Holywood mannen

1.4K 12 0
                                    

Wiola och dom resterande hororna hoppade ur bilen och gick in på flygplatsen för att leta reda på Bts.

bts hade virrat bort sig totalt dom visste inte vart dom skulle så alla valde att splittra på sig för att hitta oss.

jimin hittade en glassbar och fastnade där och bara fortsatte betala för mer och mer och mer. jungkook sprang gråtandes och ropade på bree tillslut hittade han oss gråtandes och sprang fram till henne och klamrade fast i henne.

bree frågade såklart vart dom andra var och vrf i helvete dom lämnat just jungkook ensam d va jävligt dumt sa bree. jungkook svarade att alla separerade på sig för att leta efter oss snyftandes.

yoongi och hoseok gick tillsammans och frågade människor om dom sätt oss och beskrev oss i detalj. - dom har alla korta klänningar på sätt och vis i olika färger, iallafall oftast.

taehyung gick runt och letade efter oss han kollade överallt men kunde inte hitta oss tillslut satt han sig på en stol och bara kollade rakt upp i taket och hoppades på att vi skule hitta honom istället.

namjoon och jin gik åt varsitt håll men ändå hittade tuteduvorna varran och skuttade omkring hand i hand och letade efter sina underbara flickvänner.

jag, Bree, Ina , Emmy och jongkook gick runt en stund gick förbi alla kafeer tills dom såg ett glasstånd där jimin satt och tryckte i sig glass, han hade 6 tomma bägare på bordet och va inne på sin sjunde. - JIMIN KOM HIT!, och ta med en choklad glasstrut till mig skrek Bree.

yoongi och hoseok såg namjoon och jin håkka hand och skutta omkring och blev arga för att dom alltid ska hålla på och va "goals" vart dom än är så yoongi och hoseok tog tag i varandras händer och skuttade mot dom och dom började ha en "cute/goals" battel mot varran och massa människor började samlas runt dom och slängde pengar på dom och rösta på vilka som va sötast tsm. vi hörde allt ljud och undrade vadfan som hände och sprang dit.

när vi såg folk massan och hörde jin,yoongi,namjooon och hoseoks röser trängde sig Emmy emellan alla människor och skrek - HALLÅ HÄR ÄR JAG KILLAR KOM NU FÖRFAN!!!! dom svarade tillbaka - VÄNTA NÅGON MÅSTE VINNA FÖRST!! då blev ina förbannad och tryckte sig emellan och morrade åt dom så alla sprang till Emmy och följde med till Bree, jungkook och Wiola.

- så då va vi alla va? wiola räknade - EN SAKNAS VEM ÄR D??! - DET ÄR MIN BAE TAEHYUNG HUR KAN VI ALLTID GLÖMMA HONOM utbrast ina. - KOM NU TJEJER VI MÅSTE HITTA HONOM!! någon som vet vart han kan va?? - ja!!! han kan sitta någonstans och sova han brukar ge upp efter ett tag och bli frustrerad sa yoongi glatt. då drar vi och letar!!!

vi alla gick runt i grupp och letade efter taehyng på varje stol - FÖRHELVTE PLANET GÅR OM EN HALVTIMME SKYNDA!!! skrek Bree. alla sprang runt på flygplatsen men tillslut sa bree att okej wiola du och Namjooon får leta efter honom vi andra checkar in på vår gate så får ni komma så fort ni kan för nu är d 15 minuter kvar!! i värsta fall får ni 3 ta ett senare flyg!

wiola och namjoon sprang runt överallt och om dom hittar Taehyng och om dom hinner med flyget d får ni se i nästa del bitches!!!

BTS and the sexhouseWhere stories live. Discover now