flytten!!!

173 2 0
                                    

Emmy får frispel och vill inte bo på ett hotell med alla oss missfoster så hon går in till Jin och beordrar honom att packa deras väskor med desamma och även ta med ALLT te och ALLA nudelpaket. hon fortsätter in till Ina och Taehyung och drar med Ina till Wiolas rum där dom lämnar en lapp där de står något om att dom drar och att vi ses om några år.

sedan går dom vidare till Jimins rum där Ina klubbar ner honom och lägger honom i en postbil till Sverige sen drog dom till Spanien.

Wiola vaknar upp och ser en lapp som hon ser massa text på. - vad fan e detta för skräp jag läser inte usch sa Wiola och slängde lappen där de stod att Emmy och ina och resterande flydde landet..

Hoseok är trött på yoongis Dick och går ut på en promenad där han ser en skum man som såg ut som jungkook gå ensam till Ica.  Han gick efter den skumma snubben som såg ut som jungkook in till Ica. Han såg hur mannen tog ett mjölkpaket och började gråta, - jungkook? Är de du? Sa hoseok förvirrat
-Näe jag är gäri sa jungkook förtvivlat och torkade tårarna diskret och kastade mjölkpaketet på hoseok och sprang därifrån.

På vägen ut från affären sätter sig Jungkook gråtandes i vägkanten när en vitklädd gangster stiger fram och sätter sig på knän och säger -du där jag behöver din hjälp med en sak kom här sa han och torkade hans tårar.

I nästa del kommer jungkook va i trubbel för första gången

BTS and the sexhouseWhere stories live. Discover now