beni bulur bulmaz gözlerin, şimşek çakıyorum yalan mı?

4.9K 437 102
                                    

Tenimdeki kibar dokunuşlar, beni huylandırmak adına hamlelerde bulunmasının yanısıra biraz da seviyor gibiydi. Ki, bir yerden sonra uyanmama neden olmuşlardı. Karanlıktaki kayıp hissimden kurtularak hafifçe kıpırdandığımda, çok yakınımdan epey sevdiğim sesi duydum. "Uyanma vakti bebeğim."

Kollarıma sarılı olduğunu bir kaç saniye içinde fark ettiğimden, kollarımı hafifçe sıkarak onu kendime çektim. Kıkırtısını duyduktan sonra yavaşça gözlerimi aralamıştım. Burnumun ucundaki güzel yüzü uyandığımda görmüş olmam, kendime gelememem için bir nedendi. Bir de gülümsüyordu.

"Epey sahiplenildim." diyerek güldükten sonra, gözleriyle bacaklarımı işaret etti. Belinden çektiğim elimle saçlarımı karıştırarak, bakışlarımı bacaklarıma indirdim.

Gördüğüm şeyle gülmeden edememiştim. Bacaklarını bacaklarım arasında bırakmıştım ve bedenini neredeyse kendiminkinin içine saklamış gibiydim. Ona rahatsızlık vermemek adına geriye çekmeye meylettiğimde, elini bacağıma koyarak engel oldu. Bakışlarımı yüzüne çevirdiğimde, bacağımdaki eliyle orayı okşarken konuşmuştu. "Hoşuma gitmediğini söylemedim."

Hımlayarak burnumu yanağına sürttüm ve gözlerimi kapattım. "Kaç saattir uyuyorum?"

"Sanırım dört." dediğinde şaşkınlıkla gözlerimi açmıştım. Biraz uzun olmuştu sanki?

"Jongin gelip bahsettiğiniz işi halettiğini falan söyledi, sen kollarımda uyuyordun tabi." Övünürcesine konuştuğunda gülmüştüm. Kısa süren gülüşümü izledikten sonra, yanağımdaki elinin başparmağıyla gamzemi okşayarak konuştu. "Hapları nereden buldun?"

Ona hapı aldığım kadınla aramda geçen sıcak anlardan bahsedersem bana kızardı. Öpüşmek yok demişti çünkü, risk almaya gelmezdi. "Bir hatundan aldım, karşılığında sekiz tane geri istedi." dedim.

"Yuh! Sürtüğe bak sen."

Ani çıkışını ve sanki o hatunu bulup saçına yapışacakmış gibi duran ifadesini, vahşi ve bir o kadar da hoş bulduğumdan dudaklarına küçük bir öpücük bıraktım.

Hemen yumuşayarak, dalga geçer bir ifadeyle konuşmuştu. "Sen çok ilgilisin bu aralar benimle, yanlış şeyler yaptığını düşünürüm bak."

Vereceğim yanıtın olumlu olması ihtimali yoktu bile. "Dün gece beraberdik Baekhyun, bugün başka biriyle olacak kadar azgın değilim. Üstelik-.." dedim ve sarı tutamlarını hafifçe okşayarak ekledim. "Sadık bir herif olabileceğimi düşünüyorum."

Gülümseyerek dudaklarımızı birleştirdiğinde, bugünkü hatunu öptüğüm için acayip vicdan azabı duyuyordum. Ama başka türlü yumuşayacak gibi değildi ki, Baekhyun içindi her şey.

Öpücüğü, saçıma atmış olduğu eliyle orayı okşarken ayırmıştı. Uykudan uyanmış olduğumdan tenime sunduğu dokunuşlar mayışmama neden oluyordu. Teninin bir köşesine kıvrılasım vardı şimdi. Hissettiklerimi bakışlarımdan anlamış gibi gülümseyerek, saçlarıma kibar dokunuşlar bırakmaya devam etti. "Yeni uyandığın zamanlarda çok güzel duruyorsun."

"Sen herzaman güzel duruyorsun Byun." Burnumu burnuna sürttüm ve iltifatını geri çevirdiğimden yüzünde oluşan güzel ifadeyi izledim. Dudaklarını konuşmak için araladığında bakışlarım onlara kaymıştı, çok öpülesiydiler.

Yaktınsa Bile Beni, Küllerimi Affet ♤ChanbaekWhere stories live. Discover now