gece biterdi de öpüşlerimiz bitmezdi

4.7K 443 261
                                    

"Şimdi siz 22 yaşına mı girdiniz lan?" Yifan Lucas'ın ensesine sertçe vurduğunda, kumral oğlan küfretmişti. Hatta epey ciddi küfretmiş ve Yifan'ın bacaklarının arasına sertçe vurmuştu.

"Şunu yapıp durma yemin ediyorum seni kısırlaştırırım." Hepimiz Lucas'ın tepkisine gülüyorken, Yifan çok fena acı çekiyordu. Müzik sesinden herifin acı dolu kısık inlemelerini de duyamıyorduk.

Onların neşesine kanımda dolaşan eser miktarda alkolün etkisiyle katılırken, saçlarıma dokunan bir el hissettim. Cilveli dokunuş omuzlarıma doğru yol aldığında gevşemiştim. Baekhyun'dan olduğunu bildiğim temasa doğru kıvrılma isteğime karşı çıkmadım ve hafifçe geriye meylettim. Yüzünü arkadan boynuma gömerek öpmeye başlamıştı.

Tenime değen dudakları yabancıladım, o değildi. Baekhyun'un öpüşlerini ezbere bildiğimden, telaşla boynumdaki dokunuştan sıyrıldım ve beni öpenin kim olduğuna bakmak adına başımı geriye çevirdim.

"Bir sorun mu var bebeğim?"

Telaşlı halime vurgu yapıyor gibiydi, doğrusu sadece bir kaç dokunuşa böyle telaş yapmak içten içe beni bile şaşırtırken, 'Baekhyun'diye düşündüm. En fazla içki almaya gitmiştir ve hemen geri döner.

Natalia hâlâ bir açıklama bekliyorken gözlerim kırmızıya özenle boyanmış dudaklarına kaydı. Aniden gülümsediğinde, sebebinin dudaklarına bakmam olduğunu biliyordum ama olayım çok başkaydı.

Elimi boynuma atarak kırmızı izlerin olduğunu düşündüğüm alanı silmeye çalıştım. Boynumdaki dudak izlerini değil Baekhyun'a, yoldan geçen herhangi birine bile masum olduğumu kanıtlayarak açıklayamazdım.

"Sen ciddi olamazsın." dedi bir anda Natalia. Sarı saçları hiddetinden önüne meylettiğinde onları geriye attı ve neden olduğunu bilmediğim bir sinirle gözlerime baktı. "Ona bu kadar sadık olmak zorunda değilsin, sen kimseye sadık değilsindir ne değişti?"

"Bilmiyorum." diyerek boynumu tahriş ettirmeye yüz tutmuş elimi çektim. "Sadece bir daha beni böyle öpme güzelim."

Açıklayamadığımı biliyordum. Her türlü cinsel temasta bulunduğum birine, özellikle de Natalia'ya bu tarz şeyler söylemek bana bile yabancı hissettirmişti. Yine de öpüşleri artık eski hazzını vermiyordu. Kimseninki veremezdi, sıkılmadan öptüğüm biri zaten vardı.

Natalia kırılmış ifadesini, sinirli ifadesiyle bastırarak yanımdan kalktı. Gitmeden önce, "İğrenç bir herifsin." demişti. Bu tür hakaretleri duymuşluğum vardı ama Natalia'dan duymam canımı sıkmıştı.

Gözlerimle takip ettiğim beden, çantasını içki masasından alarak topukluların çıkardığı sesle uzaklaştı. Buradaki herkesi ve geceyi bir anda terk etmesi suçlu hissetmeme neden olmuştu. Dokunuşlarıma muhtaç olmadığını bildiğim biriydi ve neden bu kadar abartmıştı bilmiyordum ama durum moralimi bozmuştu.

"İçki?"  Yanıma oturan beden, elime içki dolu bardağı uzatırken başımı ona doğru çevirdim. Güzelliği içime su serpiyordu.

Bana sunduğu içkiyi kabul ederek, ilk yudumumu aldığımda hâlâ sessizce onu izliyordum. Fakat Baekhyun'un bakışlarında öfke vardı ve bir anda boynuma kayarak elini kaldırdı. Kibar dokunuşlarla tenimin öpülmüş olan bölgesini ovmaya başlamıştı. Ruj izini yok etmeye çalıştığını fark ettiğimde, sinirini bastırmaya çalışan ifadesinden hoşlanmayarak kendimi savunmaya geçtim.

Ben daha bir iki kelime söyleyemeden "Gördüm." demişti. "Her şeyi gördüm bebeğim. Sadece o kadına sinirliyim."

O kadın dediği kişinin benim uzun yıllardır dostum bildiğim biri olması can sıkıcıydı. Bunalmış ifademle yeniden önüme dönerek içkimi yudumladım. Baekhyun da boynumdaki elini çekerek önüne dönmüştü.

Yaktınsa Bile Beni, Küllerimi Affet ♤ChanbaekWhere stories live. Discover now