Amandas mamma i farten

47 3 0
                                    

Vi alla vaknar av att någon bankar på dörren försiktigt. - uggghh vem fan är de nu då? är de du Jimin så dra!! skrek bree. efter de satte sig alla upp och spärrade upp ögonen för någon sköt upp dörren alla hör hur någon kommer närmare och närmare dörren och hur den öppnas sakta.

- saknat mig? sa Amandas mamma med ett flin på läpparna. okej så ni har sagt åt min fina välbegåvade Amanda att dö och få fula barn och att hon är så ful att hon inte borde få leva och någon av er högg henne med en yxa och slängde ut henne från fönstret och nu ligger hon på sjukhuset pågrund av er och detta ska ni få ångra jag kommer kontakta psyket.polisen.socialen mm era jävla fittor till barn.

-din jävla råtttjävel din såkallade "fina och välbegovade" fittnylle förtjärnar att brinna i helvetet så gå från vårat rum innan jag lägger dig i en påse och dumpar dig i vattnet käring jävel sa Wiola högt och spydigt.

- tyst på dig din oupfostrade fitta jag ska kastrera dig sa hon medans namjoon sträkta fram pistolen och sköt henne i magen så hon föll till marken där jungkook satt och grät då hon bet honom i benet så han skrek och slog henne i huvet med ett besbolträ så hon tuppa av.

- NU SLÄNGER VI NER HENNE I SOPNEDKASTET MEN FÖRST MÅSTE VI SÅGA AV HENNES BEN skrek bree.

- bree vrf inte bara hugga av huvet o sedan lägga henne i en soppåse och sedan kasta ned henne?? sa wiola

- mmmm okej då well gör d fort för imorron är d SKOLA!!! Skrek bree

- ursäkta?!!! VAD MENAR DU MED SSKOLA BREEE!!?

- eeeh ja jag typ tänkte att vi skulle pröva gå i skolan en dag allihopa:)

- BREEEEEEEE JAG SKA... vänta lite sa wiola listigt och gick till sitt rumhhhhhm tänk om de finns någon jag kan ragga på som inte är namjoon sa wiola med ett flin för sig själv.

bree kom in och sa att dom gjort sig av med Amandas mamma Mia nu och att dom skulle till sjukhuset för att hämta Jimin och sedan göra sig av med Amanda för en gångs skull. bree, yoogni och hoseok åkte mot sjukhuset.

- okej killar såhär gör vi hoseok du är i bilen och är beredd och köra, yoongi du tar jimin till bilen och jag tar Amanda bra då kör vi skrek bree med en taggad röst! yoongi gick först in och gick fram till jimin och gav honom en kram med fast grepp och bar iväg honom.

- YOONGI SLÄPP MIG!!! skrek stakars jimin som blev inburen i limosinen strax efter d gick bree in och tog fram sin pistol och fick henne gå framåt! in i limosinen där hon satte en kniv i halsen på hennne framför Jimin. sedan la dom henne i en påse som du slängde i sjön påvägen hem.

iallafall i nästa del ska alla i gänget till skolan och det kan bli lite kaos som vanligt:)

btw hon som äger wattpad vill ta bort denna bok men hon kan inte ge någon anledning till vrf den är olämplig jag menar visst den kanske är lite grov ja men de finns andra böcker som är de också är jävligt grova som fortfarande är kvar plus att vem som hälst fattar att jag överdriver med flit och att den bara är på skoj asså herregud.och det är ingen som klagat på denna bok hittills så om du nu läser detta så du tänker på riktigt ta bort min bok när jag har 300 läsare och ingen som har klagat? de är endast du som klagat men ja hoppas du har en trevlig dag de har inte jag

BTS and the sexhouseWhere stories live. Discover now