske. 

Det er en slags pris for de bedste bøger her på Wattpad, hvor I kan nominere jeres favorit bog, så de kan vinde det seje klistermærke, som nogen af jer nok har lagt mærke til, så har massere engelske bøger også klistermærker på deres covers. 

I kan gå ind på @xlesterrx 's profil, og der kan I så finde bogen, hvor I kan nominere hvem som helst, I har lyst til, så længe det er under den rette kategori for historien. Fx, så er Bad boys secret under Teenage Fiktion, så skal I putte den der. 

Det er faktisk mere end et klistermærke btw, man bliver anerkendt som forfatter, og man får mere selvtillid til det man skriver, når I som læsere, nominere os til de her kategorier, fordi I synes at det er fortjent. 

Jeg vil selvfølgelig blive rigtig glad, hvis jeg blev nomineret i hovedkategorien, Teenage Fiktion! Det I skal gøre er at kommentere: (Bad boys secret af @Yasse_dah) udenfor kategorien, eller hvis I synes den passer under en anden kategori, så er det der i skal skrive. 

I kan også læse mere omkring det ved selve bogen, eller @xlesterrx 's profil. 😉

XOXO 

Yassmin. ❤️

Bad boy's secretWhere stories live. Discover now